test

BLANDAT
Vill du ändra ditt namn: nja
Vad gjorde du under din förra födelsedag: va med sara o hade kalas :) 
Vilken tid vaknade du idag: 07:00
Vad gjorde du igår runt midnatt: sov 
Någonting som du längtar till:  sommaren
Senaste gången du träffade din pappa: nu
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: venne
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: haha aa ;) 
Vad gör dig irriterad just nu: ingenting
Långt eller kort: spelar ingen roll
Vad gillar du gällande dig själv: mitt år, ibland o mina ben

 

DIN FÖRSTA
Piercing: öronen 
Tatuering:  har inga
Bästa vän: Emelie
Sport: gymnastik
Förälskelse: de ni

 

RANDOM
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? nu blev ni nyfikna va?! 
Vad tycker du om kärlek?  det är väl bra
När kramade du någon sist? typ nån timme sen
Saknar du någon speciell person? Sara <3
Har du svårt för att bli kär? typ
När fick du senast en komplimang? ett tag sen 

 

HAR DU NÅGONSIN
Varit medvetslös: nej
Hånglat med fler än 50 pers: ne  
Gjort något riktigt dumt? tyvärr
Gjort något du verkligen ångrar? aa 
Åkt ambulans?  i mammas mage om det räknas
Blivit polisanmäld? neje
Skämts över dina föräldrar? aadå 
Skämts över dig själv? händer
Sagt jag älskar dig och menat det? såklart 
Tar du droger? absolut inte!
Dricker du? inte alkohol 
Vilka kläder sover du i? pyjamas
Är du ensam nu? ne
Vill du gifta dig? faktiskt inte
Vill du ha barn? aa

 

SENASTE PERSONEN SOM
Sov i din säng? ingen
Du fick ett SMS av: lollo 
Såg dig gråta? mamma
Du gick på bio med? venne
Skällde på dig? någon som ville
Kram

?

åhh

Det finns massor med personer man gillar och så. Sen finns det sånna som man bara älskar. och du är en sådan man älskar <3

asså du betyder sååå mkt för mig. Från att bara gå på gyma tillsammans, sedan att gå i samma klass i 3 år o nu, träffas så ofta vi kan o hinner. Jag saknar dig enormt mycket underbara SARA <3 Ville bara säga att jag älskar dig och kommer alltid finnas där för dig <3 <3 <3
Pussar och Kramar
?

Jossan dissar

* Slaks o alla sandhögar som blir när snön smälter
* långa jobbiga skoldagar
* bråk
* folk som snackar skit om en bakom ryggen
* att jag tycker att alla kläder sitter fult på mig :(
* mitt betyg i svanska.
?

stackare :/


hahahaha xD söt <3
?

Jossan hissar

* Att det är lov just nu! :)
* Att det börjar bli mkt varmare
* lördagskvällar
* kompisar
* hästar
* att vara i stallet hela dagen

kram
?

bra dag!

Hejsan!
idag gick jag upp vid 9 typ. skönt med lite sovmorgon. Sen chillade jag på förmiddagen o 12 va jag hos frissören o klippte mig. bara topparna :) Sen åkte jag hem lite snabbt o åt och efter det skjutsade mamma mig o Louise till Madicken :) Första gången som lollo va där. Hon tyckte Miken va söt och att stallet var jättemysigt :) Red iaf ut en sväng. Red en liten omväg till en äng o sen lite trav o galopp där. Madicken va pigg men inte så farligt busig. Superskönt att komma ut. Lollo gick med oxå. Superhalt på vägen till ängen, men dom hade plogat ängen så där va det gräs :) Solen sken och det va jättehärligt. Blåste väldigt mkt bara. Synd att kameran nt va med :( Madicken var jättedukti trots att jag skrittade ut själv i världens blåst! :)
Det är va sista inlägget som jag skriver "live" den här veckan! Ha ett bra sportlov :) <3


PusseN
?

full rulle hela dagen!

Hej!
Idag är det full rulle som gäller hela dagen. Idag ska jag:
Klippa mig
Rida ut med Madicken o lollo går med
Fixa massa saker här hemma
sen lite annat som inte behövs ta upp här. Men hoppas ni får en bra dag. Ska ja nog få!

