Fredag

Hejhej!
Nu sitter jag på bussen igen. Haha bra att blogga då ju! ;) påväg till Nacka t för att möta upp fina Alice <3 har saknat att rida med henne <3 så idag är det äntligen dax :) tror vi rider ut eller tar fram några bommar. Jag ska iaf rida barbacka :) sjääääälvklart regnar det ute! HR gjort det heeela dagen :( på blir att sätta på regnbyxor och regnjacka :) men det är mysigt på nåt sätt :)
Skolan var okej idag. Askul idrott var det :)
Juste, igår va jag och provred i en grupp på velam. Storhästgrupp. Va uppskriven på häxan och hon är verkligen en häxa... Ingenting gick bra :/ aja, nya tag!
Nu ska jag strax av bussen ses

?

Åhh vad skolan är jobbig!

Hejhej!
Uppdateringen är inte den bästa. Och kommer heller inte vara det nu. Det är otroligt mycket som ska hinnas med i nian. Vi har redan haft 6 läxor och imorgon är mitt första prov (eller skrifligt läxförhör som läran kallar det). Alltså, efter 1 vecka i skolan är det prov. Heeeelt sjukt. Jag är redan NU sjuuukt skoltrött. Kommer gå in i väggen innan det änns är oktober. Hemskt. Sen kommer alla himla nationella prov oxå. Skjut mig, snälla?!

Efter lite depptalk kan vi ju ta fram lite positiva saker oxå :) Igår var jag som sagt ute och red Madicken. Tog ett ordentligt dressyrpass ca 45 minuter eller nåt. Skritten var super från början. Bra bjudning, lagom stöd i handen och fin form. Efter lite travarbete med volter, cerpentiner och lite svag skänkelvikning blev även traven mjuk och fin. Väldigt uppmärksam på allt jag gjorde och bra bjudning. Jobbade sedan mycket med övergångar från skritt till trav samt halter. Superfina nästan alla <3 Avslutade med galopparbete. Oj oj oj säger jag bara! Har nog aldrig fått sån himla fin rund galopp. Inte springig eller något. Åhhhh finaste Madicken <3 Gjorde hyfsat små volter i lugn, samlad galopp utan problem.
Och idag kan jag meddela att jag har sjuuukt mycket träningsverk lite här och var. Bland annat typ utanför skulderbladen där jag inte änns visste att jag hade muskler haha xD

Fin, Finare, Madicken
Vi hörs nån gång!
Kram
?

Påväg till stallet

Hejhej!
Sitter på bussen till stallet nu. Ska provrida i en annan grupp på torsdag så därför rider jag inte på velam idag. Så nu ska jag till madicken :) blir ett ordentligt dressyrpass tror jag. Har inte ridigt ordentlig dressyr sen innan sommaren på henne så det blir att kolla av lite saker :)
Skolan var seg idag :/ flummade sönder med Ebba på eftermiddagen haha ;) ska nu ska jag av bussen
Kram <3

?

Håltimme

Hejhej!
Sitter på en bänk helt forever alone och har håltimme. Astråk :/ halvklasslektion nu. Jag är ända tjejen som inte har lektion :( slutar skolan strax före 3 idag. Ska hem och plugga då tyvärr :/ annars händer inget speciellt. Ha en bra måndag så hörs vi! :)

?

Hundvakt

hejhej!
Är hundvakt åt Frasse nu. Bara någon timme medan mamma och moster är ute och springer. Har busat lite med honom och nu ligger han och sover. Sötan <3 Här har ni en bild, precis innan han somna ;)
För övrigt har jag varit hemma mestadels idag. Pluggat och bara tagit det lungt. Var en snabb sväng till Sickla och lämnade tillbaka en sak. Köpte även ett par sulor bara. Nu ska jag gå och fixa lite för imorgon! Hörs <3
 
?

plugga nu igen

Hejhej!
Dagen idag består av att göra läxor. Inte kul men behövligt, tyvärr :/ Har gjort klart biologiläxan, svenskaläxan och spanskaläxan. :) Det som är kvar är teknikläxan. Så har hunnit med rätt mycket :) I etfermiddag när jag är klar med läxorna kanske ja och mamma ska åka till sickla en snabbis. Måste lämna tillbaka en sak. Sen kanske kolla på lite annat. Men v får se. Annars ska jag nog bara vara hemma. Så Vi hörs senare!
Bloggar från min skoldator därav kommer det bli arkvibilder ett tag framöver :/
Ses!
?

