skolan

Hejhej!
Har inte hunnit att blogga så mycket i helgen. Men igår så va jag ju i bloben med louise o kollade på hästshowen. Sen så åkte jag hem och pluggade hela eftermiddagen. booooring!
Nu sitter jag i skolan o har strax livskunskap eller vad det heter.

Pöss Jossan <3
?

Globen och pepparkaksbak

Hejhej!
Har inte hunnit blogga på nån dag. Men i fredags var jag ju på stocholm horse show med Sara. Vi hade jättekul och jag köpte 2 spön.
Idag har jag bakat pepparkakaor hela dagen. Vi har traition att moster, mormor, mamma o jag bakar. Mormor gör deg och risgrynsgröt som vi äter till lunch. Jag e helt slut nu! Men efter allt bakande så tog jag o mamma ett skööönt bad i badkaret. Vi hade släckt med några tända ljus. Jättemysigt. :)
Imorgon ska jag till globen igen :P Då ska jag dit med Lousie o kolla på hästarna. Jag ska öven köpa ett till spö! Men det börjar kl alv 10 till 12 så e hemma på eftermiddagen. Då ska jag plugga :(
Nu ska jag mysa lite. Bilder från globen kommer senare nån gång. Pallar inte ladda in dom i datan nu.

Pöss o hej// Jossan <33
?

Rast!!

Hejhej :P

Har rast o nästan alla i klassen sitter med sina datorer o har kul. Snart har vi matte. Palla matte på fredagar!?
Ikäll ska jag på stocholm horse show i globen med bästa sötaste Sara <3. Vi kommer ha grymt kul!
Börjar nu!!

Pöss Jossan
?

Läxor läxor läxor!

Vi har så himla många läxor!! Igår satt jag hemma o gjorde matte hela kvällen så jag hann inte blogga. Men nu sitter jag iaf i skolan o börjar om 3 min. Då har vi engelska. ballar inte skriva mer

Kram JOSSAN<3
?

ååååå

Hejhej ;P

Här lite sur på en viss person. Men vi behöver ju inte gå in på de.
Men nu har jag iaf rast o vi har ätit lunch. Börjar 5 över 12 med SO. Hoppas vi gör nåt kul!
Ikväll ska typ inte göra nåt. Vill va med en kompis men de e typ ingen som kan göra nåt :(
Kram från en uppgiven/sur/irriterad Jossan <33
ps. I ♥ u Ebba <3333
?

Skolan som vanligt

Sitter i skolan som vanligt. Har just haft fysik o vi labbade. Det va ganska kul. Vi har strax matte. Blää.
Kommer inte på nåt att skriva just nu, men bloggar mer senare!
Jag o helli nuu <333:

Pöss Jossan
?

hahahahahahahahaha!!

HAHA FAIL!! Jag ramlade ute på skolgården o när jag försöker ställa mig upp i rammlar jag igen! O inte nog med de, Några killar från nian ser allt o står o garvar! Det är FAIL FAIL FAIL!
O en sak till: När jag o elli gick hem från skolan. Vi stog neranför en backe o snackar o en man börjar gå ner för backen. Han halkar till o säger: HÄR VA DET HALT! Han fortsätter gå o halkar till igen med lite fina snurrar och säger: HÄR VAR DET OXÅ HALT! Han fortsätter ner för backen o när han e nästan nere ramlar han o säger: HÄR VA DET ÄNNU HALARE! Jag o elli står o skrattar skiiitmycke! Fail fail fail!!!!!
Snö är så roligt! Alla bara failar.

va bara tvungen att skriva de! Men idag har jag iaf varit i skolan. Vi slapp elevtiden som vi egentligen skulle gå på! Så vi slutade 3 istället för 4. Nice nice :P Snart ska jag åka o spela gitarr. o den här veckan har jag hunnit öva massor på läxan som tur är :) Men här kommer världens sötaste elli på väg hem efter skolan:

PÖss JOSSAN :P

?

Hinner aldrig blogga

Hejhej!

