Kalas nästa

Nu åker jag strax till min moster! Ha en trevlig kväll :)
Här har ni cheesecaken och så jag :)
Kram <3

?

Om exakt 1 månad...

... Sitter jag på ett flygplan bort från kalla Sverige tiill värmen. Längtar sååååå mycket! kommer blir awesome! :D
hihi, ville bara säga det ;)
?

Juste, jag har ju en blogg!

Hejhej!
Hade nästan glömt bort bloggen haha xD Nejdå, har bara inte haft tid. Vi har sjukt mycket i skolan just nu nämligen. Idag ska jag plugga, oväntat?! Har spanskeprov i veckan, biologiprov i veckan, engelska läxa till tisdag, matteprov, måste läsa och brodera. Så har en del att göra. Prio ett är biologin idag. Ikväll ska jag på kalas hos min mpster igen. Den här gången är det min moster som fyller år. Så det ska bli kul. Vi spelar alltid spel när vi är där :) Så därför bakade jag det här igår:
cheesecake med lime i :) bara dekorationen som saknas. Får hoppas den är god!
lite om ridningen i veckan: I torsdags red jag på velam. Jag hade önskat Charlie och fick honom :) va år och dar sist ju! <3 i hoppade iaf. Charlie va astaggad och kunde inte så stilla och vänta på sin tur haha xD banan var på hela12 hinder. Men jag hoppade aldrig hela. Hoppade dom första 5 hindrerna istället. Kände att jag ville hoppa lite mindre, eftersom jag inte hoppat på så länge. Men det vi hoppade gick iaf jättebra :)
 
i fredags var jag hos Madicken som vanligt :) Jag red ut tillsammans med Alice/Thure och Kajsa/Curre. Vi red bortåt nora hela vägen och sen tillbaka. Skritt och trav eftersom Madicken inte ska galoppera. Jobbade henne rätt mycket iaf. Det gick jättebra :) Madicken hade lite överskottsenergi men det gick bra.Hoppade typ rakt upp några gånger haha xD Vi såg en superfin räv oxå. Typ 3 meter i från oss. Den bara satt där och tittade när vi red förbi :) När vi inte hade så långt hem blev Curre, som gick sist rädd för något. Han hoppade framåt så han kom nära Madicken. O hon blev assur och sparkade bakut. Det var inte långt ifrån Curre kan jag säga. Och kajsa som satt på kände fartvinden! där hade vi tur! kunde ju slutat riktigt illa :(
Nu ska jag sätta fart att plugga. Vi kanske hörs!
?

Jag älskar dig idag, imorgon och för alltid <3

?

Idag och lite igår

Hejhej!
Har varit i skolan idag som vanligt. Och efter skolan har jag bara pluggat. Och nu orkar jag inte mera haha xD Skolan va kul idag :) Började med rolig slöjd. Dock har vi lunch jättesent men ändå. Slutade kvart i 3. Vädret har vairt jättetråkigt idag. Regn mest hela tiden och knappt så det var ljust. Hoppas det är bättre imorgon. Här är 3 bilder jag tog påväg hem från skolan:
Igår eftermiddag var jag sååå förvirrad haha xD
1. När jag gick av bussen till stallet så slog det mig "neeeej, mina ridsaker är hemma!!!" Fick typ paniiik och smsade Madde o frågade om jag fick låna hennes hjälm och skor. Hon skulle rädda mig verkligen <3 Sen när jag väl kommer till stallet så ligger ju mina ridkläder där. asså whuut!? Had eglömt att jag tog med dom i fredags ^^ Så behövde inte låna nåt. sååå duktig man är va ;)
2. Jag glömde skriva i boken vad jag gjorde med Madicken :/
3. Jag fick typ panik igen för jag trodde det var onsdag
4. Jag sa allmänt random saker heeela kvällen
5. Jag råkade ta schampoo 2 ggr när jag duschade
Haha sååå knasig blev min eftermiddag och kväll. ;) Verkligen inte likt mig att vara såå förvirrad
Men nu ska gå och kolla på tv, vi hörs!
Kram
?