åhh me like <3
kram
?

tidsinställda - check!

nu har jag gjort tidsintällda inlägg för varje dag under nästa vecka. sen kanske eventuellt det kommer upp någon gästbloggning. Hoppas ni stannar nu, även om jag inte bloggar "live". Som sagt, är det lov så är det ;) <3
puss :*

?

babbel

hejhej!
Idag på idrotten i skolan skulle vi åka skridskor som vi gjort i 3 veckor nu. Eftersom det är typ 7 plus ute va det inte mycket till is. så åkte i slask/vatten i 15 min och sen var man genomblöt och fick gå hem :/ Eftersom att jag är så kunglig (hehe xD) så kom mormor o hämtade mig o körde mig till stallet. Hon mockade åt mig. o sen kom även min moster o hennes hund Frasse ;) haha xD Mormor hade med kameran för hon tänkte fota mig men när vi kommer till stallet börjar regnet vräka ner :( Så ja, inga bilder togs. Vääääldigt superduper mysigt att rida i ösregn o blåst. eller inte... men vi kämpade på med lite lugn dressyr. tredje dagen i rad med dressyr så tog det chill. Men lite skänkelvikning i skritt o trav. även lite halter. o så lite galopp i slutet :) Miken va stundvis superfin o stundvis sura hon ihop lite ;) men det funkade!
Har haft en mysig kväll framför tven. Bara tagit det lungt. fullt upp imorn. Ska sätta mig o göra lite tidsinstälda till lovet. Något specni vill läsa om? kommentera! vet nämligen inte vad jag ska skriva! <3
ha det bra!

kram
?

Fredag!

hej!
2 lektioner kvar sen loooooooov! :)) Skolan är rätt chill idag. Efter skolan skjutsar min snälla mormor mig till stallet. Tror jag rider lite lugn dressyr på volten. Eller i hinderhagen. Får se hur jag gör :)
Men bloggar mer sen :)

kram

?

Svar


Svar: Inte för att jag nu vet vem du är, men man kan väl skriva om det man vill. Typ om sig själv, eller nåt annat som är roligt. Om det är något jag inte tycker ska va skrivet på min blogg raderar jag bara inlägget! :) Men jag åste ju veta vem du är eftersom du måste ha lösen för att blogga här. Så kommentera igen om du är intresserad :)
Kram
?

Gästblogga??

hej!
Nästa vecka är det sportlov. Då tar jag även lov från bloggen. Kommer göra några tisinställa, men annars ingen uppdatering. Så jag undrar om någon skulle vilja gätsblogga? kommentera här isf, så får ni lösen o sånt :)

kram
?

tisdag, onsdag och torsdag

hejhej!
igår så hann jag inte blogga. seg dag i skolan. Sen åkte jag ut till stallet. Va där själv idag. Men det va kul ändå :) Red lite dressyr på volten. Övade på mina supermega dåliga galoppfattningar. miken var pigg som attan haha xD Men i höger varv gick det iaf jättebra. :)) Vänster va sämre. Hon gjorde bra fattningar då oxå, men fel galopp :/ Bara öva vidare. Är iaf rätt nöjd. Åsa gav ju mig mkt tips när jag hade lektion för henne senast, så ska öva mera :)

I tisdags red jag ju på velam. Valde först o fick Charlie äntligen <3 Min ridlärare va tyvärr sjuk så vi hade vikarie :/ därför ingen hoppning :(((( det va nt så kul eftersom vikarien trodde att vi inte kunde nåt o vi fick göra tråkiga saker :/ Men charlie va iaf duktig som vanligt :)

Idag är det torsdag. Sjuukt trött. Sovit alldeless för lite. Skolan är okej idag. Efter skolan ska jag hem o ta det lungt hela kvällen. inga läxor elr nåt så det är skönt! :)
nu är det idag o imorn och sen spoooortlov för oss 08:or :) SKa bli skönt att inte behöva tänka på skolan 1 vecka.

fullt seriös just nu asso ;)

ful åt andra hållet ;)
Kram
?

fettisdagen!