Asså jag hinner inte blogga så mycket. Men det får ni nöja er med. Jag har ett liv :)
Igår red jag. Jag red Bonus :) Det gick bra.
Nu sitter jag i skolan o har haft träslöjd och SO. Snart har jag svaenska så kan inte blogga mer nu :P
Nu kommer en bild på min lugg:

Åöss o hej// Josefine <3
?

Börja kommentera!!

Hejhej!!

Asså om ni inte börjar kommentera mer lägger jag ner bloggen. O de gäller inte bara det här inlägget, utan alla!

Aja, nu har jag rast. Har haft matte. men vi jobbade inte. Vi fick bara till tillbaka tillbaka våra prov o så fick vi hörlurarna :) Snart är det spanska o sen slutar vi :) Vi slutar 5 över 2.
Efter skolan ska jag till stallet o rida :) Hoppas jagfår chalie igen :P
Asså shit vad det snöar!!! O det blåser som fan!
Måste gå nu!

pöss JOSSAN <33
ps. Gå in på väldens bästa ebbas blogg o skriv att hon ska ha kvar sin blogg http://pofl.blogg.se/ <3333
?

Trååååk

Hejhej!

Känns som om alla inlägg jag gör är ointressanta. Men jag pallar inte bry mig. 
Nu har jag iaf haft profil. Jag har musik för er som inte visste de :) Vi är bara 5 stycken o det e feeeeeeeeeett nice! Jag älskar profil! :P <3 Innna profilen hade vi SO o då kollade vi på nån film. 
Om 20 min har vi engelska. Bläää :( Fasst vi har börjat på att nytt kapittel som handlar om mat. Det faktist lite skoj!
Min kompis sanna kom just på att vi gått i sjuan i exat 4 månader. Det betyder att jag könnt mina klasskompisar i 4 månader. Det är lite coolt :P
Här kommer iaf en bild när vi åkte skridskor i fredags:

jag o elli <33
ps: Bilden är från väldens bästa ebbas blogg. O plz, gå in på hennes blogg o skriv att hon ska ha kvar sin blogg! Annars tar hon bort den <33333  http://pofl.blogg.se/
Pöss o hej kram Jossan <3 :)



?

Skolan

Sitter i skolan o börjar om 1 minuter. Då har vi So.
Igår va jag på simhoppet o de gick åt ***** . 
Hinner inte blogga mer nu!
 
Jag nuu!
Hejdå// Jossan :P <3
?

Börjar om en timme!

Chacha

Sitter i skolan o har tråk. Börjar om en timme typ. Då är det bild. Sen slutar vi :)
Efter skolan ska jag till simhoppet. Orkar inte skriva meeer!

Aja, hörs// JOSSAN :p <3333

?

inte kunnat bloggat!

Hejhej :P

Har typ inte kunnat blogga så mycket i helgen. Igår gick det inte änns att blogga :( Men jag har iaf varit med sara i helgen o vi har haft kul. Igår va vi på eriksdalsbadet o badade. Det va bara massa turkar där.
Idag är det ju skola o jag har fett slapp dag. Vi börjar kl 9:20. Först livskunsap sen svenska sen idrott sen lunch o sisst bild. Vi slutar kavrt i 3.
nu har jag videosamtal med sööööta elli <3 haha, vi snackar killar...
Hinner nog inte blogga efter skolan har simhopp. Men kanske nåt i skolan.
O jag lovar, bild på luggen kommer...


Söööta elli o fula jag <3
Pöss Jossan <33
?

INte bloggat

Sorry för ingen bloggning idag. Men först va jag o klippte mig. KLippte lugg :) Bilder på de kommer senare. Sen så kom sara o hon ska sova här. Vi har haft skiiitkul idag. Hon har ont i magen för hon har skrattat så mycke. :P
Nu är vi typ inte alls trötta så vi sitter lite vid datan. Men bloggar mer imorogn tror jag :)

Söööta elli <33
Pöss Jossan :P
?

för fest

Hej! Sitter hos sötaste ebba o käkar chips. :P Vi håller på att göra oss klara för att åka till elli som fyller år. Jag o ebba har varit hemma hos henke med gurra o dom skrämde skiten ur mig o ebba. Skiiit kul :)
Idag i skolan på idrotten åkte vi skridskor. Det va ganska kul. Hinner inte blogga mer nu. Men bilder från skridskor kommer nån gång typ :)

söööta ebba <3
Ha det gött Jossan <33
?