Flummig tisdag

Hejsan!
Är på bussen nu på väg till stallet. Ska rida ut hemmestarundan med madicken tänkte jag :) kanske nån som vill göra mig sällskap? Tar det lugnt iaf, bara skritt o lite trav. Så får vi se hur pigg hon ee haha ;)
Dagen har varit flummig haha ;) va helt galen på lunchrasten kolla bara bilderna här nere :D vi hade en rolig vikarie på spanskan. Han blandade spanska, svenska och engelska när han snackade haha ;) aja, ska snart av så ses
Kram

?

Vecka 39

Måndag: Skolan, hem och plugga
Tisdag: Skolan, fixa i stallet och rida ut lungt med Madicken
Onsdag: Skolan, antar att jag måste plugga. Men annars chill
Torsdag: Skolan, hoppning på velam.
Fredag: Skolan, ta en lugn uteritt, med Alice förhoppningsvis ;)
Helt vanlig vecka helt enkelt!
Kram
?

Efter söndag kommer måndag

Hejhej!
Började för typ en kvart sen. Har spanska men vi har ingen lärare och vet inte vad vi ska göra. Så passar på att skriva lite :)
Dagen blir som vanligt. Slutar skolan 14:45 idag. Sen hem och plugga :/ Så det blir väl inte så kul. Men det får gå. Har inget mer att säga. Gör ett tidinställt nu oxå som kommer upp i eftermiddag :)
Jeanette jag och gustav nu haha xD
Kram
?

Några saker ni kanske inte visste om mig

♦ Jag MÅSTE borsta håret så att det inte finns några tovor precis innan jag går och lägger mig. Kan inte sova annars!
♦ Jag kommer aldrig bli någon partypringla, är ju så j*vla kvällstrött ^^
♦ Jag kan ibland känna att jag saknar gymnastiken...
♦ Jag gillar matte
♦ när jag är övertrött (typ om jag gått upp tidigt på morgonen så blir jag det på eftermiddagen) skrattar jag alltid jättemycket åt saker som inte änns är roliga igentligen. Och jag kan lixom inte kontrollera skrattet hahahaha xD
♦ Jag har börjat säga "men herregud!" haha sååå fult och störande ^^
Foto: Madde
?

idaaag

Hejsan!
Idag har jag.... pluggat! oväntat va?! Har mycket i skolan nu den här veckan och nästa oxå tyvärr :( Så har skrivit 6 sidor på min uppsats idag iaf ;) Och så har jag broderat och läst. Så det känns bra. Någe mer att säga har jag tyvärr inte. Ikväll blir det tacos :)
Puss
?

I bilen

Hejhej!
Sitter i bilen nu på väg till min moster och hennes man, och Frasse såklart :D Rikard har fyllt år så vi ska ha lite kalas för honom :) vi hörs imorgon!
Kram
Ni får en ful bild från nu så länge

?

Ridningen i torsdags och stallet igår

I torsdags red jag på velam som vanligt. Hade önskat att få ponny vilket jag oxå fick :) Hade Chili. Vi hade caprilli, typ en bana med dressyr, bommar och småhinder. Så det är lite allt möjligt. Jag tyckte det var kul och Chili var superfin ;) Hon tyckte oxå det var kul. Så är nöjd med det. Nästa vecka är det hoppning så det blir kul :)
Igår var jag hos Madicken tillsammans med Madde. Vi mockade, ryktade och gick en promendad med Madicken i ca 1 h. Madicken var pigg men snäll. Vi passade även på att avmaska henne nu när hon har lite vila.
Madicken blev kiropraktad i torsdags och då upptäcktes lite olika saker. Hon var sne i bogen och hade typ överansträngda gaffelband. Så nu ska Madicken inte galopperas på 3 veckor. Och efter varje ridpass ska gaffelbanden smörjas in med liniment. Så får vi hopas att allt blir bra igen! Därför hade hon vila igår. Här har ni 2 bilder fårn igår. Regning promenad:/
foto: Madde
Kram
 
?

