Väntar på Sara

Hejhej!
sitter och väntar på Sara nu :) När hon kommer åker vi till forum en stund. Ska kolla om klänningen finns där. sen så ska vi göra förrätt och efterrätt till ikväll :) Ha en underbar valborg och brinn inte upp i någon brasa!! haha xD Såhär ser jag ut idag: Linnet köpte jag igår :) image description
kram
?

Stan

hejhej :)
Blev lite ändrade planer idag. Så istället för att åka till forum åkte jag och mamma in till stan. Vi åkte till medis o gick i lite affärer. Köpte nya löparskor, ett linne, löparstrumpor och en sommarjacka. Bilder orkar jag inte ta nu. kanske senare! :D Kollade och provade även olika klänningar inför skolavslutningen. Hittade 1 bra, men den fanns tyvärr inte i min storlek så ska kolla om den finns i en lika dan affär i forum istället snart :)
Sen nu ikväll har jag inte gjort något. Bara varit hemma och tagit det lungt. Och nu när vädret har varit så bra är jag suuukt sugen på att rida. Så mysigt! Men det blir inte för en på tisdag. Men ha det bra så hörs vi.

mobbad bild från tidigare idag :/
Imorgon o på tisdag kommer antagligen uppdateringen inte vara på top. Men hinner nog blogga lite imorgon iaf. Ha det underbart!
?

Sommarplaner 2012

Senast när jag hade frågestund så fick jag önskemål att skriva vad jag ska göra nu i sommar. Har inte alls mycket planerat men skriver det jag vet iaf!

sommar <3
Sommarlovet börjar för mig den 12 juni. Då blir det att bara va hemma och njuta de första veckorna. Va med kompisar, Sola, bada osv. Inget planerat direkt.

oooold
I juli någon gång brukar jag och min familj åka någonsanns på någon liten resa. Vi har inte bokat nåt elr så än men vi har planer på Skåne, Gotland eller Åland. Så får vi se vart det blir. Kommer antagligen bli kul.

Tyskland förra sommaren
Sen den 6 augusti (tror jag iaf) åker jag och finaste Louise på ridläger! På ett ställe där vi aldrig varit förut. Längtar sjuuukt mkt verkligen. Kommer bli toppenkul! :) Och då under lägret kommer jag fylla 15 år. Så min mina första dagar som 15-åring blir i ett stall utan att träffa familjen. Men det blir awesome ;)

Elin och Jag från ett ridläger förra sommaren
Sen när vi kommer hem från ridlägret är det bara några få veckor kvar på lovet. Då blir det väl att bada, kompisarna, o sånt.

Tuva och jag på ridlägret på velam
I sommar kommer jag alltså inte gå på något dagridläger på velamsund. Eftersom jag är medryttare som kostar så kan man inte göra allt. Men det gör absolut ingenting! Kommer bli superbra ändå :)

Björnö
Och som jag skrev förut så kommer Madicken åka med Madde och hennes familj ner till skåne till deras landställe där. Så kommer inte kunna träffa och rida finaste Madicken på hela sommaren. Vilket kommer bli jättetråkigt verkligen :( Men som jag oxå sa, så vill jag åka ner dit o hälsa på. Får väl se hur det blir med det. Skulle vara superkul verkligen. Men det är ju inte riktigt jag som bestämmer de. haha xD

Finaste <3333
Som sagt, inte så mkt planerat än. Men senare när jag vet lite mera så kan jag ta och skriva de! :)
?

Så vad det söndag igen..

hejsan på er!
Söndag igen dåra. Gick upp vid 9 idag. Har inte gjort så mkt än. Efter jag har skrivit klart det här så ska jag sätta mig och räkna lite matte. Har prov i veckan. Sen efter lunch ska jag o mamma åka till forum. Bara kolla lite typ. Mamma skulle köpa skor och jag kanske en jacka. Annars ska jag bara va hemma. Är ssugen på att hitta på något men VAD?! det är frågan. Kommer antagligen inte komma på nåt haha xD
image description
Funderar på att gå ut och försöka fota lite blommar elr nåt senare. Så om jag gör det visar jag bilder senare!
Kram från en smått uttråkad Jossan. ;) <3

?

Valborg?

Vad ska ni göra på valborg? Ska ni gå till någon brasa? Vara med kompisar? Vara med familjen? Eller nåt helt annat? Kommentera gärna!

från google
SJälv så vet jag inte riktigt. Troor jag och Sara skulle göra nåt tsm. Men antagligen bara va hemma och äta gott med familjen o Sara. :) V brukar inte gå till någon brasa. Men kommentera gärna ;)

?

bad update

hejsan!
Uppdateringen är seeeg. MEN det är ju sååååå fint väder så kan nt bara sitta inne vid datorn! Så idag har jag varit ute en hel del. Fixat min cykel så jag kan börja cykla till skolan, cyklat enhjuling. Är fett grym! :) Och sen hjälpte jag mamma o pappa att göra lite nytta i trädgården. Nu har vi just grillat för första gången igår. Korvar blev det :) Annars händer inte så mkt.

åhhh längtar sååå mkt till sommaren. MEEEN kommer sakna fiiiinaste Madicken som kommer vara i Skåne hela sommaren. Men jag har bestämt att jag ska ta tåget ner gågon gång under lovet. haha xD Hoppas Madde tillåter de bara ;)

Igår efter lunch i skolan blev jag asdeppig. Mådde fett dåligt o typ hatade mitt liv lite. Venne riktigt varför. Men sen när jag kom till stallet blev jag mycket piggare och gladare <3 Hästarna stod o solade i hagen i det underbara vädret. Red i bara en långärmad t-shirt :) Dressyr på volten. Gjorde tempoväxlingar och övergångar. Gick helt okej. Inte super. Madicken va pigg. Men ändå nööjd :) Sjukkkt sugen på att hoppa nu. Funderar på att göra det snart typ. Går ju så bra nu när Madde hoppar.