hejhej!
idag är det fet-tisdagen elr fettis-dagen. Beror på hur man säger det :) Själv säger jag fettis-dagen haha xD Fast jag o mamma köpte semlor igår istället :) så det blir inga idag ;) för er som bryr er lixom haha xD
Vanlig skoldag. Har spanska nu. Fast jag pallar nt jobba. Sen lunch, so, engelska o sit profil. Slutar vid 20 över 3. Sen blir det att åka till velam som vanligt. Väljer först så nu måste det ju bara bli en bra häst! :) Hoppning är det idag. Bli en lugn kväll. måste plugga lite spanksa. kolla igenom inför provet bara.
Yes, ha en bra fettisdag. haha xD

kram
?

måndag

tjaa ;)
Hände inget speciellt idag. Gjorde semlor på hemkunskapen. blev fett speedad efter de haha xD Skolan gick rätt snabbt även fast jag slutade fyra. :) Har chillat och så nu ikväll. Var även i sickla i typ 20 min för att mamma skulle ha lite saker o då hängde jag med som sällskap :) Köpte alltså inget till mig :/ Nu ska jag gå och kolla på tv

bildbrist nu igen -.-
4 dagar kvar till sportlov nu då! TAGGA! :D
Kram
?

blaha

hej!
Har inte så mkt att säga om dagen. pluggade spanska på förmiddagen och nu på eftermiddagen har jag hjälp till lite här hemma o kollat på tv. Tänte slänga ihop en kladdkaka elr nåt gott oxå :) fast vi hade inet smör så gör det senare när pappa har handlat :)
sjukt trött idag. Men vi hörs!

nu har snart all snö smält bort
kram
?

10 saker ni kanske inte visste om mig

♦ Jag sover med en stoor nalle från Gekås i Ullared :)
♦ Ja måste alltid gå på toa innan jag går och lägger mig och direkt när jag går upp.
♦ jag har aldrig tävlat "på riktigt" i ridning.
♦ Jag vill att det ska bli varmt så att jag kan börja andvända mina nya fina ridtövlar (fryser ihjäl om jag skulle ha dom nu)
♦ Jag hade mycket blondare hår färut, men med åldern har det blivit mörkare. Bli dock väldigt ljust på sommaren :)
♦ Jag älskar Skåne
♦ Jag har det mina rummet i min familj :/
♦ Jag har typ sämsta motionen ever :( ska börja löpträna snaart!
♦ Jag gillar att veckohandla mat med pappa :)
♦ Jag kilpper håret oftare än vad många andra gör

ljuuust fiint hår <3
kram

?

börjar bli varmt ute nu!

tjenare tjenare :)
Idag är det plusgrader ute och lite snö har börjat smälta. Vet inte vad jag ska tycka. vintern va lite för kort tyckte jag :/ men nu ser jag fram emot ljusare tider :)
Har pluggat lite spanska på förmiddagen. Har spanskaprov på onsdag. Kan allt rätt bra :) nu i eftermiddag ska jag plugga lite till o sen ta en promenad med mamma. Och efter de blir det middag hos mormor och morfar. Trevlans ;)
ha en bra lördag!

jag just nu... haha bjuder ;)
kram

?

onsdag och torsdag

hann inte blogga så mkt dom dagarna så tar o berättar lite snabbt vad jag hade för mig då :)
onsdag: Skolan va seg. Men fick sluta 40 min tidigare :) Så tog bussen till stallet med Alice som oxå fick sluta tidigare :) Vi red ut en sväng i skymmningen. För första gpngen det här året tillsammans. Supermysigt <3 Sen galopperade vi lite i hinderhagen. Miken va piggelin ;) haha xD Superdupermysigt i stallet med dom bästa <3
Tordag: Romme all day med klassen. Superbra där oxå. Sjukt trött hela dan bara. hade det kul på bussen haha xD Åkte med ganska många. Sen på bussen påväg hem däckade jag i typ 1 timme ;) Matkön va 35 minuter lång! och som att det skulle finnas bord sen eller? tror inte de va. men det löste sig. Superskönt att vara ute hela dagen :) När jag kom hem åt jag middag o duchade snabbt o sen somna jag på 2 min ;)
inte nya bilde tagna tyvärr :(

Puss :*
?