Grattis Grattis elli!

Idag fyller världens bästa Elli år <33 Grattis Elli <3 Igår va jag i forum o köpte en present till henne. Kan tyvärr inte avsljöja det nu eftersom att hon inte har fått den o kommer kanske läsa detta.
Nu har jag matte så jag bloggar mer efter :P <3

haha, från bilden när vi fixade om bilder :)
//Josefine :P
?

Prooov!

Nu har jag haft spanska prov. Kunde nästan inget typ! Haha! Det va sisa provet på ett tag. Had elixom 3 prov den här veckan o 2 förra. Men du blir det chill :) Vi fick gå när vi va klara med provet så nästa lektion börjar typ om 20 min. nice! Men blogar mer är jag kommer hem typ. Eller jag måste köpa present till elli. Vad ska jag köpa!? HJÄÄÄLP MIG!

från i sommar i Turkiet <333
pöss Jossan
?

morgon morgon!

Hejhej!

Har fysik nu. men den slutar om 5 min. Sen är det matte :( Men vi har vikarie nu så vi jobbar inte. O på matten ska vi ha en annan vikarie som är skiiiit sträng. aja, har inte så mycket mer att säga nu. Bloggar mer senare!
jag o elli nu:

Pöss JOSSAN <3
?

Heja mig!

haha, måste pluuuugga! Har ju spanskaprov imorogn o jag kan inte ett skit. Men jag har iaf spelat gitarr idag. Gick super o jag kanredan min mya läxa :)
Juste, Svar på tal:

Svar: ee, Jag har många kompisar men Sara brukar jag var med ofta. Hon och jag har så många minnen tillsammans. Tex. när hon sov oss mig o så hände en rooolig sak... haha :P

moi <3
Jossan :P

?

Snart gitarr!

Tjabba!

Nu sitter jag i o väntar på att min gitarrlektion ska börja. Den börjar halv :) Har typ inte övat på gitarrlexan. Fy jossan! Men vi har så mycket i skolan så jag hinner inte! Skolan går ju före. Men måste plugga nu. Har spanska prov imorgon o jag kan inte ett skit! See you later <3

Pöss Jossan :P

?

jag fryser ihjäl!!

Asså jag fryyyyyser ihjäl! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurr :( Vi har snart matte o jag kommer inte kunna jobba!! Vi har samma vikarie där oxå. Det e nice :P
Pöss i kylan!

Kram JOSSAN :)
?

haha!

Vi har vikarie så man kan ju göra lite som man vill. Haha. Jag e inne på fb och bloggar o typ skiter i att lyssna. haha :P
jag, elli o ebba nu:

<3333
?

Blääää

Hejhej :P
Nu har vi lunchrast. Det va skiiiiitbläää mat idag. Nån jävla fisk :( Aja. Om 1 minuter börjar No. Sen matte o till sisst klassråd. Slutar klockan 3 idag :( Måste stänga av datan nu. Pöss Jossan <3

haha, jag o elli flummar som vanligt!!
ps. Love u elli o ebba <3333333333333333333333333333333
?

Svenska snart!

Hejhej :P

Snart har vi svenska. Palllar inte :( Vi hade So prov för nån timme sen. Gick väll bra. Igår hade vi matteprov. Gick åt *****. Nu börjar jag!

Pöss Jossan :P
?

Det är jag som är jossan :P

Hejhej :P

Välkommen till min blogg! Det är jag som är Jossan eller igentligen Josefine såklart :P Jag här en tjej på 13 år som hade tänkt att skriva lite om mitt liv och sånt på bloggen. Ni får gärna komma med förslag vad jag ska skriva om. Jag ska försöka att ha mycket bilder. Jag har haft en blogg innan men la ner den då jag inte hade så mycket läsare o inga komentarer. Så snälla om ni läser detta, fortsött följa min blogg och komentera mycket :)

Älskar hästar <3
Kramar från Jossan du vet <3

?

Välkommen till min nya blogg!

?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0