Ridpassen - Torsdag och fredag

Torsdag: Åkte till stallet direkt efter skolan. mockade och fixade. Helt plötslit började det ösregna. Verkligen jäättemycket, Jag hade tänkt ta fram lite bommar och nåt hinder men ångrade mig. Istället gick jag ut i regnet och red lite dressyr. Efter typ 2 minuter var jag och Madickn helt genomblöta. Men vi forsatte. Gjorde lite skänkelvikning och lite halter. Efter 25 minuter gav vi upp. Heeeeeelt galet blöta. Så det blev ett kort pass. När jag hade ridigt klart kom Ulrika ut och frågade hur blöt jag va haha xD Hon tänkte oxå rida. Men lagom till hon var klar så slutade det regna :) Så hon klarade sig från regnet. Tog hem alla blöta saker och vred bokstavligt ut vatten från sulorna och ridbyxorna. Var som om jag hade duchat. Men jag ger inte upp för lite regn haha xD
 
Fredag: När jag stod och mockade hörde jag hur det började regna. Typiskt! Inte idag igen! Men jo, självklart -.- Tänkte lägga fram lite bommar igår istället, men så kom Kaja och ville rida ut. Så visst gjorde jag de. Sadeln var så blöt från gårdagen fortfarande så det fick bli barbacka :) Supermysigt <3 Jag på Madicken och Kajsa på Curre gav oss ut på Hemmestarundan i regnet. Skritt, trav och galopp. Madicken var pigg och glad. Bockade lite som vanligt men jag satt kvar. Kajsa vart iponerad av min balans haha xD Hade en jättebra kväll i stallet verkligen :) Fina Madicken <3
Nästa gång jag rider SKA det INTE regna har jag bestämmt haha xD
Kramar
?

Bellmanstafetten 2012

Hejhej!
Idag var det som sagt Bellmanstafetten! Man är 5 stycken i varje lag och varje person springer 5 km. Jag sprang tredjesträckan på 30 minuter :) Det var jättekul verkligen :) Väldigt varmt var det, så jobbigt att springa. Efter vi hade sprungit färdigt fick vi en picknickkorg med lite cecarsallad och bröd. Mysigt att ha picknick :) Här har ni en bild:
(pappa ville inte vara med på bild)
Nu ska jag strax gå och äta middag, men först skriver jag ihop ett inlägg till :) Håll koll senare
Kram
?

Tagga Tagga!!

Sorry för usel uppdatering! :/ men nu taggar jag och familjen Bellmanstafetten! Uppdatering kommer senare :)

?

Regn

God morgon!
Vanlig seg skoldag idag :/ sen till stallet :)
Dagens outfit:

?

Första skoldagen avklarad

Hejhej!
Då går man i nian då :/ Morgonen var lung och skön. Började inte fören 10 så hade sovmorgon :) När det var 15 min kvar till skolan började gick jag ut i garaget och ska hämta min cykel. Upptäckte då att mitt lås var borta. Kollade mig omkring men hittade det inte. Istället fick jag springa till skolan. :/ Bra start där.. Aja det var kul att träffa min mobbade klass igen. Trodde att killarna typ skulle mognat lite elr nåt under sommaren men dom var fortfarande galna och jobbiga :/ 1 år kvar med dom bara :) I förmiddags fick vi lite papper och sånt där som man alltid får. Gick även igenom reglerna och sånt tråkigt.Sen lunch och efter lunch gick vi till kockan och spelade brännboll. Slutade halv 3. Imorgon börjar vanliga lektionerna och så får vi även tillbaka våra datorer :)
Nu i eftermiddag ska jag bara va hemma och inte göra så mkt. Sen ikväll följer jag med Madde och kollar när hon har lektion på Madicken. ska bli kul :)
Ha det bra så länge!
 