Fredag den sjuttonde

hejhej!
Så var snart denna fredag slut. Flippade ur totalt i skolan efter typ 2 lektioner. Satt o garva åt allt, allt vi skulle lära oss åkte in genom ena örat och ut genom det andra. haha xD Trött vare ja! Så bäst att sova ut i helgen.
Efter skolan var det bara att bege sig till stallet. hade ingen större lust idag. Men när ja väl kom dit var det myys <3 Red miken på volten och hade tagit fram några bommar. Fröken var inte på humör för sånt haha xD stod och sunrrade 15 minuter framför bommarna. ^^ Men efter hon kommit över 1 gång gick det jättebra sen :) Pigg och glad tjej. Stod typ o sov i stallet sen ;) <3 Haft en mysig kväll framför tven o datan. Kände sig lagom tjock när man sitter o kollar på biggest loser Sverige o käkar chips medans dom tränar ihjäl sig på tv ;) haha xD
Ska sova nu. Sjukt trött!

imorn kommer lite sent inlägg om onsdag och torsdag!
puss :*
?

Sjuuukt trött

sjuukt trött idag :/ bloggar senare istället :)

snygg chey i matsalen idag
Kram
?

Romme!

Hejhej!
Nu är jag i romme. Sitter väl i liften eller åker i backen eller fikar elr nåt ;) haha xD är här med de från högstadiet som ville åka hit. Gick upp vid halv 6 i morse så är tött nu haha xD
Hoppas ni har en bra dag!

från förra året i Idre
*tidsinställt*
Kram

?

mot romme!!

Hejhej! Sitter på bussen mot romme nu. Kissnödig från början ^^ kan det bli bättre? Sjukt trött oxå :/ sovit 2 timmar inatt oxå, grejt!! Jaja hoppas ni får en bra dag :) ska försöka att inte bryta några ben i backen ;) Kram <3 Mobilblogg så bild fungerar :)
?

Spanska

hejhej!
sitter i skolan och har spanska. Men pallar inte jobba haha xD trött chey. Segt i skolan idag. Men kvällen blir bra iaf :) Åker till Madicken med Alice direkt efter skolan. Har lite beslutsångest vad jag ska göra. antingen dressyr och öva på galoppfattningarna som för tillfället är katastrof, eller lite bommar o nåt litet hinder, eller rida i hinderhagen i snön. Någons som vill bestämma åt mig?? haha xD Det blir iaf nåt bra :)
Nu ska jag lära mig lite tråkiga glosor.
ses :)
?

hejhej

hoppas ni har haft en bra alla <3 dag. Det har jag iaf :) skolan va lite seg men det funkade. fick vanlijhjärtan oxå ;)
idag på ridningen va det fett dåliga hästar som gick med haha xD Valde iaf lilla Jackpot. Liite lång på honom. O vi skulle hoppa. Så balansen på han är inte den bästa. så hoppade på framridningen och han känndes glad och hopptaggad. :) Men sen när vi skulle börja med själva övningen valde jag att inte hoppa. Just för att hon höjde hindrerna till nästan 1 meter och balansen på Jackpot är som den är. Men red iaf övningen runt hindrerna med lite bommar :) Så är nöjd ändå :D nästa gång är det hoppning igen och då hoppas jag på bättre häst som går att hoppa med ;)  
Nu ska jag gå och fixa i ordning lite saker för morgondagen

Jackpot
Puss :*
?

alla hjärtans dag!

idag är det alla hjärtans dag! krama den ni älskar lite extra! <3

skolan har seriöst fått flimmer av alla hjärtansdag! sitter små hjärtan överallt verkligen haha xD
puss och kram :* <3
?

vanlig måndag!

hejhej!
heeelt vanlig simpel månda, najs dag i skolan :) Bakade bullar på hemkunskapen ;) Slutade vid 4.
Har varit i forum nu ikväll oxå. igen haha xD nu shoppade jag faktiskt inte, jag handlade ;) hörlurar, hårspray och sminkväska vad det jag köpte. :) kollade på skor och lur oxå. Ska köpa nya skor sen och en telefon (Y) jag vill ha en ajfån!!! fast jag kanske ska köpa en! fast för mina egna pengar... då kommer jag va en fattiglap sen haha ;) men vi får se hur det blir!
Nu ska jag plugga en kortis och sen kolla lite på tv :)
Ses

den här bildens är nog en av mina favvosr. hon ser så maffig ut på nåt sett haha xD
kram
?