Idag va det förresten blåbärshoppnig på velam. Va lite smått sugen på att va med i början av veckan när man skulle anmäla sig. Men gjorde inte det den här gången. Och för er som inte vet så kan jag ju berätta att jag aldrig frivilligt ställt upp i en tävling. Har bara tävlat lite på ridläger. Skulle va kul att se hur det är o så. Är bara sjuuukt rädd för att glömma bort banan osv osv... Men nästa gång ska jag ta mig i kragen och va med! :D
Nej nu ska jag gå och tjocka med godis och sånt. Hare bra :) <3
?

Fredag wihoo!

hejhej :)
Fredag idag då. Har spanska just nu. Men är klar med det vi skulle göra så chillar lite. Morgonen va den sämsta på läänge. Ont i huvudet o magen :( Men nu är det bättre :) Tråkig dag i skolan idag. Men efter skolan är det stallet som gäller som vanligt :) Bli nog dressyr på volten. Fast jag har lite idébrist vad jag ska göra. någon som har nåt förslag på nån rolig övning elr nåt? KOMMENTERA isf! :)

just nu typ
Igår red jag i ösregn ut med Alice/Thure o så jag o Madicken :) O jag red barbacka på buuusig ponni <3 Men satt kvar iaf. Orkar inte skriva mer om de. Om ni är nyfikna på vad som hände så kan ni gå in på Alices blogg och läsa mer :)
Kram
?

onsdag utan stallet

hejhej :)
idag är det onsdag igen. helt okej i skolan. Just nu har vi lite lång rast innan no:n börjar o sen har vi klassråd. Slutar vid 3. Idag ska jag inte till stallet. (okej, ni borde ha förstått det om ni läste rubriken ;) ) Madde rider Madicken idag så rider jag henne imorgon istället. Jag ska nämligen på kalas typ hos min mormor som fyller 70 år idag :) Grattis till dig bästa mormor <3 Så efter skolan åker jag direkt till mormor. Hoppas på en trevlig kväll och träffa lite släkt.
image description
jag idag
Hann inte blogga så mkt igår. Va tvungen att räkna matte n'r jag kom hem från stallet. Men vi red iaf upp till dungen som jag ville :) Valde först och tog Charlie igen <3 Vi hoppade teräng uppe i dungen och hästarna va piggare än piggast. Men jag är van efter alla galna uteritter med Madicken ;) Så det gick bra :) Tyvärr ramlade en tjej i min grupp av och bröt armen. Tycker så sjuuuukt synd om henne!
Men nu ska jag snart gå in på lektion
Ha det bäst <3
?

På bussen

Hejhej
Sitter på bussen till velam nu. Vädret är superfint så hoppas vi får rida upp till dungen o hoppa terräng ;) väljer häst först idag oxå :) bloggar mer sen när jag kommer hem puss :*
Såhär såg jag ut idag

?

Min första videoblogg!

tänk på detta innan du kollar:
Det här är min första videblogg. ser ut som ett mongo så ni behöver inte kommentera de.
Min röst är som sagt väldigt ljus och därför låter den inte bra när man spelar in. Det vet jag redan så ni behöver inte påpeka de tack!
Det låter lite ibland som om jag lespar. Men jag gör verkligen inte det i verkligenten!
Så här kommer klippet ;)


Hoppas ni blev nöja med svaren
Om ni är flitiga på att kommentera vad ni tyckte om videobloggen kanske jag gör fler i framtiden :)
Pussen ;*
?

Härlig måndag!

Hejsan!
Börjar med att säga varför jag inte bloggade igår. Jo, det va sådär att jag gjorde absolut ingenting förutom att plugga så hade lixom inget att skriva om ;) Men nu skriver jag lite iaf.

Idag är det iaf måndag. Älskas <3 asså på riktigt haha xD Nej men rolig dag i skolan :) Hade hemkunskapsprov och det gick braa ;) Kom hem strax över halv 5, drog på mig träningskläderna och tog en skön springtur. Min kondition är på 0 verkligen så bäst att börja träna. Ska jag försöka orka springa tjejmilen sen i sommar igen :) Sen har jag typ ätit och fixat lite. Tänkte göra en videoblogg stax eftersom jag aldrig gjort det och det fanns önskemål om de ;) Glada nu va?! ;) videobloggen kommer kanske senare om ni har tur ;) Men ha det bäst
Kram
?

Fråga nu då!

Haha det roliga är att när jag väl har frågestund så är det ingen som frågar något. fråga på ni bara ;) <3

?

Snabbt inlägg!

Tjenare
Sitter och pluggar hemkunskap nu. prov på måndag. Supersvårt allting. typ ångest för de här! :/ Idag har jag pluggat och så va jag hos frisören och klippe mig. bara lite på topparna. ikväll ska jag o min familj på resturang som farmor har bjudit oss på eftersom hon fyller 85 år idag. Stort GRATTIS bästa farmor!! <3 Hoppas på en trevlig kväll. Ha en bra dag, kanske uppdaterar er senare. Började skriva på ett långt inlägg igår som kommer upp sen när det e klart :)
Kramar
image description
?

