heej

hoppas ni har haft en bra midsommar för det har jag :D
kommer inte blogga på ett tag men hare rymt under sommaren :) kommer kanske skriva ett inlägg ibland
kram

?

om lägret dåra :)


hejhej :)
va sjukt skönt att sova i sin egen säng inatt. gick upp vid halv 10. naaajs :) idag ska jag va med lollo ett tag. :)
om lägret dåra:
har haft det bäst! vi va 11 stycken tjejer och alla va skitsnälla. hade en häst som heter Elin hela veckan och henne har jag haft för 2 år sen när jag va där. helt awesome häst :) har gått upp vid halv 8 hela veckan och det har varit full rulle hela dagarna. ingen vila ;) vi red 2 gånger per dag :) hade lite otur med vädret vissa dagar. regnet bara öste ner! men vissa dagar va det fint. och igår va det uppvisning för föräldrarna. det gick bra :) fast det va inte så kul att säga hejdå till alla man lärt känna under veckan :/ <3 saknar alla redan. skulle kunna stanna hela sommaren :) igår hade vi också en rykttävling. vi hade 2 timmar på oss att göra hästarna fina innan föräldrarna kom. kom någonstanns i mitten men Elin blev riktigt fin tycker jag :) o juste, en dag hade vi en tävling. det va working equietion tävling :) man skulle typ rida mellan bommaroch runt tunnor o lite annat. först en gång så snyggt man kunde och sen 1 gång så snabbt man kunde. och jag kom 2:a!! :D heelt oväntat ska jag bara söga haha xD finns hur mycket som helst att berätta men jag tror inte så många är intresserade haha ;)
bilder från lägret:

Henry

jag och Elin <3

Saras häst Mia

smutsiga Grattis

Bilbo <3

haha bilbo igen :)

elin <3

elin <3

rosetten

jaaag

prisutdelning ;)
?

i´m home!

heeeej!
har ni saknat mig? haha nej skoja :)
har haft det helt galet awesome på ridlägret! :) längtar redan tillbaka! :/ orkar inte berätta just nu men imorgon får ni ett låååångt inlägg kan jag nästan lova! :) <3
smakprov från lägret
?

Nu åker jag o Sara på ridläger

hare gött
?

SOMMARLOV! :)


hejhej!
nu är det äntligen sommarlov! :D avslutingen gick bra! blev lite långtråkigt att höra rektorns tal 2 gånger eftersom vi va med på 2 avslutningar. men det va kul att spela :)
idag ska jag bara va hemma, ta det lugnt och packa inför imorgon. Sara kommer hit på kvällen och ska sova här eftersom vi åker tillsammans imorgon. som jag sakt innan så kommer det inte vara någon uppdatering från efter det här inlägget till onsdaag/torsdag nästa vecka. :/ i sommar får ni räkna med att det inte blir så mkt bloggande. man är ju hällre ute o badar än inne vid datorn :)
en bild tagen av Nellie från avslutniongen


ha ett underbart sommarlov så ses vi senare! :) <3
?

imorgon är det avsluting ;)


hejhej!
satt just och funderade på hur det kommer gå på avslutningen imorgon. om ni missat de så kan jag tala om att jag o 6 andra ska spela för hela högstadiet. börjar bli nervös redan nu. men det kommer säkert att gå bra :)
idag så hade vi sovmorgon o började 9. vi som ska spela imorgon gick o övade o fixa allt o dom andra städade skolan. sen fick vi oxå städa. efter lunch kollade vi på fotbollsmatch. niorna mot lärarna. o niorna vann :) så va hemma vid 2.
har varit o ridit oxå :) det va sista gången den här terminen :/ men jag kommer såklart fortsätta i höst :) hade iaf Jackpot o vi red i ridhuset eftersom det va så mulet o kom regnskurar. vi hade nån bana med slalom o lite hiner o sånt. lite lek sista gången helt enkelt :) asnajs va de :) <3
det är ingen som vill/kan gästblogga under torsdag-onsdag så då kommer det inte va nån uppdatering alls. är på ridläger. :)
ska gå o packa inför ridlägret nu
kram

jackpot igen
?

gästblogga?