Pluggar

Att göra:
* Skriva uppsats om elektronik och återvinning
* Brodera lite
* Läsa 90 minuter
* Översätta en engelsk text till svenska
* Lära mig om elektriska komponenter
* Skriva om skogens ekosystem
 
Om tid finns:
* Spela gitarr
* Kolla på missade program på datorn
Har en del att göra, brb så länge!
?

Skönt med fredag!

Hej!
Fredag idag då, skönt :) skoldagen började sämst på grund av en sak men blev bättre :) hade ingen idrott så slutade 13:50. LYX! :D gick hem en stund och nu sitter jag och väntar på Madde vid bussen. Vi åker ut till stallet tillsammans idag :) ingen ridning av nån av oss. Kan berätta mer om de senare. Kvällen spenderas hemma :) ha en bra fredagseftermiddagen och kväll :)
Bjuder på en bild från musiken idag, håret är trulls ;)
Kram <3

?

Torsdag den 20/9-12

Hejsan!
Sitter och har svenska nu. Har gjort klart det vi skulle göra så chillar lite. Vanlig seg skoldag idag. Slutar några minuter i 3 idag. Sen hem och skriva lite uppsatts, äta och byta om och vidare till velam. Ridning idag igen. Tror vi skulle ha bommar och jag önskade ponny förra gången så vi får väl se vem jag får :) Men vi hörs, kanske inte orkar/hinner skriva mer idag :)
Kram
summer <3
?

Ny header?

Tänkte nog försöka fixa en ny header. Eller be nån av alla snälla människor där ute i världen om hjälp hehe xD prio ett är ju att fixa nya bilder. Så det måste ju göras innan. Men snart, eller typ nån gång i framtiden ska en ny header fixas- Den jag har nu är jättefin, men börjar lixom tröttna på bilderna ^^ aja, ville bara säga det ;)
Kram
?

Sov sött

Dags att sova nu!
Vi hörs imorgon alla söta :)
Sov så sött <3
?

orienteringsdag!

Hejhej!
Jag har lyst med min frånvaro. Mycket som går före bloggen just nu tyvärr. Idag hade vi orienteringsdag på velam. Jag och jeanette orienterade tillsammans. Till en början gick det jättebra, första 5 kontrollerna. Sen så kom vi typ lite fel. Så helt blötsligt va vid nian. haha xD Trodde vi va vid sexan lixom. Efter mycket letande fram och tillbaka efter kontroller skulle vi springa tillbaka. Vi tänkte ta vägen vi kom. Efter vi sprungit en bra bit ser jag en kontroll och säger "nu måste vi vara vid kontroll ett igen vad bra :D Vi kollar på kontrollen och det är nummer 13! Asså heeeelt vilsna :O Hur kunde vi hamnat där lixom?! Men det possetiva var att vi visste var vi va då iaf. Så tillslut hottade vi tillbaka :) vi tog 9 kontroller av 15. Är rätt besviken faktiskt :S Hade höga krav på mig själv och jag levde absolut inte upp till dom :(
 
Efter orienteringen åt vi lunch och sedan skulle klassen öva på att bygga vindskydd. Gick väl sådär. Ingen riktigt tänkte haha xD Och det sista vi gjorde var att göra upp eldar. Min grupp var fett bra :) Fick eld nästan på en gång och kunde grilla marshmallows :) Så det var mys :) Kom hem vid halv 4 och har duschat. Nu måste jag skriva på min uppsats. Känner mig liiite stressad.
2 bilder från idag:

myspys ^^
Ska försöka bättra uppdateringen iaf :)
Kram
?

Godnatt!

Godnatt på er! Nu ska jag nanna kudden. Imorgon är det måndag och skola igen. Ska testa att göra nationella provet i engelska imorgon. Kommer gå sämst :( Sov sött iaf :) <3
Såååå het ^^
?

Fredag lördag söndag!