?

Älska vädret

Eller inte... :/

?

Idag

Så här ser jag ut idag. Inget märkvärdigt. Om en stund tar jag cykeln till skolan, ha det bra alla :) <3

?

Dagens ridpass

Idag red jag som sagt på velam för första gången efter sommaren. Jag valde bonus idag :) vi red upp till fårhagen och hoppade teränghindrerna där. Det var verkligen jättekul! :)) dock ramlade jag av 2 gånger haha ;) buuusig hest ;) första gången var efter ett hinder. På hindret kom jag i obalans och då passade han på att bocka av mig :) andra gången var på upphoppet där jag kom i full fart och han tvärnita. Min ridlärare och jag bara skratta hahaha :D som sagt det gick bra, lite ont i axeln eftersom jag landade på den båda gångerna. O lite skrubbsår på armen ;) men det är smällar man får ta haha :D
Imorgon börjar skolgelvettet igen :/ otaggadvar bara förnamnet.. Aja dagen räddas av en kväll i stallet :) <3
Ska gå och välja kläder och leta reda på penna o sånt nu! Ses
Bushesten ;) <3

?

Bilder på nya klänningen

Fick önskemål att visa bilder på den nya strandklänningen som jag köpte för någon dag sedan. Så här är den:
Sjukt dåliga bilder men men

?

Sista dagen på sommarlovet!

Hejhej!
Sista dagen på sommarlovet idag. Suck... Är inte på så jättebra humör direkt. vill till stallet! Dagen spenderas hemma. Hade lite planer men skiter i dom. Ikväll blir det ridning på velam första gången efter sommaren. Ska bli kul :) Vet att det kommit en ny ponny så ska bli kul att se den :) Inget mer att säga om dagen direkt.
Igår orkade jag bara inte blogga. Hade inget att skriva precis. Var hemma hela dagen och på kvällen åkte jag och mamma till Hööks för att kolla lite. Hittade yttligare ett par ridskor. Nu har jag 2 nya par hehe xD Ett par måste lämnas tillbaka, såklart. Frågan är vilka ;) Mamma köpte en ny hjälm till sig på halva halva priset. Den kostade 130 kr! Helt sjukt :D
Idag får jag träffa min ena älsklig igen <3
?

Lååång dag

Hejhej!
Nu har jag äntligen lite tid att sitta ner efter en lång dag. Efter lite frukost gjorde alla i familjen i ordning sig och sen åkte vi till Sicka. Vi hade typ inköpslista vad som var akut behövligt :) Så vi började med att gå till hästaffären där jag köpte ett par ridbyxor, ett dressyrspö och ett par ridskor med stålhetta. Efter att ha fått 2 blånaglar köpte jag äntligen ett par med stålhetta. behövligt! Sen slank jag in på Gina en snabbis och köpte en tröja och en strandklänning. Klänningen för 30 kr som jag tänkte ha i höst när jag ska på solsemester. Efter de köpte de andra i familjen lite saker och sen kollade vi på sängar till mig och henke. Vi hittade en jätteskön säng som vi ska beställa :) därefter lunch och vidare till Länna sport för att köpa lite saker till henke. Kollade även in i lite olika sängar i olika butiker. Efter allt detta kom vi hem vid 6. Då tog jag och mamma på oss löparkläderna och åkte till velam och sprang 5 km. Mot slutet började regnet ösa ner så vi blev genomblöta! :D Så middagen blev väldigt sen, vid halv 9 typ. haha xD Är trött nu efter en lång dag så ska komma i säng i tid.
stackars alla er som börjar skolan imorgon! Själv har man 2 dagars sommarlov kvar ;)
Hörs!
?

