Snart nytt år

Hejsan!
Sista inlägget för i år blir det här ;) Känns sådär med nytt år faktiskt. Eller världen kommer väl se exakt lika dan ut imorgon som idag. Lite mer raketskräp bara :D Ingen skillnad liksom!
 
Dagen har sprungit iväg idag. Jag sov aldeless för länge till att börja med :/ Klocksn 1 mötte min familj upp moster och Frasse så tog vi en långpromenad på 2 timmar :) Vi hade med oss fika som vi satte oss i skogen och åt oxå. Så det var skönt att röra sig lite sista dagen på året.
 
För övrgit har jag glott på tv och inte gjort ett skit nu på sena eftermiddagen. Ska gå och hjälpa till med maten nu så det blir bra!
Ha en trevlig kväll och vi hörs nästa år igen!
Puss och kram :*
?

Är inte lov till för att vila?

Den här veckan är den sista veckan på lovet. Lovet har varit alldeles för kort. Jag känner att jag har haft fullt upp hela tiden och inte haft tid att vila. Lovet är väl till för att vila upp sig för att sedan satsa sönder sista terminen i grundskolan?
 
Den här veckan ska jag hinna med:
Att fira nyår
Att rida 3 gånger (madde erbjuder sig att ta två dagar så det inte blir så stressigt!)
Att träffa Louise
Att träffa Sara
Att ha fotodag med Madde och Madicken (lägsta prioritet)
Att åka med när Madicken ska mätas (om jag får)
Att plugga
Att ta det lugnt och samla kraft för skolan
 
Sen ska jag hinna med det vanliga oxå, alltså äta, sova, leva osv ;)
 
Har ni mycket ni vill hinna med under lovet?
Kram
?

Mitt 2012

Jag ser nu på många bloggar att de lägger upp en sammanfattning från året. Så nu är det väl min tur!
Nej jag tänker faktiskt inte göra det! Det här året är inget år jag kommer minnas för något speciellt. Det har inte hänt något stort, varken positvt eller negativt. Jag har fått en superfin kompis den här hösten vilket jag såklart är jätteglad för <3  Det ända som jag såklart kommer komma ihåg är resan på höstlovet :) Och appro på den så är det inlägget snaaart klart ;) Håller på att gå igenom det och ska sen lägga in bilder.
 
Hur som helst så skriver jag inget långt inlägg om året. Om ni vill kan ni alltid kolla tillbaka i arkivet från året.
Ni får en bild från Januari, bjuder stort:
Kram
 
 
 
 
?

Nu är jag pank

Hejsan!
Vilken shoppingdag! Redan 20 minuter innan affärerna hade öppnat var vi där haha xD Vi åkte till Farsta idag. Jag var på glatt humör och hittade massa fina saker :) Här kommer bilder
 
En grå kofta
En svart och blå skojrta
En vinröd tröja och ett svart baslinne som är under
Mörkblåa jeans. Sitter som korvskinn så kan typ inte röra mig haha xD Men sjukt mjuka iaf :)
Svarta jeans. Så mjuka att det känns som tajta mjukisar ;)
Förlåt för sjukt dåliga bilder!
Det var inte alls sädär knökfullt i affärerna som vi trodde. Utan mer som vanligt. Jag är iaf nöjd med det jag hittade så det känns bra :D
Efter en sen lunch åkte vi hem igen. Gjorde inget speciellt i eftermiddags. Mest tog det lungt framför tv:n och byggde lite pussel.
Hoppas ni haft en bra dag!
Kram
?

Shoppingdag!

God morgon!
Någon som är uppe pigg och glad?
Det är jag! Om några minuter kommer min moster hit så åker jag, moster och mamma för att shoppa hela dagen. Inte riktigt bestämt vart vi ska åka men kanske Kista eller Farsta. Kul att åka någon annan stanns än där man är hela tiden. Jag ska kolla på jeans och tröjor tänkte jag. Så hoppas jag att jag hittar massa snygga kläder.
Annars har jag inget mer att säga. trevlig dag!
/kram
?

