Du betyder <3

Hej!
Sitter på bussen påväg hem nu från stallet. Det va ingen son kunde hämta :/ men jag har iaf haft det jättebra som vanligt i stallet :) madicken va snel hest idag <3 uppdaterar mer senare om jag hinner :)
Finaste flickan på denna jord <3

?

Sista maj

Hejhej :)
Sitter nu helt forever alone på en bänk i skolan. Har lång och tråkig lunchrast :/ alla är typ ute men eftersom jag alltid fryser så är jag inne :)
Idag är en vanlig dag i skolan. Inget kul, Inga roliga ämnen. Avslutar dagen med so-prov och hoppas det går bra :)
Sen efter skolan cyklar jag hem en snabbis och sen möter jag upp Alice och vi åker till stallet ;) rider madicken idag istället för imorgon :)) vi ska hoppa idag :) tänkte orka släpa fram vattenmattan idag oxå :) o så har jag kommit på en liten bana ;) så får hoppas det inte är så många andra i vägen.
Uppdaterar er mer ikväll om dagen o gårdagens ridpass ;) <3
Puss

?

Stallet snart

Nu drar jag strax till stallet!

?

Mina mornar

Hejsan!
Bara för att jag har lite idébrist vad jag ska skriva om så skriver jag ett litet inlägg om hur mina mornar oftadst ser ut :)

Jag har väckning på halv 7 oftast. Beror lite på när jag börjar skolan. Men runt halv 7. Går upp på en gång. Ligger aldrig kvar i sängen mer än 3 minuter. haha xD Går alltid direkt på toa. Och sen upp till köket. Tar något att äta och snackar lite med dom som är vakna.

Från google
Sedan går jag ner till mitt rum och klär på mig något som passar för dagen. Sen borstar jag tänderna samtidigt som jag packar väskan. Är ju tjej så kan göra flera saker samtidigt ;)

Från google
Efter det borstar jag håret och sätter upp det elr nåt. Och sist sminkar jag mig lite.

Och om det finns lite tid över innan jag måste åka till skolan så kollar jag på vakna med the voice på tv:n :)
image description
Så ser väl min morgon ut. Brukar gå upp ca 1 timme o lite till innan jag måste bege mig till skolan! Hoppas ni tyckte det va kul med ett litet random inlägg. haha xD
Kram
?

Chill dag!

Hejhej!
Nu är jag redan hemma från skolan. Slutade tidigt eftersom de nya sjuorna skulle komma till skolan typ. Hade först spanska. Kollade på film igen. Sen bild. Då gjorde vi bara klart det man inte va klar med. Men jag va klar så satt o klottrade lite bara ;) Och sist hade vi svenska. då förbredde jag en redovisning. Så såg skolan ut idag! Slutade 11:D

Nu sitter jag i mitt rum och ska strax plugga so o matte. prov imorn. Senare åker jag till stallet med underbara Alice och vi rider våra uuunderbara medryttarpollar :) uteritt är det som står på schemat idag :) Så kommer bli awesome <3 Kanske fotar lite. Dock med mobilen eftersom minneskortet till kameran är försvunnet :/ Ska köpa ett nytt snarast!! :D <3
Uppdaterar er mer senare!

Fiina Madde o Madicken <3
Ha det underbart!
?

få skoldagar kvar!!!

Nu är det ändast 9 skoldagar kvar!!! Sen är det sommarlov :D <3
Men av som 9 dagarna så är...
... 1 dag halvdag (imorgon)
... 1 dag temadag, inga vanliga lektioner
... dagen innan skolavslutningen då vi ska städa o kolla på niorna mot lärarna i fotboll
... skolavslutningen någon timme bara

Så igentligen är det bara 5 riktiga dagar kvar i skolan!!!! Heeelt sjukt. Snart står jag där med mina förhoppningsvis bra betyg i handen och har sommarlov.

underbart <3
ville bara säga det!
Ha det bäst :)
?