godnatt på er

godnatt på er! hoppas ni har haft en bra dag för det har jag ;) Jättehärligt att åka längdskidor i strålande sol på björnö! Sen åkte jag hem till mormor och drack varm choklad och bulle till ;) tjockt!
ska gå o lägga mig nu. har typ 20 sider att läsa i min bok som måste va utsläst. puss;*

?

Jag och Madicken del 2












observera svansen ;)

fotade av Madde

det var andra delen av bilderna. Bara buus bilder ;) haha xD
Kram
?

Madde och Madicken del 2
















fotat av mig
ja det var andra delen av Madde och Madicken! supersöta <3
puss!
?

plugga och städa!

Hejhej!
idag är det så plugga och städa som står på schemat. ska plugga lite engelska, spanska och läsa ut min svenskabok. Och sen ska jag dammsuga lite här hemma. Sen i eftermiddag någon gång ska jag, moster o morfar åka längdskidor. Blir första gången den här vintern :) så får väl se om jag kommer ihåg hur man gör. hehe xD 3 inlägg med bilder från i måndags kommer även upp här idag!
Ha en bra söndag!

puss :*
?

Jag och Madicken del 1














fotade av Madde
det var första bilderna på mig och fina flickan <3 Kommer fler seen! :D
Kram
?

Stövlarna!!!

Nu har jag köpt ridstövlarna!!! några tusen senare.. :/ haha xD Tar bilder sen för orkar inte nu. köte typ extra smala, men ändå liite för stora. men det finns inte mindre såå. :) Nu slipper jag va avis på Madde hehe xD <3
Italian Field Boot
nom nom nom <3
puss :*
?

lördag idag

hejhej!
Yes skönt med helg. Sitter o skajpar med Sara <3 vi är sååå sociala ;) haha nej men aa. idag blir det att va hemma och ta det lungt. kanske åker lite längdskidor i eftermiddag. har inte bestämt nåt än. Kanske åker till the horse i sickla en snabbis oxå. elr så gör jag det imorn ;) mina ridstövlar har kommit!!!! såå glad :))) haha xD som ni märker, inte så mkt bestämmt än ;)
ha en bra lördag! bloggar kanske senare oxå :)

Madde och Miken <3 redigerade bilden lite ;)
?

nu blir deeet...

SOVA!
Sov sött alla söta läsare ;) <3
puss :*
?

Madde och Madicken del 1
























det var första delan av bilderna sopm togs i måndagas. Lite bus i slutet där :)
madde, säg till om jag ska ta bort någon bild elr nåt ;) <3
Puss :*
?

tog en liten paus

Hejhej!
Tog en liten paus några dagar. Men nu är jag tillbaka. Har haft prov o sånt i skolan samtidigt som jag varit i stallet typ varje kväll. därav pausen. Tänkte ta och skriva lite om veckan i alla fall.

Måndag: Studiedag från skolan. Började morgonen tidigt med att åka till tandläkaren. Var sån där sista kontroll ett år efter att tandställningen togs bort. Och allt såg fint ut :) Sen vid halv tolv mötte jag upp Madde och vi tog bussen ut mot stallet. Vi började att ge hästarna mat i hagen. Ramlade ner i ett dike utan vantar haha xD Sen åt vi och sen fixade vi Madicken fin med knoppar, vitt schabrak, vita lindor o så :) Sen gick Madde medan jag red till en äng. Jag red runt lite där på ängen medan madde fotade. Miken va superbusig. bockade, reste sig, frusta, sparka osv :) men sånt är bara kul. Så många knasiga bilder ;) Sen så red madde en stund och jag fotade. Då var Madicken inte lika busig längre och gick fiint haha xD <3 Bilder kommer i flera olika inlägg!