Kvällen

Hejsan på er!
Den här kvällen har varit rätt seg. Men än så länge lever jag. Jag har inte gjort så mycket ikväll. Mest glott på tv, fixat lite här hemma och så. Ska plugga lite snart hade jag tänkt. Haha, ja på en fredag kväll ^^
 
Hur som helst så var jag i stallet med Alice i eftermiddags. Vi hade det kul som vanligt :) Vi tog ett kort pass på volten. Det blåste ganska mycket så hästarna var lite tittiga. Men för övrigt gick det bra :) Madicken var stel så böjde igenom henne i båda varven och hon lossnade bra :D Så hon blev mjuk och fin. Det var sista gången det här året på Virvelvinden ;) Men jag tror och hoppas att jag får fortsätta även nästa år :)
Fotade Alice och Thure lite ;)
Skriver nåt tidsinställ till imorgon nu så ni har något att läsa :)
Trevlig kväll!
?

Fredag idag, tror jag!

Hejhej!
Om en sådär en halvtimme ska jag iväg till stallet. På vägen lämnar vi av min bror hos sin kompis. I stallet ska jag möta Alice och vi ska rida tillsammans. Solen skiner så vädret är bra. Det går nog tyvärr inte att rida ut eftersom det är så himla halt. Så det blir nog ett kort pass på volten. Madicken har haft några dagar vila nu och innan det reds hon ut så ingen har ridit dressyr på henne på länge. Men det blir kul. Hoppas hon är pigg och glad :)
Hittade en bild på Maddis blogg. Bilden är från en tävling :) Appro på tävlingar så längtar jag sjuuuult mycket till Madde börjar tävla igen :D så himla kul att vara hästskötare :D <3
 
Igår red jag ju på velam. Jag valden Queen. Hon som i vanliga fall är pigg va då ännu piggare nu när hon vilat hela julen. Tur att jag är van med pigga hästar, annars skulle jag varit livrädd ;) Men vi red lite dressyr och gjorde mycket skänkelvikningar. Hon va lite trippig och ville bara springa. När vi skulle galoppera lite under uppvärmningen sparkade hon bakut flera gånger haha xD Men jag är ändå nöjd. Pigga och busoga hästar är ju de roligaste ;) för övrigt så gick det inte att ha långa tyglar när vi skrittade av, hon ville bara springa haha xD
 
NU ska jag göra mig i ordning. Vi hörs antagligen ikväll. Kram!
 
?

Dagarna bara springer förbi

Hejhej!
Sitter nu och lyssnar på lite skön musik och skriver lite till er.
Förmiddagen sprang förbi utan att jag hann göra något vettigt. Gick inte upp fören efter 10 och sen satt jag vid datorn och gjorde ovettiga saker. Borde väl egentligen pluggat. Efter att jag floffat i mig pankakor till lunch åkte jag en sväng till forum för att shoppa lite. Det blev ensamshopping idag haha xD Så himla pinsamt när man möter bekanta.. "hej jag heter Josefine och jag har inga kompisar" lixom ;) Jag fick iaf med mig en blus hem idag. Även en försenad julklapp haha xD Borde egentligen ha hittat fler saker men nix.
 
Nu ska jag ta det lungt ett tag innan jag ska äta och pka till velam. Ridning idag trors att det är lov. Louise rider igen i min grupp så det blir jättekul :D
Kram och ha det bra. Min dator vill inte sammarbeta med telefonen så går inte att visa bild på nya blusen :/
kram
?

Mellandagsrea

Jag är sjukt sugen på att åka och shoppa lite nu i mellandagsrean. Finns säkert mycket fina kläder i affärerna! Men har några problem: Har inte frågat någon kompis som skulle kunna tänka sig att föja med. Jag har inte tiden! Eller jo, egentligen skulle jag väl hinna imorgon men nää.
 