Dagens lunch

Smarrigt hihi ;) <3

?

En bra dag!

Hejhej!
Sitter i mitt rum och mobilbloggar lite snabbt :) dagen har varit bra. Chillat, kollat på film, suttit ute i solen osv. En behövlig dag faktiskt ;)
Nu har jag precis gjort mig i ordning för att strax drar jag in till stan och kollar på midnattsloppet. Mamma och moster ska springa och jag och pappa hejar på :) ha det så bra så hörs vi i morgon, förhoppningsvis! Har fullt upp imorn hehe ;)
Kram
Här är mitt nya skal förresten, mig och madicken på ;) o så en dålig bild hur jag ser ut Nuu :)) <3

?

Fredag kväll!

Hejhej!
I eftermiddags så var jag som sagt och red Madicken. Det gick bra ;) Om ni vill läsa mer om det kan ni gå in och kolla på Maddes blogg :) Har gästbloggat igen :D
Nu ska jag slänga ihop cheececaken lite snabbt. Gjorde botten tidigare idag. Ha en bra fredagkväll!
Kram
 
?

Lev aldrig med en hästtjej ;)

Har publicerat det här tidigare, men det är ju så klockrent! Eller vad tycker n? ;)
Att leva med en hästtjej innebär:
 
Att hon älskar dig, men aldrig på en odelad förstaplats.

Att fredagsmys antagligen är fredagsfrys i ett ouppvärmt ridhus

Att hennes moderskänslor är högt utvecklade fastän hon drar en häst i ett grimskaft bakom sig istället för att putta en barnvagn framför sig. Eller att du gör det ena och hon det andra.

Att hon hellre åker på hoppmeeting i Avesta och bor i bilen. än en på en shoppingweekend i Barcelona.

Att hon hellre lägger ett par tusen på en ledbehandling på hästen än ett par hundra på en ansiktsbehandling till sig själv.

Att hon inte säger "Älskling, vänta är du snäll" utan bryskt drar dig i tröjan och säger "Prrrrroo, stanna!"

Att hon tycker att det är viktigare med en kille med dragkrok på bilen än en kille med drag i bilen.

Att hon prioriterar att mocka rent i stallet före att bädda rent i sängen.

Att hon lusläser hästannonser på samma sätt som du kollar bilannonser. Skillnaden är att hon kan "råka" köpa en som är lite trasig, bara för att den var söt och hon tyckte synd om den.

Att du tycker att du är grym för att du tar femtio i bänkpress, medans hon kan rulla trehundrakilo ensilagebal, skjuta en överfull skottkärra, äta middag och prata i telefon samtidigt.
?

Idaaaag

Hejhej!
Idag gick jag upp 9. Försöker vända tillbaka dygnet lite nu innan skolan börjar hehe xD Förmiddagen har spenderats framför datorn. Tråkigt liv, jag vet ^^ Har sett ut ett recept på en cheesecake som jag ska baka idag. Så tror jag ska fixa botten nu. Sen klockan 1 tar jag bussen till stallet. Blir som jag sa igår en kortare uteritt och sen lite lätt arbete på volten. Ska bli askul :) Hoppas Madicken oxå tycker det ;)
När jag är klar i stallet tar jag bussen hem igen och sen blir det hemmakväll med delar av familjen, förhoppningsvis. Vi kanske hörs senare. Och juste, om ingen annan är i stallet (blir så pinsamt då), tänte jag spela in en liten rundvandring hur det ser ut där Madicken står. Men det är bara kanske.
Nu ska jag nog gå och baka :)
Saknar dig greta <3
Kram
?

Pärlälgen

haha nu är pärlälgen klar. finare i verkligheten ;) Fast det blev lite misslyckad haha xD Jaja, det var den allra första då är nöjd :)
Kram och godnatt
?