är det någon som vill gästblogga från torsdag till nästa onsdag? man behöver bara skriva 1 inlägg om man vill! den som vill kommenterar snarast! :)

om ingen vill så kommer det inte vara någon uppdatering då :/
?

skansen idag

hejhej!
har inte kunnat blogga idag eftersom jag vart på skansen med klassen. inte så superkul men lite djur kollade vi på. elinore tog många bilder så man kanske skulle kunna få några av henne sen. såå då kanske några kommer upp på bloggen :)
efter skolan cyklade jag o typ 10 andra till glasan o badade. det va varmt i vattenet :)
ska typ gå o äta middag strax
ses

så söt jeanette :) vet att jag bara lägger upp gamla bilder men har inga på den här datorn :(
?

dagen o gårdagen


tjenare!
nu är jag tillbax med ett inlägg. :)
idag har jag cyklat med mamma och moster när dom sprang. cyklade 1,3 mil typ :) kom hem från forum för ett tag sen. var där och köpte lite saker till ridlägret som börjar påp torsdag :D köpte 3 t-shirts o ett par foppa tofflor :) har aldrig haft foppa förut haha xD ikväll ska jag och min familj typ gå på resturang. vi brukar alltid göra det när vi barn har slutat skolan. men jag hinner inte det på onsdag eftersom jag måste packa så vi går på resturang idag istället :) för er som vill veta haha xD

Igår var jag som sagt på grönan med Sara :) det va bara 20 nummer före oss utanför grönan. :) ibland är det lixom 500 nummer före. så vi hade tur. vi åkte twister först när det inte va så mkt kö på den. den va skitrolig :) det va inte så mkt folk på grönan. max 30 min i kö. o det är inte så mkt faktiskt. hade vattenflaska med mig som vi fyllde på typ 10 ggr. så vi drack mkt :) haha xD
inga nya bilder heller :/
men hare gött så bloggar jag mer en annan dag!

bjuuuder stort på den
?

guud vad varmt det är ute!


Hejhej!
det är typ 27 grader i skuggan o klockan är efter 6. helt galet! :)
kom hem för ett tag sen från stallet :) najs att va där. mitt hem typ. haha xD men lollo red igen o hon fick Charlie <3 hade me kameran men hann aldrig ta några bilder. :/ men dom hade dressyr i ridhuset o det gick bra :) efter lektionen svampade vi honom eftersom han var helt blöt av svett. han tyckte det va superskönt o bara njöt :) på tisdag är sista lektionen för terminen :( kommer sakna hästarna så enormt under sommaren! :( men sen kommer jag ju tillbax :)
ikäll ska jag bara vara hemma o ta det lugnt. kommer nog inte blogga mera idag o kanske inte imorgon heller. ska till grönan med Sara imorgon :) kommer ha det helt underbart :)
ska gå o äta nu
kram

ingen Charlie, ingen Jossan <3 love u <3
?

sista fredagen i skolan idag

hejhej!
ja nu är det sista fredagen i skolan den här terminen. gud det känns lite konstigt. snart går jag lixom i åttan!
vanlig dag idag. fast vi kommer säkert inte jobba så mycket för vi har inga böcker eller dator. haha xD i eftermiddag satsar jag på att hänga med lollo till stallet. om jag inte mår lika dåligt som igår... men det hoppas jag inte! bloggar mer senare
kram
?

mår sämst :(


hejhej
första inlägget som inte är med skoldatorn nu då. har tagit en av mammas bärbara hemma istället :)
hoppas ni haft en bra dag :) själv mår jag inge vidare :( trött o ont i huvudet. skulle bara vilja lägga mig i sängen o sova i flera dagar. men imrgon är det iaf fredag :) skulle igetligen hängt me lollo till stallet idag men jag va för trött.
det är helt onödigt att vi går i skolan judt nu. idag satt vi o körde hänga gubbe i 2 timmar typ. då kan man ju lika järna va hemma o chilla. men det är skolavslutning på onsdag iaf. najs :) o på torsdag åker jag på ridläger :) alltså om 1 vecka är jag där :D längtar sååååå mycket! :D en fråga till er: tycker ni att jag ska blogga på sommarlovet? KOMMENTERA!
nu ska jag typ gå o lägga mig o vila. innan jag dör av trötthet..
kram

kommer bara bli gamla bilder ett tag nu eftersom jag inte har några på den här datorn! :/
?

jag har tråk

Bästa.....

- Artist från Idol? venne

- Tv-reklam? ica såklart :)

- Smycke du äger? det halsband som jag nästan alltid har på mig

- Kusin? alla

- Chipssort? Pringles o olw

- Blomma? ingen aning

- Fredagsmat? tacos!

- Skolämne? musik, idrott

- Lov? Sommarlov helt klart!!

