Bloggpaus


Hejhej!
Tar en bloggpaus nu... :/ har så himla mkt i skolan o så. jag har ett liv.
hejdå!
?

Studiedag :)



Tjenare :)
idag har jag studiedag. :) skönta att bara va hemma o chilla. gick upp vid halv 10, käkade frukost o kollade på tv. vi 11 typ, satte jag mig o pluggade. har pluggat sen dess. ganska soft med musik, o så plugga lite :) ska väll snart ta o äta lite lunch :) haha sen lunch ;)
i eftermiddag kommer mormor o hämtar mig, så åker jag till velam o rider som vanligt. efter de så åker jag hem o tar en macka o sen kommer madde o hennes mamma o hämtar mig så åker vi till Madicken :) jag ska kolla när madde har lektion o så :)
jaa, så ser min dag ut.
hare bra så bloggar jag mer nån annan gång :)

<3
?

@ ellis place


hejhej :)
här hos elli ;) kom till henne typ vid 10 :) vi har typ just pluggat lite biologi till provet. kan typ allt nu hoppas jag :) ska hem vid halv 2 typ. ska på kalas hos moster o hennes man o träffa frasse oxå :) ska bli najs :) annas händer typ inge :)
imon är det skola som vanligt bara. slutar 4 ^^
ska va social med elli nu
puss Jossan

söt elli <3

?

amen jag lever!!


hejhej!
va ett tag sen nu! men tråk med inlägg som "idag har jag vart i skolan..." haha xD
men iaf, vanlig vecka. red på velam i tisdags :) hade Bounus o vi hade deressyr o övade på att få hästarna mjuuka :) gick rätt bra faktiskt!
i onsdags va jag hos madicken o red en stund på ridbanan. övade inte på så mkt. kände mest på henne. fiin häst :) mamma va med för att foa, men hon glömde kameran hemma -.- så hon tog några bilder med sin iphone :) visar er 1 av dom :)

sötis <3

igår va de skola som vanligt. sen hem o plugga o sen till stallet för att kolla nör mamma red. naajs :) haha vart i stallet 5 dagar i rad den här veckan ;)
idag vare ganska chill dag i skolan :) vi jobbade inte så mkt på biologin o fick sluta 20 minuter tidigare. jag gick hem o lämna väskan o sen tog jag bussen till stallet för att rida madicken :) <3 det gick jättebra :) skulle igentligen rida ut men det fick bli på banan istället.
har haft en mysig fredagskväll framför idol o nu sitter jag o chattar me lite föölk :)
imon blir de att gå upp 7 för att åka o kolla när lollo rider haha xD hon börjar nio!! ^^ sara frågade om vi kunde göra nåt men måste pluuuuuugga! :( har 6 prov "att se fram imot" haha xD
nu ska jag stänga av datorn så hare bra! :D <3

?

Grönan med lollo!


Hejhej ;)
(tidsinställt)
Nu är jag förhoppningsvis på grönan med lollo! vi har sägert det grymt! :) kommer väll åka allt. hoppas det inte är knökfullt bara!
hare bra så bloggar jag när jag komme rhem eller nån annan gång :)

yeeh <3
?

dagen o lite annat


Heej :)
hoppas ni tycker de är okej att jag inte bloggar så ofta. :)
idag har jag o mamma varit i sickla o i forum o shoppat. elr jag visste precis allt jag skulle ha :) haha handla asmkt! orkar inte lägga upp bilder men kan ju säga iaf, tjocktröja, fleecetröja, traningströja, regnjacka, bh, dubbelring, pannlampa, datorfodral ( ska lämna tillbax), silverkedja( ska oxå lämna tillbax), lite sladdar, en hundleksak till frasse, massor med saker till mina bröder o lite smått o gått :) haha mycke tycker jag :) så det tog sin tid. annars har jag inte gjort så mkt!
Vill bara berätta om i Fredags! va i skolan som vanligt o sen åkte jag o madde till stallet. skulle rida madicken för fösta gången "på riktit". så madde skulle hänga me :) hon red på en annan häst :) vi red ut en runda, gallpoerade i solen på en åker, red under regnbågen o hade såååååå mysigt! det är det bästa som finns!! :D madicken va fiiin :) det gick foooort i galoppen på ängen ska jag säga haha xD
nu ska jag gå o sova för ska göra en sak imon. kommer upp et tidsinställt. :)

btw, mamma hänger me mig till madicken på onsdag o tar lite bilder förhoppningsvis :) så kanske kommer upp några här :)
Kram Jossan <3
?