Kvällssnack

Hejhej!
Lite uppdatering sähär på kvällen. Eftersom jag inte har något annat att göra ^^ Idag har jag som jag sa förut inte gjort så mycket. Mest kollat på tv, suttit vid datorn haha xD Sen åkte jag till nacka och mötte upp mamma och vi åkte sedan och hämdtade våran bil som har varit inne på lagning. Och nu ikväll har jag inte gjort något igen. Ska nog fixa lite med min pärlälg som jag håller på med nu. Är just nu på benen.
 
Imorgon väntar en lite roligare dag för hoppningsvis. Då åker jag ut till stallet igen :) Blir förmodlingen en kortare uteritt och sen lite lätt arbete på volten. Inget direkt krävande. Men det snackar vi mer om imorgon.
Vi hörs imorgon dåra. Hoppas allt är bra med er :)
Foto: Madde
Kram
?

Idag är det torsdag

Om ni vill läsa om gårdagens ridpass kan ni göra det HÄR. Gästbloggade lite hos madde ;)
Hejsan!
Idag är det torsdag. Har inga direkta planer. Bara vara hemma och inte göra någonting typ. Inget mer att säga om den saken.
 
Så jag blickar framåt och inser att jag har 5 dagar kvar på mitt sommarlov. Sen börjar skolan igen med allt vad det innebär. Börja nian, viktiga betyg, prov, läxor, välja gymnasium osv osv. Såå lockande ^^ På ett sätt är det skönt att komma in i alla rutiner igen. Lixom, veta hur alla dagar kommer se ut och så. Men samtidigt är det ju självklart att man vill fortsätta ha lov! :) Så får väl börja länkta till nästa lov - Höstlovet. Känns otroligt långt bort just nu...
Flummigt inlägg. Mycket som snurrar i huvudet.
Kram
?

Dagens planer

Hejhej!
Idag gick jag upp 10. Sen hade jag lite saker som behövdes fixas. Bland annat att smörja ridskorna, chapsen och stövlarna, plocka undan i mitt rum och ränsa lite i en av hyllorna i bokhyllan. De sakerna är nu avklarade. Måste sen tvätta lite för hand oxå om jag orkar...
Så nu har jag lite tid här vid datorn innan jag tar bussen mot stallet. Eller ska inte åka fören klockan 3. Då får jag äntligen träffa fiiina Madicken igen! Har saknat henne jättemycket <3 Planen är att skritta ut lite lungt någonstanns. Antagligen till Nora, så blir det inte så långt. Hon har igentligen vila nu. Så ska försöka ta det lungt. Madicken har vilat i flera dagar så fågan är hur lungn hon har tänkt att vara ;) haha xD Efter det stannar jag kvar en stud och kollar på någon eller några lektioner för Åsa. Tänte kolla på när Ulrika rider sin nya häst :) Sen tar jag antingen bussen hem eller så får jag skjuts.
Nyputsat och fint ;)
Så är väl dagens planer. Vi hörs kanske senare.
?

Måste-saker?

Vi alla har vi saker vi bara MÅSTE göra. Det kan vara stora som små saker.
 
Min måste-sak i stallet är att det sista jag måste göra är att viska "jag älskar dig" eller något annat gulligt i hästens öra samt ge hästen en puss.  hihi lite knäppt ;)
 
Har ni någon sådan måste-sak?
 
?

Tältat med Sara

Hejhej!
Igår åkte jag som sagt till Sara på förmiddagen. Vi gjorde lite allt möjligt och sen på kvällen kollade jag när hon red :) Såg superbra ut <3 Efter det åkte vi hem och gick in i tältet som vi satt upp tidigare. Vi fixade lite och kollade sen på film. Och sen somnade vi rätt tidigt haha xD Båda var jättetrötta. Jag sov faktiskt bra :) Annars brukar man ju typ vakna 100 gånger när man tältar. Så idag gick vi upp vid 9. Sen har vi gjort lite olika saker idag. Bland annat gick vi ut och plockade massa blåbär som vi sedan använde när vi gjorde en god tårta :) Skogen kryllade av blåbär! Jag tog bussen hemåt 4. Eller jag åkte till nacka trafikplats och mötte upp mamma. Vi gick in en snabbis till forum för att enbart köpa mera tråd till pärldjur. Bild på min älg som jag håller på att göra kommer när den är klar ;)
Nu ska jag strax äta middag och sen blir det en chill kväll! Vi hörs
Just, vi såg en orm idag oxå...
kram
?