Och förresten är det absolut bästa att shoppa själv. Dels för att ingen dissar min dåliga klädstil och dels för att det går snabbare då. Händer att ag gör det...
 
Fast egentligen tycker jag inte änns om att shopa längre. För jag ser så himla tjock ut i alla kläder så därför är det inte kul.
Snurrit inlägg jaa
Kram
?

Föjer min planering

Hejhej!
Mår sådär idag. Har ont i huvudet och halsen. Dessutom känner jag mig inte fullt glad som vanligt = perfekt att skriva ett långt inllägg med massa snurrande tankar ;) Men det blir i ett annat inlägg. Kanske inte änns publicerar det.
 
Dagen har än så länge blivit som planerat. Jag och pappa åkte lite längdskidor på förmiddagen. Det gick oväntat bra faktiskt. Vi var ute i runt en timme. Efter typ 2 minuter var jag redan trött i armarna haha xD Snacka om att jag kommer ha träningsverk imorgon ;)
 
Nu ska jag sätta mig och läsa i min engelska bok en kortis innan jag ska duka för ikväll när vi vår gäster!
Ha det bra ;)
kram
?

Dagens planer

armbandet <3
Idag, nu på förmiddagen ska jag och pappa ge oss ut för att åka lite längdskidor. Det blir fösta gången för min del den här vintern. Så antar att jag kommer ha träningsverk imorgon ;) Vi ger oss inte ut i milspåret men tror det blir 7:an. Ni lär väl märka om jag dött på vägen ;)
 
Sedan på eftermiddagen kommer min moster med familj hit och ska äta lite jullunch/middag. Så det blir väl bra. Vi kanske spelar något spel som vanligt ;)
 
För övrigt så har jag tyvärr inga planer. Nu på lovet är jag lite rastlös när jag har så mycket tid. Är inte van att inte behöva plugga hela tiden ju! :O
 
Ha en bra dag alla fina!
?

Natti

 
Bjuder på en ful bild såhär på kvällen ;)
Nu ska jag fixa i ordning mig för att sova. Är egentligen inte så trött än men lär väl bli om ett tag. Gick ju upp rätt så tidigt i morse. Dagen har varit bra! Sjukt långtråkig kväll dock.
Kram och godnatt där ute :)
?

Julaftons outfit

Ovan ser ni hur jag såg ut på julafton. En vit klänning, en kofta, tights och ett halsband. Självklart nya armbandet oxå, dock inte på bilden ;)
Kram
?

Julafton 2012

För första och sista gången var det julafton det här året. Som jag skrev tidigare så var jag med min familj hemma hos min moster, hennes man och Frasse tillammans med morrmor och morfar. Vi hade det trevligt med god mat, roliga samtal och dåliga förlorare på sple
Frasse vaktade alla paketen i sin söta tomtedräkt som han för övrigt hatade ;)
Här kommer lite bilder på mina julklappar:
En bok om hästar
en eltandborste
Tofflor
2 skal till telefonen
en miniräknare
En sån där som jag kan ha telefonen i när jag rider ut på sommaren och en skyddsplast till telefonen
Mjukisar
ett spö
Sockor, världens sköaste
Sjukt ful bild men fick tröjan
Sedan fick jag även pengar, en lite glasängel, en kalener och ett pussel som jag glömde att ta kort på :) Och såklart det dära jättefina tagelarmbandet <3
 
Jag är jättenöjd med alla julklapparna och är glad för att julafton blev lyckad :D
Kram och hoppas ni fått något bra!
?