Hejsan!
Skriver lite kort om helgen ;)
Fredag: Va i skolan som vanligt. Mådde sådär :/ Helt plötsligt kommer min föredetta gympalärare in när jag har spanska och ber mig komma ut efterson ville prata. Shit, inte visste jag vad hon ville, blev jätterädd ju :O Men hon sa att jag tydligen hade blivit utsedd till friends på morgonen så jag skulle på fotografering. Jaha, fula kläder, rufsigt hår och trött. Så den bilden kommer inte se bra ut! :( Och varför ska jag änns vara friends?! gå på långa tråkiga möten, ta hand om klassen osv. Aja, får se det från det possetiva hållet istället. Antar att klasskompisarna tycker jag är snäll, omtänksam och ordningsam. Det är ju i och försig kul och lite hdrande :)
 
Efter skolan åkte jag till stallet med bästa Alice :) Vi red ut hemmestarundan och det var myyys <3 Madicken tyckte det var grymt skönt att få sträcka ut i frisk galopp. Superkul tyckte jag oxå ;) Vi klarade oss från regnet dessutom :) Underbar kväll med dom bästa helt enkelt <3

Äntligen kom jag ihåg att ta lite nya bilder :) Madicken typ sov haha xD
*the typical öronbilden* hahahahaha xD
Igår jobbade som sagt jag och min klass på halvmaran. Vi delade ut nummerlappar i kungsträdgården. Alla skötte sig bra och tävlnigsledningen öste massa beröm på oss när vi var klara :) En stund blev det värsta långa kön, men annars var det rätt lungt. Vi fixade jobbet galant. Så nu har vi lite mer pengar till klasskassan ;) Skulle lätt jobba igen. Och det ska jag oxå. Jag och några till i släkten och så (typ 10 personer) ska jobba på ett lopp i höst. Så det blir kul :D

I mellanåt, när det inte kom några folk hade vi lite kul haha xD söt man kan vara då ;)
Igårkväll var jag hemma och tog det lungt. Somnade redan klockan 10 typ haha xD trött chey, Och så pappas kommentar i morse "det kommer aldrig bli någon partypringla av dig inte som somnar så tidigt på en lördag" haha det stämmer ju ;)
Idag har jag pluggat typ hela dagen. har pluggat biologi, teknik, engelska, spanska, broderat och nu ska jag läsa. Såsen är jag typ klar ;) Inget annat planerat idag iaf. Eller kaaaanske jag och mamma skulle åka till forum och köpa en pannlampa. Men annars inget. Så mi får ha en bra eftermiddag nu :) Kram
 
 
?

Jobba jobba jobba!!

Hej!
Tagga jobba nu då! Idag jobbar min klass på numerlappsutdelningen för halvmaran. Hoppas på att det går bra :) så snart ska jag åka in till stan. Vi hörs senare, så berättar jag om gårdagen oxå :)
Puss <3

?

@ skolan

Sitter i skolan nu, helt forever alone :/ börjar egentligen inte fören 9:35 men jag och 2 till måste jobba lite på vårt grupparbete. Så vi passar på nu :)
Vädret suger! Det blåser askallt och det kommer börja regna när som helst. Så i eftermiddag blir det ridning i regnet som vanligt ^^ uteritt med bästa Alice och kanske Kajsa idag :) ska bli mysigt :) men vi hörs kanske senare!
Ha en bra fredag allihopa :)
Puss <3

?

Gårdagens och dagens ridpass

Igår: Red som sagt lektion på Madicken för bästa Åsa. Jag va astaggad. Meen det gick inte så bra. Började med framdelen in vilket ändå gick hyfsat bra. Sen skulle jag rida framdelen in halva långsidan och sedan fatta galopp. Fröken Madicken ville inte alls det :/ Så det blev lite kaos. Och när jag äntligen fick galopp var den snabb och flängig. Inte alls mjuk och fin som den kan vara. Så är jättemissnöjd med galoppen :( Sen gjorde jag även lite andra små övningar i slutet som gick okej. Åsa är verkligen bästa tränaren! <3 Även om det kändes skit efter lektionen kom hon in i stallet och pratade lite och fick mig att vara glad för de bitarna som gick bra. Såå bra tränare! Har en hel del av öva på vilket jag ser fram emot. Kan bara gå bättre! ;)
 