Frågooooor

Hårfärg: blond
Är du kär i någon: nje
Önskar du att du bodde någon annanstans: nej, kanske i stallet isf
Tänker du på självmord: neje!
Dricker du alkohol: såklart inte
Använder du droger: jag är inte heöt pantad
Röker du:  verkligen inte!
Vilket shampoo använder du: venne vad det heter 

Vilken parfym använder du: nån dom luktar gott
Vad är du rädd för: att någon närstående ska gå bort
Gillar du att tvätta: inte direkt
Gillar du Berg-och-Dalbana: älskar!

SENASTE..
Film du hyrde: lääänge sen
Film du köpte: venne
Låten du lyssnade på: vet inte de heller
Låten du hade på hjärnan: jag vill bo i en svamp annars får jag kramp SVAMP!
Personen du ringde: pappa
Tv program du tittade på: let´s dance
Personen du tänkte på: ingen spec

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke: aa 
Gråtit över en flicka: ja
Ljugit för någon: ja..
Varit i slagsmål: nej
Blivit arresterad: haha ne

ANTAL..

Gånger du varit kär: några
Gånger ditt hjärta brustit: några ggr
Hjärtan brustit på grund av dig: venne
Tjejer du kysst: inga
Gånger ditt namn varit med i tidningen: några gånger 
Ärr du har på kroppen: några stycken

SENASTE..

Bok du läste: venne  
Personen du fick mail av: mamma 
Personen du fick brev av: tandläkaren ^^
Personen du fick sms av: Sara
Gången hela din familj åt middag tillsammans: igår
Saken du köpte: mat
Vad har du gjort idag: varit i skolan och ridigt 
Var det kul: rida va kul :)
Hur tidigt stiger du upp: när det är skola typ halv sju
Gillar du att slåss: nej
Vad ska du göra idag: sooova
Är du seriös: om jag känner för det
Vad är du allergisk mot: häst, mjäl, mjölk, ägg (elr inte riktigt allergisk typ )
Var har du ont: ingenstanns just nu
Använder du hårspray: jaa
Kan du stå på händer: aa
justin bieber eller svenska rapparen sofijah karlsson?: ingen 
facebook eller bilddagboken (bdb): facebook
Salt eller socker: socker
Gillar du ketchup: nja

Är du glad nu: inte så
Var du glad igår: verkligen inte
Känner du nån som jobbar på sjukhus: typ 
Vad dansar du till:  inget
Stockholm är:  fint
Göteborg är: konstigt..
Kan du sjunga: alla kan väl?!
Mer värt än guld: hsätarna, familjen osv
Spaghetti eller makaroner: båda
Ett land jag helst vill besöka: grekland, sydafrika
?

blöta tjejor

hejsan!
Nu är jag hemkommen från stallet. Både jag och Madicken blev genomblöta. Red iaf dressyr på volten i ösregn. Mkt serpentiner. Övade även på skritt-galopp-skritt osv. Det gick först sådääär, men sen bättre och bättre. Pigg och lite busig ponni. Men det gillaar vi :) Snart kommer pappa hem med mat från donken. aaashungrig ;) Och sen senare ska jag inte göra något speciellt. Typ chilla, kolla på tv o käka chips. Hoppas ni har en bra kväll!
Kram
image description
?

jobbig fredag!

Hejhej :)
Vädret suger. regn, regn o regn. Ja fryser och är sjukt trött. Sjukt jobbig dag. Men hästarna gör alltid mig på bättre humör. Som sagt, sjukt seg dag i skolan. kollat på tråkiga filmer i 2 timmar typ. Efter skolan åker jag direkt till stallet och rider Madicken. Dressyr i regnet blir det nog. Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra för övningar men kommer säkert på nåt bra. Ha en bra fredag så hörs vi senare :)
Kram
?

Frågestund igen!

Har fått lite frågor de senaste dagarna så nu kör på på frågestund igen! Fråga vad ni vill :) Och om jag får in måånga frågor gör jag kanske min första videoblogg med svaren! Alla frågor är välkommna! Kram
?

Torsdagschill

Hejhej!
Vill börja med att säga förlåt för att uppdateringen inte varit bra. Har som sagt mycket i skolan just nu!
Idag är det iaf torsdag. Började skolan 9:40 o hade bara en lektion. Sen åkte vi tjejor till undomsmotagningen för att vi va tvunna. Lärde mig nog nt så mkt. Men alltid bra att ha varit där. Sen åt vi i forum oxå. Tacobar för min del :) Efter de va jag sååå sugen på marabuuuu så gick o köpte det. nomnomnom ;) Åkte tillbax till skolan o chillade på långa lunchrasten. Hade sen vanlig simpel musiklektion o sist so. Hade so-provet idag. Det gick bra faktiskt! :) Först va det massa frågor med snabba svar o sen skrivuppgift. Skrev 3 sidor! o ändå hann jag inte skriva klart för tiden var ute. Men känner att jag fick med det viktigaste iaf :) Efter skolan gick jag hem och chillade igen. Broderade även lite på en necesär jag gör i skolan. Borde plugga men ooooorka idah? nee tror inte de va ;) Så tar det luuungt! Idag är det torsdag vilket betyder att det är fredag imorgon! :) happy face :) Vanlig skoldag och stallet som gäller. Men de skriver jag mer om imorgon
Kramar från mig

foto Alice haha så jävla fin asså. Thure asglad o så Madicken o Garbo assura ;)
?