Juldagen i stallet

hejhej!
Efter en härlig julafton gick jag upp vid halv 9 i morse. Medan typ hela Sverige ligger i sängen bakfulla så var jag pigg och glad påväg till stallet innan 10 ;) Plockade upp Maddis på vägen oxå. Planen varatt vi skulle tolka tillsammans bakom Madicken men det blev lite ändrade planer. Så vi red ut en sväng. Jag på Mixen och Maddis på Frissan. Hästarna var taggade verkligen :D Men eftersom det var kramsnö så blev det så mycket styltor så det gick helt enkelt inte att rida. Det var dessutom snöstrom. Vi tog några travsteg men hästarna höll ju på att ramla.
 
Men förutom att själva ritten inte blev så lyckad så var det en rolig dag i satllet med den bästa Maddisen :) <3 Vi Jag skrattade som vanligt åt allt och alla ;)
Sodde en bild från Maddes blogg, hoppas det var okej ;) Hon fotade lite med sin nya fiiiina kamera :D
 
När jag kom hem åt jag lite sen lunch, tog en powernap och sedan ett varmt bad :) Myspys.
Nu ska jag gå och se om det finns något att äta. Vänta er tidsinställda :)
Kram
?

Världens bästa julklapp

Madde svängde förbi här hemma för ett tag sedan för att lämna en julklapp. Det var verkligen världens finaste saker! :) <3 jag fick ett hv polo skal till mobilen och det bästaste av allt: ett armband gjort av madicken svans! Åh jag är så sjuuuukt glad!!! :D kommer aldrig kunna tacka dig nog världens bästa Maddis <3 <3 <3

?

Julafton

GOD JUL PÅ ER ALLA FINA LÄSARE! HA EN UNDERBAR JULAFTON. ÄT ONYTTIGT OCH BLI GLADA FÖR ERA JULKLAPPAR :D
God jul från mig! :D <3
?

Nu kan vi fira jul!

Nu är granen intagen och pymtad så nu kan vi fira jul!
Dagen har varit okej. Har haft lite långtråkigt men vadå, det är jul nu så då kan man ju inte deppa ;) Har käkat årets första julskinka så nu är jag proppmätt. Ska strax gå och fixa mig för att sussa, måste ju orka hela dagen imorgon ;)
Kram på er <3
?

Jordens undergång, avslutning och julfix

Hejhej!
I torsdags kväll hade vi lekar på ridningen. Jag hade Fabian :) INte den bästa hästen på lekar eftersom han är rätt seg ;) Men mitt lag vann iaf :D
 
I fredags var jag i skolan redan klockan 8. Alla andra hade sovmorgon till 10 ^^Jag och de andra som skulle spela fixase på scenen och övade till de andra kom då vi hade avslutning. Det gick jättebra :D Ingen av oss tappabde bort oss eller något så det var skönt. Sedan fick vi våra betyg och gick hem. Eller jag åkte inte hem, jag tog bussen till stallet tillsammans med Alice. Vi hade lite julmys i stllet sådär för att fira lovet :D Vi red ut en sväng på cykelvägen mot Hemmesta. Såå himla härligt vekrligen! <3 Hästarna var pigga och glad. Jag och Alice hade värsta julfeelingen så vi sjöng jullåtar hela tiden haha xD
Jag sitter ned, tredje från vänster :)
Alice på Thure
För övrigt så gick inte jorden under i fredags, är jag förvänad?! ;) 
 
Gårdagen blev en fixardag. Jag och mamma stod i köket hela förmiddagen och gjorde sillar, jansson, revbenspjäll, och julgodis. Sedan på eftermiddagen slog vi in julklappar och städade lite. Vi julpybtade även huset så nu är det fint :D <3 Det blev en riktigt bra dag faktiskt :)
 
Fixade tomtelandet igår :)
Kram
?

GRATTIS MADDE!

Grattis på födelsedagen bästa Maddis!! :D  Hoppas du får en underbar dag och käka tårta åt mig ;)
Gå in och lämna ett grattis på MADDES blogg :D
Kram
?