Idag: Red på velam som vanligt nu för tiden. Fick Crona igen. Det gick bra den här gången oxå ;) Vi körde lite skänkelvikning och mycket galoppfattningar. Även lite annat. Crona kändes helt okej. Lite stel men annars lyssnade hon bra och så. Inget mer att säga om den lektionen. Nästa gång har vi markarbete och då önskade jag ponny så hoppas på nån liten gullig ponny :) Har ju inte ridit Charlie sen innan sommaren :/ Så därför får ni en bild på mig och fina Charlie, tagen för lååånge sen. Kanske syns? <3
Nu ska jag gå och duscha och sen sova. Är sjukt trött!
Taggar fredag imorgon ;)
Kram
?

Mot stallet!

Nu taggar jag stallet! Åsalektion som sagt :) är lite smått nervös haha ;) kör på marinblå outfit idag :) och så hoppas jag det marinblåa schabraket ligger i stallet oxå :) blir asbra!
Vi hörs alla där ute :)
Kram <3

?

Onsdag

Hejhej!
Tillbaka efter 2 dagar utan bloggning :)
Skriver lite kort om de dagarna
Måndag: dunderförkyld kämpade jag mig igenom skolan :/ var hängig, snorig, ont i halsen och ont i huvudet :( hade dessutom skolfoto. Så vi får hoppas det blir bra och att det inte syns att jag va sjuk ;) hade spexfoto oxå. Jag skulle inte va med på det men så drog dom in mig i bilden så kommer ju se helt mobbad ut :/ det bjuder jag på :) på kvällen chillade jag och gick och la mig tidigt.
Tisdag: igår hjälpte min klass idrottslärarna att ha friluftsdag för år f-3. Jag och 4 till försökte lära dom att orientera. Det var ändå rätt kul :) vissa barn var bara sjuuukt jobbiga :/ va helt slut efter dagen. Igårkväll gjorde jag lite läxor och sen tog jag bara det lugnt. Mådde mycket bättre igår oxå :)
Idag är det då onsdag. Vanlig skoldag. Börjar med slöjd så det blir kul :) efter skolan måste jag nog göra lite läxor och sen städa mitt rum. Och senare ikväll är det lektion för bästa Åsa! Första efter sommaren så det blir askul :) nu ska jag strax börja röra mig mot skolan, hörs!
Första bilden är innan vi tog spexfotot och andra bilden är igår på lunchen. Jag och Jeanette var liite trötta då ;) <3

?

Madde och Madicken dressyrtävling på Färentuna



Innan start:

2 bilder på saker som inte ska hända igen:
Prisutdelningen: Tror jag glämde säga i det förra inlägget att Madde och Madicken slutade på en tredje plats! Stort Grattis tjejer!

Kram
?

Jag är genomförkyld!

Imorse när jag vaknade hade jag ont i halsen och var snorig. Så nu är jag förkyld. Snoret rinner, halsen gör lite ont och jag har ont i huvudet. Jag är även sjukt trött. Men tröttheten beror nog på att jag gick upp så tidigt i morse!
Vill inte missa något i skolan, så hoppas på att jag inte blir sämre tills imorgon. Har dessutom skolfotografering imorgon oxå. Snyggt med en helt röd näsa ^^ Aja skit samma. Bör gå och lägga mig typ NU! haha xD
Vihör imorgon iaf!
Kram
?

Madde och Madicken dressyrtävling på Färentuna del 1

Hejhej!
Idag var jag som sagt med som hästskötare när Madde och Madicken tävlade. Om ni vill läsa lite om hur det kändes och så för Madde så kommer nog hon skriva om det på sin blogg HÄR! Det såg väldigt trevligt ut, allt förutom galoppen. Hon sparkade bakut i båda varven. Men bortsätt från det gick det bra :)
Anläggningen var liten och mysig. Med åkrar runt om så inte något jätteläskigt att titta på, tyckte Madicken. Som sagt läs på Maddes blogg om ni vill veta lite mera senare!
Här kommer iaf lite bilder från dressyrprogrammet:
Bilderna blev väl helt okej. Orkade inte redigera dom. En del 2 kommer imorgon :)
Kram
?