De senaste dagarna

Måndag: Vanlig lång skoldag. Hände inget speciellt. Efter skolan gick jag hem och chillade galet. Pluggade även lite so. men inte mycket. Inget att skriva om måndagen igentligen
Tisdag: Helt vanlig skoldag. Fick tillbaka mitt spanskaprov. 2 fel på hela provet och mycket bra ++ på 2  skrivuppgifet. sjukt nöjd med de :D Sen skyndade jag hem och bytte om. åt lite mellis snabbt o sen tog jag bussen till velam. valde 2a a valde såklart Charlie <3 Dressyr och öva balans va det vi gjorde. red lätt i valstakt typ heeela tiden. sjukt jobbigt! Charlie va typ assur. Han har inspänning för att han annars går med huvudet jättehögt. Han brukar ha det på ring 1 elr 2 men nu skulle han tydligen ha på 3. Så han va typ assur för att han inte fick gå med huvudet lite högt. Okej ni fattar säkert nada men iaf. Så kan typ tvärade fram, blev lite snått galen osv. Han var även hyper. Men det gick bra i mellan åt :) Min ridlärare ba: du är så bra på att va cool och inte luta dig framåt när han håller på så! o jag svarade: Aa, det är för att min medryttarhäst kan bli rädd för saker elr va pigg så därför har jag kärt mig de haha xD Så det är bra att rida en lite tittig och pigg häst! :) Balansen blir bra oxå :)
Onsdag: Vanlig dag i skolan då oxå. Rätt segt. Fick sluta lite tidigare än vanligt. Så åkte till forum och väntade på Alice. Sen tog vi bussen till stallet o fixade allt som jag göras där. Sen red vi ut hemmestarundan. Solen stekte och det va jätteskönt! Skrittade mest men även trav eftersom Madicken var lite svullen i ett ben. så böttre att ta det lite lungt. Och Madde, hon var bara liite svullen då, ej varm, öm eller halt som tur är! :) Hon känndes som vanligt :) Vääldigt lerigt ute i skogen på sina håll. Men vi klarade det bra. Det var ett ställe det va så mycket lera så vi satt av o ledde hästarna istället. Så det gick bra :) Sen va det även 4 träd över vägen så vi var tvungna att sitta av o leda hästarna över diken och i vattning skog. Men allt gick bra :) Sen när vi nästan va hemma blev Thure rädd för nåt och kastade sig åt sidan. Självklart gör Madicken oxå det. Va inte alls berädd på de så satt på halsen sen haha xD O nån minut senare händer samma sak igen ^^ Fast då va det Madicken som blev rädd. Men satt kvar iaf. Madicken va rätt pigg men busade inte till det så mycket :) Här är 4 bilder från onsdagen:
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Hehe, blev väldigt lååångt
Kommer ett inlägg om idag om en stund :)
Kram
?

Jag lever!

Hejhej!
Har mycket i skolan just nu. Därför är uppdateringen inte så bra. Bloggar antingen ikväll om jag hinner eller imorgon. Ha det bra! :)
?

Söndag den femtonde april

Tjenaretjenare!
Idag har jag pluggat hela dagen. Kan typ allt nu :) Var även en sväng i forum med mamma och köpte en blus som jag ska ha när min familj ska bort på middag nästa helg. :) Bild sen kanske. Saknar stallet <3

Skola imorgon då. Skulle ju inte va helt fel med några veckort till med lov. Men ändå inte så långt kvar till sommarlovet :) så det är skönt. Ska kämpa på dom sista veckorna nu!
Lovet har iaf varit bra. Känner att jag gjort det jag ville. Jah har gjort det jag mår bäst av: Vara i stallet med hästarna och vara med de kompisar som betyder mest. Kan det bli bättre? Hoppas ni oxå har haft ett bra lov :)

sommar + hästar = Bästa <3
har väl inte så mycket mer att säga. Hare bra
Kram

?

Lördagkväll nu

Hejhej!
Sitter nu o väntar på att maten ska bli kvar. Jag och mamma har lagat kyckling o risotto till :) smarrigt ;) Jag slände även ihop en sockerkaka. Har inte ätit det va länge, så ¨ska bli gott de oxå. På förmiddagen pluggade jag som jag sa innan. So. Och sen vid 3 eller något åkte jag och mamma och handlade mat. Tycker faktiskt det är kul! :) Annars har det inte hänt så mycket. Ska gå o kolla om maten är klar nu. hörs

Kram
?

plugga idag

Hejhej!
Vaknade vid halv 9 och gick upp. Blev helt förvånad och trodde att jag såg i syne. Blinkade till, men jag såg fortfarande samma sak. SNÖÖÖÖ i mängder! 2 dm snö har kommit under natten. Va är det här igentligen?! I vintras gick det minsann inte att få snö, men nu i APRIL ska det snöa. jaha, och vad är de bra för? :@ Jag vill ju ha SOMMAR! <3
Men ska ändå sitta inne hela dagen och plugga. Har so-prov på torsdag och jag har inte änns börjat plugga. Så måste sätta fart. Fucking tråkig religion. Men bryr sig om jesus o den där Martin Luther lixom? Inte jag iaf.
Nej nu ska jag sluta klaga och sätta näsan i böckerna. ha en bra men snöig dag!
Kram

dålig bild men såhär ser det ut utanför huset nu
?

gokväll

hejhej :)
nu sitter jag och kollar på lets dance. Inte så superkul. Men helt okej. Åt aasgod middag för ett tag sen. biff o bea o klyftpotatis. mumma ;)
Var som sagt ute och red idag. gick helt okej. Inte superbra, men inte dåligt. Fram och bakdelsvändingar övade jag på idag. Va aslänge sen sist. Men det gick bra. Sen gjorde jag lite mindre volter i galoppen. Helt okej då oxå. Och sen lite skänkelvikning. Det gick sådäär. red ca 40 min. Så är nöjd. :)
Har haft det kul med sara idag och igår. Myxkt skratt och andra saker. :)
Nej, hade iigetligen ingen blogglust. Men ha det bra

funderar på att beställa den här bilden som affish och hänga upp i mitt rum. Vad tycker NI om de?
Och nu är min vecka med Madicken slut. Har verkligen varit kul i stallet varje dag hela veckan. Kan inte lovet vara lääängre?
Kram
?