Dan före doppardan

Hejsan!
Imorgon är det julafton. Det ska bli så mysikgt med Kalle Anka, julklappar, god mat och trevligt sällskap. Jag och min familj ska fira jul hos min moster, hennes man och Frasse. Dit kommer även mormor och morfar. Så det blir jättebra :)
 
Idag ska jag fixa det sista inför jul. Ta in granen, städa lite, baka det sista julgodiset och slå in de sista julklapparna. Om jag hinner ikväll ska jag även ta ett härligt julbad :D
 
Hoppas ni har en bra dag! Skrivt 2 inställda som kommer senare :)
Kram
 
?

Nu är det....

LOOOOOOOOOOV!!!! :D :D :D
Ha ett gött lov nu allihoppa! :)
Idag går kanske världen under så hejdå om det händer! Ha det bra efter döden och hälsa från mig :D
Puss
?

RUBRIK HÄR!

 Hejhej!
Idag var det näst sista dagen i skolan. Hela förmiddagen repade jag inför avslutningen imorgon tillsammans med de andra i min profil och från åttan. Vet inte om jag gömt att säga att vi ska sjunga och spela på avslutningen. Är lite nervös :S Och så kommer jag skämma ut mig så himla mycket haha ;) Annars har vi bara kollat på film resten av dagen.
Lite om i tisdags: vanlig skoldag. Fick reda på de flesta betygen. Gick hem till Elinore efter skolan och spelade gitarr och pluggade. Annars blev det en lugn kväll.
I går var det onsdag. Blev klar med mitt arbete på slöjden som jag blev nöjd med för en gångs skull :D Sen hade jag friendsmöte med det självklara fikat ;) Typ bara därför jag tackade ja till friends haha xD Resten av dagen flöt på och efter skolan tog jag det lungt. Sedan tog jag bussen till stallet för att rida lektion för Åsa. Lektionen gick jättebra :D Orkar inte berätta vad jag gjorde men jag är nöjd. Kom hem sent och somnade sent så trötter idag ;)
 
Nu ska jag hitta på något :D Ha det bra så länge :) <3
?

Måndag

Hejhej! Ligger i sängen och ska väl sova snart. Dagen har varit rätt så bra :) mest lekt lekar och kollat film på lektionerna så det är lugnt. Och oxå fått lite betyg faktiskt. Men dom går vi inte in på ^^
Efter skolan var jag hemma ett tag och tog det lugnt. Sedan åkte jag och mamma till Hööks och jag köpte en tröja samt en julklapp till Mixen :) vi köpte även godis och leksak till lilla Frasse :)
Något mer har jag väl inte hunnit med.
Nu sova, hörs!

?

OMG

 
?

Vad gör man med all tid?

Hejhej!
Dagen har varit konstig. Trodde jag hade grymt mycket att plugga men efter 20 minuter med huvudet i boken var jag klar haha xD Kan igentligen inte vara sant att jag inte behöver plugga till provet? Måste nog ha missförstott vad det är man ska kunna. Ska iaf snacka med läraren imorgon så jag får lite mer klarhet.
 
Så vad gör jag då när man har en hel dag framför mig utan massa måsten? Jag är inte van med det verkligen! Så jag har såsat framför tv:n och börjat på ett nytt broderi. Det ska bli en tavla med en tomte och lite annat på :) Lär ju inte hinna klart till den här julen men kanske till nästa :) Annars har jag inte gjort så mycket. Haft rätt långtråkigt.
 
Nu ska jag gå och hjälpa till med maten så vi hörs!
Hoppas ni har det bra :)
?

Saknar sommaren och Skåne

Bjuder på somriga bilder från när jag hälsade på Madde och hästarna i Skåne i sommras
Åh, shit vad jag saknar <3
kram
?