- Kulglass-smak? hallon sorbet

- McDonalds-meny?

- Skotyp? Converse är väll sköna när det inte är sommar

- Parfym? hemligt...

- Nalle Puh-figur? Nasse :D

- Sommar-idrott? springa

- Dansbands-låt? Lyssnar inte på sånt

- Håruppsättning? flätor eller hög toffs

- Glass-sort? hallonsorbet

- Sommar-plåga? venne

- Ingrediens i Tacos? allt!

- Tidning? kp

- Boendetyp? villa

- Nöjesfält? grönan

- Kungafamiljs-medlem? ingen

- Kortspel? alla kortspel

- Regnbågsfärg? venne

- Astrid Lindgren-figur? pippi o lotta

- Hundras? många :)

- Månad? sommarmånaderna

?

måste lämna in min dator strax :((((

hejhej!
sista inlägget på den här datorn nu. iaf till efter sommaren. det är ju min skoldator o vi måste lämna in dom över sommaren. dom kommer typ instalera om o uppdatera hela skiten ;) så vet inte hur det blir med uppdateringen nu fram över.
men idag är det iaf en vanlig dag. segt som vanligt :/ har inge mer att säga så hare gött

lööv u <3
?

soft dag :)

tjenare :)
idag slutade vi halv 12 :) dom nya sjuorna som ska börja i höst skulle komma till vår skola o kolla. så vi fick gå hem. hade bara 3 lektioner :) jag jag har ätit lunch o så nu o om typ 30 min ska jag åka till min moster man o träffa hnden :) har inget att göra så jag åker dit. fast det tar 1 timme att åka dit.
har inge mer att säga just  nu
hare gött

saknar mitt superblonda hår lite...
?

det va sååå härligt att rida!


hej! :)
det va så underbart att rida idag :) vi red upp till fårhagen o hoppade :) jag hade min lilla älskade Charlie :) <3 han va såååå duktig :D har inte så mkt mer att säga! allt känns super just nu :)
kram



?

matte prov strax

hejhej :)
idag är det tisdag. vanlig tråkig skola. alla har typ soft nu men vi ska strax ha prov :( matteprov. bläää palla?! fast det är iaf sista provet :) hade musikprofil i morse. vi kollade på film eftersom det va sista gången vi skulle ha den läraren. hon ska sluta :(
ikäll ska jag riiida :) vi ska antagligen rida ut till fårhagen eller ponnyhagen o hoppa som förra gången. hoppas jag får min lilla älskade Charlie ;) <3 har inte ridit han på lääänge nu :/ just de, sara ska me oxå :) ska bli najs.
nu ska vi ha prov ses

söööti!
?

Sveriges nationaldag!

hejhej!
idag gick jag upp vid halv 10. städade hela förmiddagen o sen vid halv 12 åkte jag till stallet med lollo ;) det var maskeradhoppning som vi kollade på. tog mer än 200 pix men dom blev suddiga nästan alla :( sen så har vi haft släktkaas för min storebror som fyller år imorgon. min moster o hennes man kom med deras nya lilla hundvalp. den va liiiten men så jävla söt! :) jag vill oxå ha en sån. bilder togs det på den oxå :)
ikväll ska jag bara va hemma o chilla typ. imorgon börjar skolan :( asså det känns lixom att vi har sommarlov o sen så har vi ju inte de. :/ men snart börjar sommarlovet iaf :) o då börjar jag me att åka på ridläger med sötaste sara :) <3






är han inte för söt? <3 orkar inte ladda upp fler bilder från hoppningen. dom blev ju ändåbara suddiga!
puss
?

snart läggdax!

tjenare
har haft en najs dag. satt inne vid datorn hela förmiddagen o hade tråk. sen på eftermiddagen hjälpe jag mamma med att baka 2 tårtor o sen så kollade jag på film. sov en stund oxå... ässå jag är jämt supertrött! :/ sen så hjälpe sötaste elli att fixa ny design på bloggen! TUSEN TACK SÖTIS! <3 fast headern är tillfällig tills jag tagit nya fina bilder. :) sen möttes jag o elli vid bågen o satt på gungorna och snackade o chillade. flumigt som vanligt^^ gick hem vid 10.
men nu ska jag strax gå o lägga mig. imorgon händer massor av roliga saker! :) blogar mer om de iorgon :)
kram


2 pix från idag! bjuder stooort!
?

Fixat Jossans design!