Tävling!


Hejsan!
Idag är jag med som hästskötare åt Madde som tävlar dressyr på Madicken. Vi är längst ut på Ekerö någonstanns haha xD Morgonen blev sjukt tidig! Men jag är ju morgonpigg ;) Önska Madde lycka till!
Kameran är med så bilder kommer antagligen senare :)
Ha en bra dag!
 
kram
?

Tagga

I bilen på väg till tävlingen! Tagga! :) <3

?

Snart läggdags!

Hejhej!
Klockan står på 04:50 iorgon. Upp tidigt med andra ord. Därför ska jag inte vara uppe allt för sent idag hehe xD Fast jag behöver ju inte gå och lägga mig än. Skriver ett tidinställt som kommer nån gång i morgon :) Så avslöjar inte vad jag ska göra. Men ni kan ju alltid gissa haha xD
Kram på er!
 
?

Shoppingen idag

Hejhej!
Här kommerbilder på allt jag köpte idag ;) (varning för dåliga bilder!)

Svarta, lite blanka jeans från Cubus (ser ut som att det är vita fläckar på, med det är inte det!)

Topp från random affär

Grå tjocktröja från Cubus

En långärmad piké att rida i från Hästbiten

Ridskor från Hästbiten

Jack från Cubus
Det var kläderna! Sen köpte jag även 2 nagelack :) Och så köpte mamma lite saker oxå! Vad tyckte ni?
Kram
?

Shoppat

Hej!
Har varit i stan hela dagen och shoppat! Bilder på allt kommer senare, här får ni 2 bilder så länge :) kram

?

Freeedag!

hej!
Skriver lite snabbt nu, borde igentligen plugga hehe xD Idag hade vi temadag i skolan. Alltså inga vanliga lektioner :) Tema trygghet som va feeeeett segt. Stökigaste klassen ever går man ju i. alla sitter och gör annat. Snacka om att man är van att få ordentliga utsköllningar. haha xD På eftermiddagen snackade vi typ bara om klassresan. Så det var iaf bättre ;) Hemma nu, om typ 40 min tar jag bussen till stallet. Uteritt med Alice på Thure och Kajsa på Frissan står på schemat. Och så jag på Madicken såklart hahaxD Blir jätttemysigt ;) <3
Annars händeringet mer ikväll. I helgen har jag fullt upp. Får se hur det blir med uppdateringen då.
Just nu ^^
Red på Crona igår förresten. Supertrevlig häst verkligen. Så henne skulle jag kunna tänka mig fler gånger!
Dax att plugga, ses!
 
?

Jag drunknar snart i mina läxor!

Detta ska göras/har gjorts ivkäll:
 
♦ Hitta massa insekter och små djur och bygga ett ekosystem av det
♦ Skriva en kort sammanfattning av boken jag läser - Check!
♦ Plugga till historia-provet
♦ Öva på engelskaglosorna - Check!
Hitta ett fint broderi som jag ska brodera på slöjden
♦ Komma på någon design till mappen jag måste göra på bilden i skolan (HJÄÄÄLP!)
♦ Skriva på mitt inlämningsarbete på No:n
 
och sen måste jag även plocka undan lite i mitt rum
 
Meeen om det mot förmodan skulle råka finnas liiiite tid kvar ska jag kolla på ett tv-program som jag missade förra veckan. Men det lär väl bli en annan dag. Skolan gå ju före ^^

Igår red jag som sagt ut på Madicken. Mormor kom redan innan jag änns hade ridit iväg så då red jag inte hemmestarundam eftersom hon väntade. Så red bort hela vägen förbi Nora igen. Piiiigg hest verkligen :) Men både hon och jag tycket det var skönt att få komma ut. Småregnade lite hela tiden. Så det var jättemysigt :) <3
Förresten, inom en snar framtid (när jag kommer ihåg att ta med kameran) tänkte jag fota lite på hästarna i stallet. Va aslänge sen ni fick nya bilder! :(
Ska laga middag nu!
Kramar
?