Rätt svar

Här kommer de rätta svaren på quizen jag hade för några dagar sedan :)
 
Fråga 1: Jag sover med....
1. 1 kudde
X. ingen kudde
2. 2 kuddar
 
Fråga 2: Jag äter inte...
1. rött kött
X. potatis
3. korv
 
Fråga 3: Jag...
1. går alltid och småsjunger
X. har alltid olika strumpor på mig (tex, en svart och en vit)
2. fryser alltid
 
Fråga 4: Jag är mest rädd för...
1. spindlar/ormar
X. mörker
2. bränder
 
Fråga 5: Alla i min familj....
1. kan spela något instrument
X. tränar regelbundet
2. tycker om att bada
 
Det var ingen som hade alla rättså det var nog lite klurigt ;) Ni som var med får en länk bara för att jag är snäll MADDE, ELINORE och SARA (ingen blogg)
Tack så mycket till er ;)
Puss :* <3
?

Mycket att stå i

Hejhej!
I helgen har jag mycket saker att hinna med:
♦ Plugga till det sista provet för i år
♦ Fundera vad jag ska köpa i julklapp
♦ Köpa julklapparna
♦ Köpa något att ha på mig i jul
♦ Storstäda
♦ Baka julgodis
 
Så ja, jag har en del att stå i. Hinner inte skriva mer nu så vi hörs!
Ha en bra dag i det blåsiga vädret :)
?

Sista fredagen

Hejhej!
Sista riktiga fredagen i skolan för den här terminen är nu avklarad :) Dagen har varit upp och ned. Blev sjukt ledsen för ett betyg men annars har det varit rätt bra. Vi gör inget förutom att kolla på film på lektioner typ haha ;) Så frågan är vad vi ska göra nästa vecka lixom?!

Sitter iaf på bussen till stallet nu :) Alices buss kom inte så är ensam. Hon Kommer senare. Blir nog dressyr idag :) ett kort pass. Vi hörs nån gång så ha det bra :)
2 bilder från idag :)

?

Madde och Madicken hoppning för ett tag sen

Här får ni massa bilder på Madde och Madicken! Bilderna blev inte dom bästa. Och madde hade på sig mycket kläder så hon ser tjockare ut än hon är :D <3 Haha, tack för att du skrev det i alla fall /Mads
Charmig värre ;) <3
Tack och hej!
?

Lucia 2012

Hej och glad Lucia på er såhär på kvällen!
Har ni haft en bra dag? Kollat eller varit med i något luciatåg? Ätit gröt och lussebullar?
 
Min dag har varit jättebra :D Dagen började med lite sovmorgon eftersom första lektionen var inställd. Så började med musikprofilen. Det var riktigt kul idag :) Övade låtarna till avslutningen. Sedan har jag inte haft några fler lektioner. Vid klockan 11 gick vi som skulle va med i luciatåget och åt lunch. Sen hade vi 2 timmar på oss att fixa i ordning oss och fixa allt innan det var dax. 13:30 var det dags. Heeela högstadiet satt spänt och väntade :) Och det var verkligen jättekul! Såå synd att man inte kan va med i luciatåget så ofta :/ Vi fick mycket beröm vilket var kul :) Här har ni 2 bilder:
Jag är tredje längst ut från höger :)
Så skooldagen var verkligen jättekul :) Musik heöa dagen verkligen!
När jag kom hem var jag jättetrött så tog en powernap. Fat den blev liiite lång ;) "bara" 1 timme typ ;) Sedan åt jag lite middag innan jag åkte till velam och red. Jag red på sega Rasken idag. Han var verkligen jätteseg :/ Men det gick okej. Tycke det är så tråkigt att tjata att gå frammåt heela tiden bara. Så ser fram emot att rida en pigg Madicken imrgon :)
Jag är iaf jättenöjd men denna fina Lucia! <3 Nu ska jag gå och äta lite julglass som jag gjorde igår innan jag går och lägger mig.
Ha en fortsatt bra Lucia så hörs vi :)
Kram från en glad tjej ;)
?

Fotodagen för 2 veckor sedan

 
Hästen var inte på fotohummör och det var iskallt så blev inte så många bilder tyvärr. Men här har ni några! :D <3
?