Fredag den trettonde

Hejhej!
Förlåt för att jag inte bloggade igår men orkade inte. Nu sitter jag på bussen med Sara. Jag ska till stallet o rida dressyr på madicken och Sara ska hem. Är egentligen inte sugen på dressyr. Men värt att öva lite på vissa saker. Hoppas jag inte ramlar av eller nåt, är ju fredag den 13 :/ jag har ramlat av tillräckligt den här veckan haha ;) vädret suger, regn regn och mera regn :( men ha en bra dag så uppdaterar jag senare :)
så snygg bild veet

?

imorgon

Imorgon åker jag inte ut till stallet. Madicken vilar och Ulrika är snäll och mockar :) Fast jag vill ändå åka dit haha xD På förmiddagen ska jag fixa lite saker här hemma. plugga bland annat. Sen åker jag till Sara. Ska kolla när hon rider och sen åker vi hem till mig. Sara sover här från imorn-fredag. Kuligt. Vet inte riktigt vvad vi hittar på. Men vi brukar oftast ha kul :)
image description 

Och just det. Jag fick flera kommentarer på inlägget om påskritten (som jag inte godkände) som va mindre snälla. Vissa skrev att det va oansvarigt att sätta fast hästarna i träd osv. Och jag vill bara säga: Jag är fullt medveten om vad som kunde ha hänt. att hästarna kan fastna osv. Men vi glömde grimmorna hemma och vi försökte först kolla ena armen i tygeln men dom va bara i vägen. Vi hade uppsikt hela tiden. Så till er: Skaffa ett liv och kommentera inte så illa saker. (detta gäller ej dig Madde, för du var ju inte taskig)
image description
Kram
?

Påskritten <3

Hejhej!
Hemkommen från påskritten för drygt en timme sen. Har haft en helt underbar eftermiddag i stallet. Vi red hemmestarundan ca 2 timmar. Först va hästarna lugna när vi skrittade. Sen kom vi ut ur skogen och travade och då var dom oxå lugna. Sen kom vi till galoppsträckorna. Galopperade på lite. Alice hade full koll på Thure och jag hade ganska bra koll på Madicken. Bockade lite men inte så mycket. Sen red vi förbi vägbommen istället för att svänga vänster för att hitta någon bra stanns att fika. Så vi satt av och hittade en mysig liten gräsplätt. Satte fast hästarna i träd o sen satte jag o Alice mig på ett berg och fikade och kollade på hästarna som betade. Stannade ca 30 minuter. Vi satt upp igen och tog lite extra galopp. Då var Madicken inte lugn längre. Värsta rodeo ponnin. Bockade, sparkade bakut, stegrade, galoppera på sidan, hoppa rakt upp i luften osv osv. Heeeelt galen! Flög av 2 gånger. Och en gång va Alice tvungen att blocka vägen för Madicken så hon inte stack därifrån. haha xD Jag bara skrattade.  Men Thure va så lugn och fin. Blev lite rädd och undrade vad Madicken höll på med nån gång men annars så fin. Sen red vi hem genom skogen. Så en helt underbar tur. Med busig ponni och bra sällskap. Har nu fått ett superbra minne som jag kommer komma igåg länge. Tack för att ni 3 finisar finns. <3


Foto: Alice Världens finaste <3
Kram
?

Har det mysigt med dom finaste

<3

?

gårdagens 2 ridpass

Velam: Valde Bonus. Vi hade typ balansträning kan man säga. red lätt i valstakt i nästan 1 timme. Snacka om att jag va trött. Efter typ 2 minuter hade jag mjölksyra i benen ^^ Men vi va bara 5 stycken så det va skönt. Och lollo red igen i min grupp :) Sen hade ridlärarn ställt upp ett litet kryss på spåret som vi rullade över i några varv åt varje håll. Det va bara 3 som ville hoppa så fick hoppa mycket. Sjukt duktig va bonus. Känndes som om jag skulle kunna hoppas ashögt utan problem haha xD Synd att vi hoppade såå lågt.. :/ Men det va ju faktiskt balansträning. Jaja, när jag satt av skakade mina ben bokstavligt. va så jävla trött! O sen skulle jag lixom iväg till nästa häst
Madicken: Red lite senare än vanligt så hade gått om tid på mig innan. Fixade Madicken fiin haha xD Regnet öste ner men det tänkte jag inte på när jag red. Dessto blötare efter bara haha xD Visade iaf först hur bra mina galoppfattningar har blivit. Sjukt fina blev ALLA! <3 Sen började vi jobba mer i galoppen. asså ställa o fixa o sånt. Blev lite avbrott här och där men ändå superduktig. Och sen lite skänkelvikning. Först va hon lite stel och lyssnade inte på skänklarna men efter några gånger gick det super :) <3 O sen va typ lektionen slut. Kunde knappt gå in från volten till stallet.. va så himla trött i benen.. Haha måste sett roligt ut ;) Sjuuuuuukt mycket träningsverk idag!

Nu ska jag snart dra mig mot bussen och möta upp Alice. Ut till stallet och rida vår sjukt efterlänktade påskritt. Kommer bli sååå mysigt <3 Vädret ät sådär. Mulet men inget regn. Ha en bra dag för det har jag!
Kram!
?

åååh vad glad jag är!