Till skolan

see ya! <3
?

Lååångt


hejhej!
Idag har ja varit i skolan som vanligt. det blev kaos när jag skulle till skolan! jag skulle cykla så for i väg i god tid som vanligt. men det ösregnade så blev blöt efter typ 100 meter. o då menar jag genomblöt! så jag vände hem igen o hämtade torra byxor o så gick jag till skolan istället. kom till skolan lite sent men det jorde inget. mina skor gick att krama ut vattnet ifrån o strumporna oxå! så jag gick utan strumpor o skor hela dan i skolan haha xD blää o hela vägen hem gick jag oxå utan skor så typ alla kolla konstigt på mig ;)
jaja nog om vatten ;)
efter skolan hämtade jag gitarren o så åkte jag på gitarrlektion. sista gången eftersom jag inte hinner splea nu när jag är medryttare :/ lite synd.men hästar är faktiskt bättre! haha ;)
igår va jag oxå i skolan som vanligt. sen så var jag o red på ridskolan. jag hade Jackpot igen o vi hopopade i fårhagen. det gick ganska bra förutom en sak, men pallar inte förklara för ni bryr er inte.
o juste fick en fråga av mickis: Vad min medryttarhäst heter o vart den står? Hon heter Madicken och står i ett litet priviatstall i Hemmesta! :D
nu blev det här ett vääääldigt långt inlägg!
men hare bra!
kram Josefine

Jackpot
?

NU blire...

....ut o springa

hahaxD
?

en glad jossan! :)


(inlägg från igår som tydligen aldrig publcerades.)
Tjenare ;)
idag har jag varit iväg o provridit den där hästen som jag sa igår :) det va jättekul o hästen va suuuupermegagullig <3 det va jättebra att rida oxå :) så nu har jag blivit medryttare på den :) så är glaaad :) kommer va i de stallet på onsdagar och fredagar :) kommer bli feeeeeett naaaajs :D men ni bryr er ändå typ inte haha xD
annars idag har jag pluggat lite spanska, ritat en sak till bilden i skolan, pluggat hemkunskap o spelat gitarr :)
hoppas ni har haft en bra dag!
Kram Jossan

?

Vem är du igentligen?


hejhej :D
tänkte bara höra med er, jag skriver ju till er o ni läser de jag skriver. men vilka är NI då? ni vet ju ganska mycke om mig. så nu är det er tur! Skulle ni inte kunna slänga in en kommentar här o berätta vad ni heter o varför ni läser just MIN blogg? om ni har blogg själva så slänger jag in en kommentar på er blogg oxå :)
//Jossan

?

Tjejmilen!

hejehej!
i fredags mådde jag inge vidare som jag skrev så gick hem från skolan efter nån timme bara :/ tog febern när jag kom hem o hade då 39 graders feber :/ inge braa när jag skulle springa tjejmilen jö!! så va skitsur. åkte iaf in o hämtade min nummerlapp o så ifall om jag skulle må bättre idag. o vipps, imorse när jag vaknade hade jag ingen feber :) va bara väääldigt snorig! så jag o mamma bestämde oss för att springa tjejmilen :) så vi kom runt milen på 1 timme ungifär :) sjulkt bra för att va förkyld tycker jag :)
o så när vi kom hem så la jag mig i badet 1 timme typ. naajs :)
imorgon ska jag provrida en häst igen. :) nervös. det är en i min paralell klass häst. haha xD
ska gå o sova nu kraaam
?

Förkyld :(


godorgon på er!
är blivit jätteförkyld :( ont i halsen, ont i hövet, snorig, o hängig :( inte kul! jag ju springa tjejmilen på imon... känns inge vidare :/ men tänkte pallra mig till sklan snart ändå. så knäpp som jag e ;) vi har inga vanliga lektioner idag. vi har temadag. så chill :) ikväll ska jag hämta ut min nummerlapp på stadion o sen ska jag bara va hemma o chilla :) myys <3 det är ju faktiskt fredag!
igår vare skola som vanligt. inte så kul. sen igårkväll hängde jag me mamma när hon red. det va kul :) fast hästarna i en hage rymde hahaha xD <3
n uska jag strax knalla till skolan
kram
jossan

?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0