Blev ingen ridning idag

Hejsan!
Idag har jag gått i skolan som vanöigt. Inga prov eller något så det var skönt. Hade luciaträning på lunhen men annars allt som vanligt. 
 
Efter skolan tog jag bussen ut till stallet. Var sjukt tagad på att rida :) Meeen, eftersom det snöade så mycket gick det inte att rida på volten. Men då hade jag bra planer på att rida lite i snön på cykelvägen som inte var plogad. Skulle var it såå kul :D Men Madicken var inte som vanligt i stallet idag. Hon gick jättelångsamt ur boxen, hon reagerade inte när jag tog av täcket, hon brydde sig inte speciellt mycket att jag irriterade henne på mulen och så. Det syntes att något inte var som det skulle. Hon tog vaccin igår så detvar säkert därför. Så istället borstade jag henne lite extra och sedan fick hon komma in i sin box igen. Där åt hon som vanligt iaf :)
 
Nu ska jag gå och duscha och planera för morgondagen. Även kolla igenom fysiken igen. Har 2 timmars fysikprov imorgon :/ Men vi hörs kanske imorgon om jag hinner, kommer ha lite stressig dock. Ha det bäst så länge!
kram
?

Jobbig dag

Bara för DIN skull bloggar jag nu, du vet vem du är <3
Hejsan!
Dagen har varit jobbig. Det började med att jag gick upp 1 timme tidigt. Så inte min stil, men då satte jag mig och pluggade, som den pluggis jag är ;) När jag kom till skolan hade jag spanskaredovisningen. Den jag snackade om tidigare. Det gick bra faktiskt :) Är lite stolt över mig själv som snackade spanska för hela klassen. Efter att ha andas ut så var det fags för nästa prov. Eller det var en kompletering i biologi för att få högre betyg. Och seeen var det dags för tredje provet, ett gammalt nationell prov på engelskan. Det kändes helt okej. Godkänt hoppas jag på :) Det där provet hänger typ mitt betyg på känns det som.
 
Efter 10 minuter lunch var det lucitrning. Vi lottade lucia och jag blev inte. Lite tråkigt, men ändå skönt. Man blir bara hatad som lucia :/ Sen hade jag en kort mattelektion innan dagens fjärde och sista prov. Då var det dags för argumentation på svenskan/no:n. Det gick okej. Blev lite stelt men men.
 
Så efter en låååång skoldag önskar man ju att gå hem och sova. Men nej nej, jag har pluggat, pluggat och pluggat. Hade uppsats som ska vara inskickad imorgon så skickade in den nyss.
 
Nu är det endast 9 skoldagar kvar innan lovet. Kvar är 1 två timmars långt fysikprov och ett so-prov. Men sedan är det lungt :) Så sjukt vär lov nu!
Nu ska jag skriva ihop ett inlägg till som kommer någon annan gång och sen kolla på film innan jag somnar.
Ha det bra så hörs vi :) <3
kram
?

Min helg

Hejhej!
Gissa vad jag har gjort i helgen?! pluggat som vanligt :( Sjukt tröök enegtligen. Har massa saker nu sista veckorna. Meeeen om 10 skoldagar har jag juuuuullov :D Ska bli skönt verkligen! :D
 
Igår var jag oxå och klippte mig. Bara lite på topparna men ändå. Jag var även på öppet hus realgymnasiet och kikade lite. Skolan verkade bra. Så sjukt svårt att väja ju :O
 
Hade en mysig kväll med familjen. Vi åt pepparkakor och glögg innan en jättegod middag :) Det är inte ofta hela familjen är samlad haha xD
Här har ni några egopix och så :)
Ha det bra och missa inte solsidan om en halv timme!
Puss och kram
?

Kossgård? Eller va?