Tisdag: Skola som vanligt, tade tidigare. det gick braa :) åkte sedan ner tilll velam och red. Hade Bonus och vi körde lite bakdelsvändningar o så. Gick rätt bra :D sen till Madicken o hade lektion. Skritten och traven var super:) Men galoppen var KATASTROF verkligen! :/ Hon skulle inte galoppera, bara surade ihop o höll på. Ska öva mycket på det nu tänkte jag ;)

Onsdag: Vanlig tråkigt simpel dag i skolan. allt gick segt. Hade so-prov och det gick bra :) åkte direkt ut till Miken med Alice. Hade en supermysig kväll där. Tänkte rida dressyr på volten men det va så mkt snö så vi red i hinderhagen. Super att galoppera lite där- Blåste svinkallt bara :/ Madicken var vääldigt pigg som vanligt ;)

Torsdag: helt okej i skolan. Åkte hem och pluggade lite. Fast chillade mest bara :) Hände inget speciellt.

Och idag är det fredag. Vanliga lektioner i skolan typ. biologiprov. va fett svårt men kunde typ det mesta :) Nu ikväll ska jag bara va hemma o chilla. har kollat på tv, chillat o sånt :) bilr en najs kväll framför tven med fredagsmys om en stund :) <3 Skönt att vara stallfri ibland på fredagar. Händer ju inte så ofta. Men stallet är ju såklart oxå mysigt ;) <3

Hoppas ni blev glada nu med ett långt inlägg :) Bilder kommer i andra inlägg senare :)

ha en bra fredagskväll, kram! <3
?

imorgon..

hej!
imorgon lovar jag er flera inlägg. har haft lite paus den här veckan. hörs imorgon! :D <3
?

sitter i skolan

Hej! Sitter i skolan o har lunchrast. Kommer ett inlägg sen när jag har tid om måndags o tisdags. Hinner kanske blogga ikväll! :) mobilblogg så ingen bild tyvärr Kram
?

hinner inte!!!

förlåååt! hinner inte blogga nu! men tur att det va 2 inställda idag iaf :) lite läsning. hinner antagligen inte blogga imorgon heller. Men bloggar väl när jag hinner dåra! :) <3

en av bilderna som togs idag :D <3
KRAM
?

svaren på frågestunden :)

Här kommer svaren på den lite bortglömda frågestunden:

Postat av Linnea A
Saknar du ekedal? aa lite <3
Saknar du våran klass? ja såklart, vi borde träffas snart
Vill du träffas snart?! För det vill ja!! :) jaaaaaaaa!!! när kan du? <3
Vem är bäst? Justin Bieber eller Cody Simpson? ingen haha xD
Vilket är värst? Matte eller no? NO

Postat av Sara V
Ponny eller Häst?
Godis eller Chips?
bio eller tv?

Postat av Nelly:
Kär? vem isf? Nej, inte för tillfället

Postat av anonym:
(fast jag vet vem du e mohahahaha xD)
oskuld eller nt

det var svaren. Inte så många frågor men det hade jag inte räknat med heller ;) Tack till er som frågade! :D <3
Puss
?

Studiedag idag oxå!

Hejhej!
Idag är det oxå studiedag. SKönt som alltid med lov ;) Har antagligen varit hos tandläkaren nu. Typ sista kontroll ett år efter att jag tog bort tandställningen. Så hoppas allt är bra. Om en stund tar jag bussen till nacka och möter upp Madde. Vi tar sedan bussen mot stallet. Idag ska vi fota igen som för några veckor sedan :) Hoppas på bättre bilder idag då :) O vintriga lär dom ju bli <3 Hoppas jag och ni får en bra dag då. Bloggar nog mer när jag kommer hem från stallet :)
Kram

från förra gången vi fotade ;)
(inställt)
?

fixat åt er

har fixat 2 tidsinställda inlägg till er imorgon! Ville bara säga det
puss :*
?

förlåt för usel uppdatering!