Ridningen idag gick super :)))) Både på velam och på Madicken. Berättar mer imorgon. Är så trött nu. Kram från en go o glá tjej ;)

Älskade ponni <3
?

Personer jag vill tacka

Alice

för att du är en go och rolig stallkompis som jag alltid ser fram emot att träffa. Alla underbara minner vi har med hästarna är oslagbara <3

Madde

För att du har en så underbar häst som just jag får rida. Du är även en snäll och rolig person <3

Sara

För att du är den allra bästa vännen man kan ha. Vi har alltid kul tillsammans och du är snäll och omtänksam <3

Louise

För att du är en rolig och snäll kompis. Du gjorde min sommar 2010 till en sommar som jag sent kommer glömma <3

Mamma o Pappa
(som inte vill vara med på bild)
För att ni alltid ställer upp för mig och stöttar mig i allt. <3

Finns såklart fler personer. Men det får bli en annan dag :) <3
?

Idag har jag fullt upp!

Hejhej!
Idag gick jag upp vid halv 9. vaknade av att dom stod o sågade med en motorsåg hos grannarna ^^ Mysigt värre. eler inte. Men har ändå mkt att göra så gjorde inte så mkt. :) Så nu på förmiddagen har jag städat mitt rum lite snabbt, räknat lite matte, tagit bort alla bilder från kameran, fixat matsäck till ikväll som jag ska äta i bilen (!) och kollat på tv. Det jag har kvar att göra innan lollo kommer är att kolla lite på so:n. Så borde inte sitta här och blogga. men jag råååkade gå in på blogg.se -.- Lollo kommer iag om 20 min ca. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi kanske skulle baka något. Sen tar jag bussen till velam i eftermiddag. rider där som vanligt. Dressyr tror jag. Och efter det åker jag pch har lektion på Madicken. Får hoppas det går bra! Kommer väl hem runt 10 ikväll så orkar nog inte blogga mer då. Men ha en bra dag. kram

åhh jag måste bara få visa er denna bilden. Madicken ser ut som ett litet busigt föl ju! jag dööör så söt <3 <3 <3
kram
?

Madde och Madicken tävling i Vällingby

Här är från första framridningen:


Och är från båda klasserna (har inte riktigt koll vilka som är från vilken klass hehe xD)







det va de. Är ingen mästerfotograf. Och min kamera har inte bra zoom så däeför är det ganska långt ifrån. Och bilderna blev väl sådär. Jaja, Madde ta bilderna om du vill :) <3 och om ni vill läsa om resultatet på tävlingen kan ni gå in på maddes blogg och läsa det. Orkar inte publicera mitt ;)
Kram
?

annandag påsk

Hejsan!
har inte hunnit uppdatera er innan. Men idag gick jag upp vid halv 9. Sen åkte jag till stallet o hämtade upp Sara på vägen. Fixade lite o sen hoppade jag med Madicken. Hade först lite bommar och sen 2 små kryss. Världens bästa ponni stannade bara 2 gånger på hela ridpasset! :)) Sen när jag hade bra flyt på kryssen la jag upp ett hinder till ett räcke och hoppade det 2 gånger. Första gången blev jag lite efter i språnget för jag trodde hon skulle stanna. Men andra gången gick det super :) Så nöjde mig där. Red ca 35 minuter eftersom jag hoppade. Madicken hade sjukt bra bjudning, var pigg och glad. Och som Madde säger, hopphäst nästa ;) Och du Madde, måste verkligen säga att du har gjort ett strålande bra jobb med hoppningen! Har inte hoppat Madicken på ett tag och det är verkligen stor skillnad :) Superfin hest <3

bild från igår ;)
Sen gick jag o Sara hem till henne. Är en ganska bra bit. tog väl typ 40 min och vi gick rätt fort. Men skönt att röra på sig lite :) Så resten av dagen spenderade jag hos sara. Hade superkul nästan hela tiden haha xD
Har fått bilderna från igår av morbror min. Han tog ca 300 bilder så lägger upp några här sen samt bilder fårn tävlingen i fredags :) <3
Kram från mig
?

angående bilder från tväingen i fredags...

Blev lite konstigt med inlägget som skulle kommt igår. Men bilder kommer så fort som möjligt! Kanse imorgon :)
image description

?

Påsklovets planer

Måndag: Hoppa med Madicken, vara med Sara
Tisdag: Vara med Louise, rida på velam, rida lektion på Madicken för Åsa
Onsdag: Den efterlänktade påskritten med bästa Alice och Thure <3 (om Thure är bra)
Torsdag: Madicken vilar, Inga direkta planer än så länge
Fredag: Dressyr med Madicken, annars inget planerat

Kanske har missat att säga att jag tar hand om Madicken hela veckan eftersom Madde är i Skåneland. Så mycket stall den här veckan. Men det är bara härligt <3
Kram

?

Påskdagen

hejsan!
Hela förmiddagen idag låg jag på soffan o kollade på tv och tyckte synd om mig. Lite feber och genomförkyld. Sen i eftermiddas va jag i stallet o red en lite stund på Madicken. Lugn dressyr på volten. Skulle varit skönt med en uteritt men det får bli i veckan istället. Morbror o brorsan fotade iaf idag :) Så bilder kommer. Madicken var inte så sammarbetsvillig. Hon gick mest emot skänklarna o surade. Men ändå okej pass. Jag gjorde väl kanske inte mitt bästa eftersom jag är sjuk heller. Invigde mina fiina stövlar. Superbra va dom :) här har ni bilder:



inga höjdar bilder :/ Foto: bror min. Vänta er en fet bildbombfrån dagen som min morbror tog. bilderna blev assnygga. så fort jag får bilderna laddar jag upp dom här!
?