Im back!

Det här inlägget skulle igentligen publicerats i söndags hehe xD
Hejsan!
Igår var sista dagen på ridlägret. Vi gick upp som vanligt vid halv 8, efter att ha sovit typ 6 timmar pga spökkväll haha xD Åt frukost vid 8 och klockan 9 hade vi hämtat hästarna. Vi borstade och fixade, konoppade osv och vid halv 11 började en stilhoppning för föräldrarna. Jag var sist ut av alla, vilket oxå betydde att jag hoppade högst av alla ;) Det var en lätt bana med få hinder och det känndes superbra :) Puppy var taggad till tusen och jag oxå <3 Och vi slutade som 2:a! Är såå nöjd med det, trots att det bara var en "låtsastävling" Efter att ha sagt hejdå till finaste Puppy och släppt ut henne i hagen fikade vi lite. ´Sen sa vi alla hejdå till varandra och åkte hem. Känndes sjukt tråkigt, men ändå skönt att komma hem.
Veckan har varit underbart roligt och jag har lärt mig mycket inom hoppning, även lite i dressyren. Fick sjukt mycket beröm för min sits, speciellt handställningen. Allt detta har bästa Åsa fixat. Tack tack tack! <3 Har även lärt känna flera nya personer som man kanske kommer träffa igen. Jag är jättenöjd med veckan och hoppas på att komma tillbaka nästa år igen :)
Här har ni en bild från avslutningen:
Fler bilder kanske kommer senare.
 
När jag kom hem var klockan 4 ungefär. Då packade jag upp allt, duschade och åt middag sp småningom.Vid halv 7 kom lite släkt och vi hade kalas för mig och min tvillingbror. Jag är jättenöjd med presenterna :) Av mamma och pappa fick jag biljetter till Stockholm Horse Show, trisslott, att jag ska få prova ut en ny säng (120 säng), bakreceptbok, pärldjursbok och löparstrumor. Av Lollo fick jag jättefina smycken :) Och av släkten fick jag iphoneskal med mig och madicken på, spel, euro till höstlovet, högtalare, pussel, armband, guldkedja och pressentkort på sf.
Kram
?

På bussen

Hejhej!
Vill börja med att säga att jag skrev ett jätte långt inlägg igår men eftersom det inte gick att ladda upp bilder publicerade jag aldrig det :/ det kommer imorgon förhoppningsvis :)
Nu till dagen! Jag sitter nu på bussen påväg till Sara. Vi ska tälta tillsammans, på hennes gräsmatta :) ska bli jättemysigt <3 idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Typ det vanliga :) och ikväll ska Sara rida och jag kolla ;)
Jag har väl inte så mycket mer att skriva just nu, så vi hörs :) <3
Ful bild, tagen alldeles nyss

?

Bra födelsedag!

Hejhej!
Dagen har varit jättebra :) när jag vaknade fick jag en jättefin present av Louise :) gulligt att hon hade tagit med det <3 sen vid frukosten sjöng alla för mig haha piiiiinsamt ;) och så slapp jag stalltjänsten haha ;) kan man i te fylla år lite oftare?!
På förmiddagen red vi iaf ut. Massor med härliga galopper! Puppy var pigg och glad :) sen på eftermiddagen red vi lite dressyr på ett stort fält. Superhärligt! :) och nu ikväll var vi nere vid sjön men jag badade inte :/
Min födelsedag har varit superbra :) skulle ju såklart vilja träffa familjen och så men det får jag göra på lördag :)
För övrigt har set gått jättebra att rida de senaste dagarna :) puppy är såå fin :) igår hoppade vi en rolig bana :) och imorgon ska vi oxå hoppa :))
Nu ska jag njuta av dom sista timmarna på min födelsedag! Kramar från mig! ;) <3

?