Bloggar på bussen, som vanligt

Hejhej!
På bussen nu då. Jag firar min och madickens ettårsdag med en härlig uteritt, barbacka :) haha ;) tror det blir hemmestarundan :) kanske nån annan i stallet som hänger på? Skulle egentligen slutat skolan 13:45 men nehe, gick till 15:05 :( hatar lärarna :@ aja, vi hörs kanske senare
Puss

?

1 år


Idag har har jag varit medryttare på världens finaste Madicken i exakt ett år! För ett år sedan rullade bilen mot det lilla stallet för att provrida. Jag minns att jag var sjukt nervös. Men redan samma dag sa Madde och hennes Mamma att jag fick bli medryttare. Jag ångrar inte en sekund att det blev just Madicken. För hon är verkligen underbar <3 Madicken har sina dagar då hon är riktigt stoig och envis, precis som jag! Det visar ju bara att Madicken inte är en maskin. för det är hon verkligen inte! Hon har världens underbaraste personlighet. Nu kämpar vi vidare detta året!
Här är en av de förta bilderna jag tog på Madicken!
och en bild som togs innan sommaren

Världens finaste <3
Krama4
?

Just tränat

Hurtig jag är då ;) just sprungit några kilometer :) sitter i bilen Påväg hem. Skriver imorn :) <3

?

Kokosnöt!

Igår satt jag och pappa och diskuterade vad dom äter på Robinson. Vi snackade om kokosnötter. Så när vi senare var och handlade råkade jag se att det låg några kokosnötter vid fruskdiskarna. Så vi köpte en för att testa! Så idag var det dax :D Inte visste jag att dom var såå hårda haha xD Här kommer iaf lite bilder!
Här har vi själva nöten:

Här är efter att ha borrat hål i kokosnöten. Jag smakade mjölken och det var asäckligt! :(
Så var det dax att såga isär den:
sådär ja! Ser ju mumsigt ut :)
Dax att smaka...
Fy, det smakade verkligen inte gott! Vilken besvikelse!
Nu är det testat och jag kommer inte göra om det! Det var inge vidare haha xD Men kul att jag testat iaf
hihi kram
?

Måndag 3 september 2012

Hejhej!
Hemkommen från skolan för en stund sen. Skolan var seg :/ Branlarmet gick så då slapp vi iaf en stund av matten :) Fast igentligen tycker jag ju om matte haha xD Aja, skit samma. Fick tillbaka en kommentar från min No-lärare angående mina svar på elektrnikfrågorna som vi hade i läxa. Hon sa: Det här kunde inte blivit bättre, mycket bra! Jag blev såå glad haha xD Satsar högt nu :) Kvällen bli väl lugn. Måste läsa igenom ett abete som jag skrivit på spanska och sedan skicka in det. Ska även skriva lite på en annan uppgift. Samt läsa i min bok som vi har i läxa. Så har lite saker att stå i men annars tar jag det lungt. Känns som om det var aslänge sen jag var i stallet men det va ju i fredags! Så inte sååå länge sen haha xD Vill ut och rida i det härliga vädret.
Här har ni en ful bild från nu
Bjuder på den!
Vi hörs sen nån gång!
Kram
?

Tjejmilen 2012

Hej hej!
Idag har jag varit och sprungit tjejmilen :) det gick jättebra för mig, mamma och moster :) kom runt milen på 1 timme och 2 minuter :) shit vilket väder! Småregnade mest hela tiden och när vi just kommit i mål började det ösa ner. Blev såklart jätteblöt ;) och ni skulle se gärdet, där start och mål var. Det var senare en leråker! Så snacka om att man blev lerig om benen. Men nu är min 6:e tjejmil avklarad :) myskväll med mamma väntas nu <3
Ses
Skorna innan start, nååågot smutsigare efter haha ;) o så medaljen

?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0