Söndag

God morgon på er!
Just nu ligger jag i sängen o bloggar från ajfånen. Just vaknat. Mår väl inte så jättebra tyvärr :/ förkyld o lite feber tror jag. Men jag åker såklart till stallet idag ändå ;) var tänkt att jag skulle rida ut men Emelie som rider thure va på sitt land. Så då tänkte jag ta i rida lite lugn dressyr på volten medan min morbror fotar :) så då får ni nya bilder sen :) nu ska jag gå upp o äta frukost, ha en bra dag! :D
Haha söt

?

GLAD PÅSK!

Glad påsk på er alla bloggläsare. Hoppas ni har en bra påskafton. Solen skiner men inte så jättevarmt. Idag gick jag upp vid 8 o fick ett fint påskägg av mamma o pappa. tacck så mkt <3 Vi strax efter 9 åkte jag till sallet med mamma. mockade och fixade lite. Jag red ut med Madicken ca 1 timme medans mamma gick med. Red bort till Nora och sen ut till stora vägen och hem igenom industriområdet. Superhärligt. Madicken var pigg och glad som vanligt. Skrittade mest eftersom mamma va med. Men även lite trav och galopp. Va väääldigt nära att ramla av en gång men höll mig kvar med hjälp av en tygel haha xD Madicken var tittig när jag red i industriområdet. Det blåste mycket så det lät där. Men det gick ändå bra. Hon gnäggade så fort hon fick syn på en människa. gulle <3 fast hon brukar inte göra så :/ Härligt att va i stallet på helgen när man har gott om tid på sig. Här är en bild från dagen:

ser asbiffig ut enftersom jag hade mkt kläder.

Har blivit förkyld nu IGEN :( SNorig och ögonen rinner. Men det är inte såå farligt. Klockan 5 ska jag vara hos min moster o hennes man o frase. Påskmiddag där idag. Fast vi skulle inte äta påskmat :) Ska bli trevligt. Hoppas jag inte smittar någon bara haha xD Har skrivit tidsinställt om gårdagen. Kommer senare i eftermiddag/kväll.
Nu ska jag nog gå o vila en stund. sjukt trött. Ha en bra påskafton!
?

Orka

Orkar inte blogga om dagen nu. Gör det imorn. :) kram <3

?

Heja Madde!

Ni hejar väl på Madde idag? Tänkte väl de!

Bild från Maddes blogg

?

Heja

Nu håller vi tummar och tår för Madde och madicken!! :)
Hejaheja

?

On My way

På väg till stallet, vädret suger, bloggar sen :)

?

LOOOOOOOV!

Sååå grymt skönt med lov nu! Har ni några planer vad ni ska göra? Själv ska jag vara i stallet hela lovet och rida o mysa med hästarna <3

Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lungt. kollat på tv, suttit vid datorn och så. Ska börja röra mig mot sängen om ett tag. ska upp typ halv sex elr nåt imorgon ^^  Madde och hennes mamma kommer och hämtar mig vid 6. Om ni har missat de så kan jag berätta att jag ska med Madde som ska tävla dressyr med Madicken. Kommer bli askul :) Meeeen... kollade just på vädret och det ska böi snökaos. så på med varma kläder är det som gäller. och ett glatt humör så blir allt bra.

finaste <3
Min långfredag kommer alltså bli en lång fredag. Men ha det bra så bloggar jag mer imorgon.
puss :*
?

Gårdagens stallkväll

hejhej!
Tänkte slänga in en snabbt inlägg om gårdagskvällen. Slutade skolan vid 14:15 så satt i forum o bloggade lite. Sen tog jag och Alice bussen till stallet. Hästara typ glodde aaasmkt på oss när vi kom. haha xD fett läskigt. Vi mockade och snackade som vanligt. sen fixade vi hästarna. Och etfersom finaste Thure är halt så red jag själv. Tog en myyyyysig barbacka ritt bort förbi Nora och sen tillbaka. Och utanför Nora stod 2 tjejer som gick i min parallellklass fårn 4-6. Så vi snackade lite och bestämade att vi skulle rida ut tillsammans någon dag snart. kul :) Jag red iaf vidare sen. Madicken var pigg och busig som vanligt. Väldigt tittig. stannade lite här och där o kollade lite men gick sedan vidare utan så stora problem. Bara på ett ställe där det är 2 lader man går i mellan blev hon typ asrädd o kastade sig bakat o sen ville hon inte gå framåt. Men efter en kort diskution kom vi förbi. Hon reste sig lite där så höll på att ramla av eftersom jag inte hade sadel hehe xD Påvägen tillbax va hon superduktig <3 sen tog jag lite galopp på volten medans Alice fotade. bockande ponny säger jag bara haha xD Men det va härligt. Sen skulle jag skritta av o då skulle jag sitta i damsadel. fast glev av o ramla på rumpan haha xD Madicken kolla askonstigt på mig då ;) O madde, glömde skriva de i boken ;) Men iaf en superduper mysig kväll tillsammans med hästarna och Alice. Kanske har sagt det förr, men jag och Alice har bestämt att vi ska ha påskritt under lovet. Om Thure är bra såklart. Då ska vi ha gfjädrar i manen ochMatsäck med oss. o så ska vi stanna och fika någonstanns. O morot åt hästarna såklart. Kommer bli asmysigt. Längtar asmycket.
och här är 3 bilder från igår:


Jag och Madicken. bjuder på fula miner ;) FOTO: Alice <3

och så Alcie och Thure. Foto: jag. Bilderna är tagna från finaste Alice blogg
Kram från mig <3
?