Elli här!
Har fixat med Josses design och sånt, hoppas du blev nöjd gumman!♥
Kolla in på min blogg
Kram // Elinore
?

tråk inlägg

hejhej :)
idag är det söndag. sitter inne med datorn o chattar med fölk. idag ska jag bara va hemma tror jag. ska baka tårta o kanske bullar. bilder KANSKE kommer sen. är såå sugen på att gå ut att fota sommriga bilder så jag kan göra en ny header. menmen... har inte så mkt mer att säga. hare gött så bloggar jag mer senare :)

?

det är såååå fint väder ute!

hejhej!
(varning för lååångt inlägg!)
eftersom vädret är suuuupernajs har jag inte suttit inne vid datorn sen i onsdags :) men kan ju ta o berätta lite om dagarna då jag inte bloggade:
torsdag: då på förmiddagen var jag, pappa o henke ute o orienterade lite. askul. sen på eftermiddagen åkte jag o mamma till forum för att shoppa lite. hade lite saker jag behövde. så köpte 2 kjolar, 1 linne, underkläder, sportbh o lite bra o ha saker ;) sen på kvällen åkte vi till mormor o morfar o grillade o snackade.
Fredag: gick upp vid 8 typ. skulle åka o ta blodprov av en andledning som jag inte vill säga nu. va tvungen att ta det på morgonen. sen åkte jag o pappa o köpte frallor som vi åt till frukost när vi kom hem. vid halv 12 mötte jag ebba i min gamla klass i slussen. vi tog färgan över till grööönan :) fat vi fick vänta typ 1 timme innan vi kom på eftersom det va så sjuuuket mkt folk. när vi väl kom till kassorna där man köper åkband va det mer än 200 nummer före oss ^^ så det tog oxå en timme typ. men vi hade det helt awasome på grönan. förutom att det va fler än 20 000 människor där (dom sa de i kassan) är hes nu eftersom jag skrek så mkt. hihi ^^ men viåkte inte den nya berg-och-dalbanan :( det va nästan 2 timmars kö o det pallade inte vi! :/ vi åkte det nya blå tåget. har aldrig blivit så rädd förut. vi höll på att skita på oss. haha xD sen klockan 8 kom septemero petter o uppträdde på scenen. skitbra va dom :) o vid halv 10 åkte i hem ;)
idag: gick jag upp halv 11 typ. sooovmorgan kan man ju säga. va i stallet som vanligt på lördagr o kollade på lollo som red. naajs :) har varit hemma ett tag nu o om 20 min typ ska jag ta bussen till gustavsberg o möta hemma från gamla klassen igen. idag ska vi åka ring efter hennes båt. naajs :) hoppas jag inte fryser ihjäl i vattnet bara haha xD
kommer nog inte blogga så mkt nu ett tag. känner att jag har bättre saker för mig än att sitta inna vid datorn! haha xD

känner att jag måste ut o ta nya fina sommarbilder snarast!
kram jossan
ps. fråga gärna nåt på bloggsvar i menyn :)

?

BLOGGSVAR!

elli var så gullig o skickade en bloggsvars inbjudan till mig så nu har jag oxå bloggsvar :) ni hittar den i menyn! fråga på bara! :D

?

nu är jag ledig!

hejhej!
om igår:
hann verkligen inte blogga igår eftersom jag hade fullt upp hela tiden. men jag kan ju ta o berätta like kort om gårdagen :) jag va i skolan som vanligt o slutade 5 över 2. ganska chill dag de. sen va jag hemma ett tag o sen så åkte jag till stallet. lollo va med :) jag valde 3 sist o valde då jackpot igen. den här gången red vi uuuut. :D vi red till ponnyhagen o lite i fårhagen. (inga får där en) där finns lite teränghinder som vi hoppade. han va liite busig o drog ner huvudet o bockade mååånga gånger oxå :) gulle ^^ fast jag ramlade inte av :) sen igårkväll va jag hemma o pluggade massor! pluggae matte. hade ju prov idag.

så om idag då:
skola som vanligt. hade som sagt matteprov idag. det gick bra :) annars hände inge kul.
sitter nu o chattar med sara. vi snackar om när vi ska till grönan :) haha xD
snart ska jag på studentfest typ. inte såå kul. o juste! nu har vi långledigt!!!! hela 5 dagar :) guuud så skönt! fast jag har absolut ingenting att göra dom här dagarna :/
ska gå o göra mig i ordning nu
kram

jackpot igen :)
?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0