GRATTIS GRATTIS!!!

Grattis Grattis till mig och min tvillingbror! Idag fyller vi hela 15 år! :D
Puss och kram från födelsdagsbarnet! ;)
?

/Madde

Som ni kanske märker har jag gästbloggat lite här, eller vad man nu ska kalla det. Har vekligen inga idéer om vad jag ska skriva om. Jag är i Skåne, och har varit här hela sommaren. Senaste veckan har det inte hänt så mycket direkt. Typ inget folk i byn längre heller, så det är lite öde. Aja, vi drar hem på fredag i alla fall. 
Men eftersom jag lovat Jossan att hjälpa till att hålla uppdateringen får jag väl visa några bilder jag tog för ett par dagar sedan.
De blev inte så bra, men anyway. 

/Madde







?

/Madde

Eftersom att Jossan är på ridläger tänkte jag skicka in ett inlägg med failbilder från Falsterbo. Bilderna är från prisutdelningen och ärevarven. 
/Madde








?

Tog lite bilder för några dagar sen

Och här är en av bilderna :)
kram
?

Här har vi puppy!

Tagen med blixt så ögonen ser cp ut :/ kram

?

Kollar film

Hejhej! Vi sitter nu och kollar på film, eller jag kollar inte haha ;) filmen sög :/ regnet öser ner! Natt sov jag inte så bra, brukar inte göra det första natten så är trött nu. Vi blev iaf väcka av att ledarna kom med kastrullock som dom slog mot varandra haha ;) på förmiddagen hade vi dressyr och övade på sitsen. Det gick rätt bra, inte super. Puppy var duktig <3 Och i eftermiddags hade vi markarbete med lite bommar och små hinder. Vi övade på hoppsits och min suger :/ men det gick ändå rätt bra :) puppy blev pigg men när man närmade sig hinder blev hon osäker och tittig så jag fick driva som en galning! Har helt glömt bort att ta kort på hästus och visa men gör det så fort jag kommer ihåg :) Antar att jag vaknar med träningsverk imorgon... Nehe nu ska jag nog läsa några bloggar! Kram Sitter käkar detta <3

?

Grymt bra!

Hejhej! Har det grymt bra här på lägret :) jag bor med lollo o en till tjej i ett pyttelitet hus. Min häst heter puppy och är en stor häst :) vi red en kortis och puppy verkade jättebra :) nu ska vi ha kvällsaktivitet :) ses <3 Bild funka inte :/

?

Om my way

Tjenaretjenare! Sitter i bilen påväg till ridlägret nu. Har just åkt. sovit gott inatt iaf, bortsett från att någon (hmm undra vem?) sms:a mig klockan 5 haha ;) nej somna om fort så det gjorde inget :) Lite nervös nu oxå. Vi har med oss matsäck men jag lär ju lixom inte kunna äta så mkt :/ uppdaterar kanske senare idag när jag vet vilken häst jag ska ha och allt annat! Kramar från mig :) <3

?

Dagen

hejhej!
Idag har jag packat allting för imorgon. Mycket saker blev det ;) Men så blir det när det ska med både vanliga kläder och ridkläder ;) Sen har jag även varit och handlat med mamma och pappa och så har jag kollat på OS. Kommer ju inte kunna kolla på os på hela veckan kanske :/ Syynd.
Som sagt åker jag på ridläger imorgon med fina Lousie :) Vi kommer hem igen på lördag. Hoppas såklart att det blir roligt. Och att jag får en bra, snäll häst :) Är lite nervös redan nu. hmm undra hur det ska sluta? Tvärr ska det regna hela veckan som det ser ut nu :( Är trött på att rida i regnkläder och frysa, som ridlägret förra året :/  Jag åker iaf imorgon vid 11-tiden. Har ärligt talat ingen aning om vad jag ska göra tidsinställda om så skriver inte några dåra :/ Hoppas på att det finns teckning så att jag kan mobilblogga lite iaf. Det återstår och se. Annars är jag tillbaka på lördag kväll.  
Nu ska jag gå och kolla på OS igen. Ha det bra allihoppa :)
Här är all packningen!
Kram
?