Hejhej!
Och verkligen förlåt. Har haft fullt upp och inte hunnit med bloggen nu.
Idag gick jag upp vid 9. Sen dess har jag chillat och pluggat massor. 2 prov i veckan och dubbla spanskaläxor är det som gäller. Så typ hela förmiddagen har jag pluggat SO om politik och sånt och nu ska jag plugga biologi om kroppen. Tråkig dag men behövligt.

här kommer iaf lite om helgen:
I fredags var det studiedag. Gick upp vid 8, fixade i ordning mig och tog bussen till Madicken. STOR hiss till bussarna som gick enligt tidtabell utan problem trots att snön vräkte ner. :) Brukar inte vara så. Red iaf på Madicken i hinderhagen. supermycket lössnö vare där. Skrittade mest, men lite trav och galopp. Miken var pigg som vanligt ;) Men det gick bra ;) avslutade med att skritta en bit mot Nora och tillbax ocå. Supermysigt i skogen helt själv thihi <3 Åkte sedan hem till Sara. va där en stund och sen trog vi till hennes stall. Hon red lektion o hade dressyr fast lite markarbete oxå typ. Sara e fett duktig så det va kul :) <3 Totalt var jag i stallet i 7 timmar hehe xD <3 Efter det åkte vi hem till Sara igen o hade en jättemysig kväll tilsammans. 
Igår var det lördag och jag vaknade hos sara dåra. Tog det lungt hela dagen, var ute en stund i all snö osv. Hon tränade vid 2 så då åkte jag hem. Var hemma hela eftermiddagen och kvällen med familjen och hade det gött. 

frasse för nån dag sen <3
Nu måste jag fortsätta plugga!
Ha det bra :)
?

Studiedag!

Hejhej :)
Idag är det studiedag och jag är antagligen i stallet nu. Så detta är alltså tidsinställt. Idag ska jag rida i hinderhagen och ta en liten sväng ut på slutet. Elr det är iaf vad jag tänker just nu (torsdag). Lunchfodrar hästarna sen och efter det tar jag bussen till Sara. Ska kolla när hon rider oxå :) Kommer bli en superbra dag hoppas jag. Bara jag inte fryser ihjäl :S kameran är med till stallet så kanske nya bilder efter helgen :)
Ha en bra dag!

Puss :*

?

läs om du vill ;)



Kommer nog bli en jättebra helg. Förutom söndag dåra :/ Glömde skriva studiedag på måndag oxå men ni fattade nog det ^^
Puss :*
?

Torsdag den andra februari

heeeeej :)
Vanlig torsdag idag. Precis lika vanlig som alla andra dagar. Sjukt kallt ute nu. minus 13 grader typ. Det behöver verkligen inte bli kallare! Snöat har det gjort hela dagen oxå. Mysigt tycker jag :P Nu har jag långhelg. Studidag imorgon och på måndag. Så 4 dagars chill :) när jag kommer tillbax till skolan så har jag har dessvärre 2 prov :S det löser sig. Lägger upp en planering för helgen oxå. Har inte så mkt mer att söga för tillfället. Ha en ba torsdagskväll! :D

gammal bild
Kramen
?

Gårdagen i stallet

Hejhej!
Här kommer lite snabbt vad som hände i stallet igår:
Skrittade barbacka på Madicken i typ 25 minuter. Ramlade av efter typ 20 meter haha ;) Miken blev rädd för något o kastade sig mot mitten. Själv låg jag kvar på spåret. Men det gick bra, lite ont i höften bara ;) Hade ingen väst heller... men annars gick det jättebra :) Miken va pigg och sammarbetsvillig :) O just det, när jag och Alice kom mot stallet började hästarna i hagen o galoppera runt o va helt galna. Alice filmade så ni kan kolla på klippet på hennes blogg HÄR O eeen sak till: Jag invigde min ridoverall som jag köpte i typ oktober. Den var jätteskön och varm. Man ser ut som ett jävla fetto bara ;) haha xD

puss
?

trött

Hejhej!
Igår på ridningen hade jag Bonus. Vi hade dressyr och i början gick det ine så bra. Men sen efter en stud blev han finare och började trampa under sig. :) så är nöjd med de.

Idag är det onsdag. Segaste dagen ever i skolan. Men ska iaf till Miken efter. Ska skritta barbacka på volten i typ 20 min elr nåt bara. det är sjuuukt kallt ute så bäst att klä på sig ordenkligt.
Svenskan börjar typ nu, hörs

Puss :*
?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0