Sista dagen innan lovet

hejhej!
snart lov dåra. Skööööönt :)) just haft fysikprov. det gick grymt :) Har snart engelska. Idag slutar jag 14:50 typ. Kankse åker o möter upp mamma i forum en stund. eller så åker jag hem och chillar. Uppdaterar er med bilder och text om stallkvällen igår senare idag tänkte jag. det blir bra
Ha en grym skärtorsdag
 
ses
?

Sitter i forum

Hejhej :) sitter i forum helt forever alone i väntar på Alice. När hon kommer åker vi till stallet. Superfint väder idag så det är bra :) när jag kommer hem måste jag plugga fysik :/ så tror inte jag hinner blogga mera idag. Men hare bra
Kram
ful bild vet

?

Heelt vanlig tisdag!

Heeejsan ;)
typ vanlig tisdag. Spanskaprovet gick asbra :D Har nu SO o sen engelska o sist musikprfilen. Tråååk :/ Fryser fett mycket haha xD Sen skyndar jag mig hem och äter mellis och byter om. sen åker jag till velam och rider. Dressyr idag tror jag. Och sen får jag väl byta om i bilen påväg till skolan. kommer ju lukta sådär lagom mycket häst i skolan sen. hehe xD Alkohol och narkotika sak i skolan. fett booooring. kaan man ine få skolka? snäääälla haha xD
Jaja måste jobba lite nu

kram

?

Test

Skulle bara testa om det gick att blogga från telefonen ;)
Kram

?

Denna måndagen

hejhej!
hade igentligen inte tänkt blogga men statestiken är grym idag så därför är jag snäll och släger in ett nlägg till er :)
va i skolan 8-16. Lång men rolig dag. På hemkunskapen gjorde vi potatisgratäng och snitzel (stavning?) och sen rulltårta med grädde. supergott ;) Så bhövde nt äta så mkt middag idag. idrotten va fett flummig. vikarie så alla va fett oseriösa. rätt chill. Sen kom jag hem vid halv 5. Kollade lite olika saker på datorn och åt sen middag vid 6 nånting. Sen pluggade jag nån timme innan jag kollade på tv vid 8. så helt okej kväll oxå :) ska strax fixa i ordning mig för att sova. Behöver mycket sömn. och just det, har tagit lite bilder med nya luren. Nu när det är lite bättre kamera. Men när jag skulle lägga in dom i datorn så kom jag på att man måste ladda ner Itone först. Och det har jag såklart inte hunnit ^^ Men så fort jag gjort det får ni nya bilder. :)
Nej nu måste jag gå!
Hare bra:)

sålänge får ni den här igen
Kram
?

nu måste jag verkligen plugga

uppdaterar er senare ikväll! LOVAR! <3
?

Grattis FRASSE!


Idag fyller denna lilla underbara hund 1 år! Stort GRATTIS till dig Frasse! <3
?

Veckans planer

såhär ser veckans planering ut ungifär:
Måndag: Vanlig skoldag, hem, plugga och ta det lungt
Tisdag: Vanlig skoldag, spanskaprov, ridning på velam och nån föreläsning i skolan som är obligatorisk på kvällen -.-
Onsdag: Vanlig skoldag, Rida ut/markarbete med Madicken, plugga lite
Torsdag: skärtorsdagen, fysikprov, hem och ta det lungt, kanske hänga med mamma till stallet
Fredag: Långfredagen, LOV! Va hästskötare åt Madde som tävlar Madicken. Hejheja xD heldag i stallet <3
det är väl de. Kan ju ändras lite o så.

Godnatt :*
?

Snöig söndag!

Hejhej!
Nu är snart första april avslutad. gått på 2 skämt... haha xD lättlurad som man är ;) har ni gått på några? Pluggade iaf idag på förmiddagen o en stund förut. duktig flicka ^^ Sen mötte jag upp Sara vid Hööks o vi gick där ett tag o kollade. Jag köpte ett par ridbysor o ett par rätt fula och inte såå sköna skor haha xD Men ridbyxorna älskar jag redan! <3 har gått i dom hela eftermiddagen. nomnom <3 bild kommer längre ner :) hoppas dom är sköna att rida i. Kul att träffa Sara en liten kortis oxå. saknar dig sara massor <3 hoppas vi kan träffas på lovet! <3
Men sov sött ^^ gör ett tidsinställt för veckans schema som kommer senare ikväll elr på morgonen imorn :) allt för er ;)

dessa köpte jag. pallar nt ta egen bild :/ Men någons som har sånna? är de bra?
Kram

?

första april

hejhej!
Har inte kommit på nåt bra aprilskämt att lura er med så ni slipper bli lurade av mig ;) haha xD Men hoppas ni blir lurade av någon annan. ni kan ju alltid slänga in en kommentar om ni bli lurade. Alltså berätta hur osv. Om det är några som gör det så väljer jag ut den roligaste, skriver skämtet i ett inlägg o den lurade får en länk :) Haha veet, har tråk men jaja.
Idag händer typ inget. ska plugga idag oxå. Hemkunskap, spanska och fysik är det som gäller. Sen om mamma hinner så ska jag o hon åka till Hööks en sväng. har lite saker jag behöver: Ridstrumpor (har ju bara 10 st typ haha xD), nya ridbyxor. Mina som jag använder mest är nästan hål i. Någon som vet några bra/sköna? isf släng in en kommentar vad dom heter! och sen behöver jag nya ridskor. Asså inte att rida i, utan att ha i stallet lixom. Mina är ju såå små. får ont i tårna av dom haha xD
Ja, det var väl det jag hade och säga för tillfället. Uppdaterar er senare

från google
Puss
?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0