Grillad banan med choklad i <3

Det godaste som finns! :) <3
Tyvärr tog den slut för fort :(
 
?

Morotskakan!

Här är mormotskakan jag gjorde idag! Dags att hugga in ;) Kramar

?

Påväg

Hejsan :) Nu sitter jag i bilen på väg till stallet. Skönt när man har en bror som behöver övningsköra haha ;) Åker ut och tänker rida ut på Curre :) ska bli jättekul :) det var ett tag sedan. Har ju inte ridit på typ 2 veckor, så det blir bra innan ridlägret :) kommer oxå träffa Ulrikas nya häst för första gången :) Feritza heter hon <3 Annars vaknade jag vid 5 av en jävla smäll! Fick hjärtattack typ! :/ det var tydligen åskan som var nära. Så efter det var jag klarvaken och kunde absolut inte somna om. Till slut somnade jag igen, klockan 8! Gick sen upp vid 10. Fixade i ordning mig och slängde ihop motorskakan :) har nt smakat ännu men den lär vara god :D Nej nu är jag strax framme i stallet! Vi hörs senare :) Kram Matchande outfit idag ^^

?

Nu är det augusti!

hejhej!
Som ni vet har jag sommarlov vilket märks här på bloggen haha xD Jaja, kan j uskriva lite om de senaste dagarna ;)
I måndags var jag med mamma och mina bröder på några klippor vid havet. Till en början var det härligt men sedan började det blåsa så och då packade vi ihop och åkte hem. Vattnet var dessutom isklat :/
På eftermiddagen var jag bara hemma och kollade på OS. Och på kvällen tog jag en springtur på ca 6 km :) Duktig flicka ^^
 
I tisdags var jag enbart hemma och kollade på OS. Heeeeeela dagen haha xD Kollade på fälttävlan ;) superkul tycker jag :) På kvällen åkte jag och mamma ner till velam för att ta en promenad och sedan bada lite. Där i sjön var det jätteskönt i vattnet :) När vi gick promenad fick vi syn på alla velamhästarna som stog på sommarbete. Så var bara tvungen att ta massa bilder ;) Sommartjocka var hela bunten nästan haha xD
 
Igår var det onsdag och då åkte min familj ut med morfar på hans båt. Vi åkte bara en kortis och la till vid ett berg där vi var  inågra timmar. Tyvärr var det mycket moln, vilket det INTE skulle ´vara :/ Jag frös självklart så efter några timmar åkte vi hem igen och fikade hos mormog och morfar ;) På kvällen var jag ute och sprang lite igen :D
 
Idag åkte jag mamma och ena brorsan till dellan och åt frukost tidigt. Tog en stor smarrig macka med juice samt en bulle. smarrigt ;) Sen åkte jag hem och var hemma hela förmiddagen. Gjorde inte så mkt igentligen. Vid 1 mötte jag upp Jeanette som jag inte träffat på hela sommaren. Saaaaknad <3 Vi gick till glasan och badade och sen gick vi hem till henne. Var där hela eftermiddagen och nu ikväll har jag bara chillat framför tv:n. Cyklade till affären för en stund sedan för att handla lite ingridienser till en mormtstårta. Blev sååååå sugen på det så här ska bakas imorgon :D
 
Förresten fyller jag år om exakt 1 vecka! 15 år dessutom. Blir ju en stoooor flicka haha xD '
 
Jaja, lite almänt babbel om de senaste dagarna. Tänkte försöka skriva ihop lite inställda inlägg till nästa vecka nu. Ska ju på ridläger då. Någon som vill läsa något speciellt? Vet inte vad jag ska skriva om!!!! :/
 
Här har ni några väldigt dåliga bilder på några av velamhästarna :)
Ha det bra så hörs vi!
Kram
?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0