Jag och min familj satt just och åt lite middag. Av någon anleding kom vi in på kossor och mjölkning. Jag skulle säga något och gårdarna där kossorna finns och då sa jag "kossgård". Alla började gapskratta och tyckte det var jätteroligt. Vadå, det heter visst kossgård! Vad skulle det annars heta liksom?! Bondgård är en gård med flera olika djur! Så nu i all framtid kommer jag bli retad för mitt nya ord kossgård haha xD
 
När jag nu va skitsur på min familj kikar jag till Maddis i hopp att hon skulle hålla med mig men där hade jag fel, hon skrattade lika mycket hon ;)
Sjukt flummigt men ville dela med mig av kossgårdar ;)
Kram på er!
?

quiz

Hur bra känner ni mig egentligen? Testa och se! Den som kan alla svaren är bäst ;) Nej men kommentera vad ni tror ;)
 
Fråga 1: Jag sover med....
1. 1 kudde
X. ingen kudde
2. 2 kuddar
 
Fråga 2: Jag äter inte...
1. rött kött
X. potatis
3. korv
 
Fråga 3: Jag...
1. går alltid och småsjunger
X. har alltid olika strumpor på mig (tex, en svart och en vit)
2. fryser alltid
 
Fråga 4: Jag är mest rädd för...
1. spindlar/ormar
X. mörker
2. bränder
 
Fråga 5: Alla i min familj....
1. kan spela något instrument
X. tränar regelbundet
2. tycker om att bada
LYCKA TILL!
?

Skillnad?

LÄNGE SEN: 






NU: 

'

Är det bara jag som tycker att Jossis har ändrat sig supermycket sedan i 7an? Alltid lika fin såklart!
 
?

Ridning på egen risk

Idag blir det ridning på madicken, hon har vilat i nästan en vecka så hon lär vara pigg och busig! Så det blir väl lite på egen risk kan man säga. Hoppas det går att rida bara, och att det inte är för mycket snö. 
 
I alla fall blir det invigning av overallen idag, känns bra när man kanske ramlar av liksom ;)

?

En torsdag i december

Hejsan på er!
Det va ett tag sen ;) Sitter iaf i skolan nu och väntar på att ha utvecklingssamtal. Borde väl plugga lite nu men orkar inte haha ;) Dagen har varit rätt bra. Det var sjukt rolig profil idag :D Vi övade inför julavslutningen på några låtar. Ikväll ska jag rida på velam. Tror det är dressyr ochjag väljer i slutetnågon gång. Så vi får se hur det slutar ;)
För övrig har det kommit grymt mycket snö här i Stockholm sista veckan och speciellt igår. Alla bussarna var inställda så tur att jag inte skulle någonstanns.Men det är rätt härligt med snö faktiskt. Så nu hoppas jag på att snön ligger kvar hela vintern.
Nu ska jag plugga lite innan samtalet. Vi hörs nån gång! 
Kram
?

Tack för att ni finns <3

Utan er skulle jag inte vara den jag är idag. Tack så sjukt mycket för att DU Madde finns och för att DU Madicken finns!
?

Jag lever!

Har sjukt mycket i skolan och med gymnasium nu! Är tillbaka om några dagar! LOVAR er bra uppdatering i helgen iaf :D <3
?

/Maddis

Jossan lever såklart, hon är bara väldigt dålig på att uppdatera sin blogg. Hur som helst gjorde hon värsta fyndet på mässan i globen. Men det låter jag henne berätta om själv lite senare. 

Jag vet att ni hatar mina inlägg, och att jag borde sluta skriva hela tiden, men bloggen är helt tom annars. Det kanske är ännu värre. 

Bjuder på en bild från i söndags. Jossan med en del av sakerna som vi köpte då. 

Hästar är en frukt som inte finns - helgens bästa (;
?

Stockholm horse show

Har haft en jättekul kväll i Globen tillsammans med bästa Maddis! Mer uppdatering kommer imorgon (idag) eftermiddag. Bäst att sova nu, upp om 7 timmar igen ;) Tagga Globen imorgon oxå!!! :D <3

?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0