Tisdag den tjugonionde maj

hejsan alla :)
Idag har det varit en heeelt vanlig dag i mitt liv haha xD Vanliga lektioner. Vi gör inte så mkt nu eftersom det snart är lov. Kollade på film på spanskan. Inget direkt roligt att säga igentligen. Elr jo!! Vet ni vad vi fick dör luch i skolan idag?! Vi gick köttfärssås och RIS! sen när serverar man det med ris? inte gott! :/
image description
ingen ny bild att bjuda på tyvärr
Red iaf på velam idag. Valde andra sist igen :( Så tog Jackpot. Den lilla skiten ;) Vi hoppade iaf i ridhuset. En bana på 6 hinder. Det va sjuuuukt länge sen vi hoppaade, och speciellt bana. Så det va superkul :) Men man kände sig lite ringrostig. Första gången gick det fööör långsamt verkligen. Men andra gången la jag på spöt några gånger innan varje hinder och då gick det mycket bättre :) Även Jackpot tyckte det va kul med lite hinder :) Hoppade inga direkta höjder, men andra gången låg väl hindrerna på 70-80 så ändå högt för att inte ha hoppat på år och dar. Så är nöjd med det :D

Jackpot <3
Nu sitter jag här i mitt rum och gör inte så mycket. Hade tänkt att plugga men slutar 11 imorgon så gör det på eftermiddagen istället. Så tar det bara lungt nu. Behövligt. Jaja, ha det underbart så hörs vi! <3
kram
?

doljmgfb

Hejsan!
Helt vanlig dag idag. På idrotten hade vi orientering. askul tycker jag :) fast ingen annan gillar det haha xD Sen på no:n fick vi bara kluringar som man skulle lösa. Svåra :) Och på slöjden fortsatte jag på min necesär som strax är klar :) Ska bara sy en kant för hand o sen klar :) Är faktiskt nöjd :) På hemkunskapen gjorde vi nudlar o lite saker i. Blev faktiskt gott :) Nackdelen va att vi va tyugna att äta med såna där pinnar. Asså det går inte!!! Fick även tillbaka 2 hemkunskapsprov. Asså är nöjd, men jag venne, kunde gått bättre på det ena! :/
Nu sitter jag här hemma och undrar vad jag ska göra. Är själv hemma hela kvällen. Får väl försöka roa mig med något! Mår inte så bra :/men jaja, ha det gött :)
image description
?

Natti

nu tänkte jag göra mig i ordning för att sova. Kommer nt kunna sova för jag har sjuuukt mkt ångest för en sak :((( Jaja, sov sött alla söta!

Till min mamma, det är ju mors dag idag! <3 love ya <3

?

Härlig helg!

Hejhej :)
Min helg har varit jättebra :) SKönt att bara slappa och så.Igår pluggade jag ingenting. Istället hjälpe jag mamma att putsa alla fönster :) Det va rätt kul. Sen så fixade jag, mamma och pappa en supermysig middag med god mat osv. Med förrätt, varmrätt o efterrätt <3 Och sen kollade vi såklart på ESC :) Lite sent att säga kanske, men stort Grattis Loreen! :D <3 Hon är verkligen grym!
image description
Idag gick jag upp vid 9. Sen åt jag frukost och fixade mig i ordning. Och efter det pluggade jag lite matte och geografi. Satt ute i solen o pluggade ett tag :) Vädretär uuuunderbart <3 Har även hjälp mamma lite i trädgården och jag lagade sjäv mat till hela familjen :) Så denna dag har oxå varit bra. Även fast jag inte gjort speciellt mycket!
Nu ska jag gå upp och äta efterätt som jag har gjort ;)
image description
Kramar
?

Mysig kväll med familjen

Heja loreen nu då!!

?

Tråk lördag!

Hejhej!
Ja, idag är det en sån där dag som man bara skulle vilja slippa. Har absolut inget kul att göra. Jag ska plugga matte och geografi och hjälpa mamma ute i trädgården. Annatrs händder inget. Igentligen skulle jag o sara va med varandra hela helgen men det kom massa saker i vägen :( så det får bli en annan gång. Så istället hade jag tänkt att åka till in moster och träna agility på en bana i närheten med Frasse. meeeen dom va inte hemma :( Så det får bli en dag hemma bara. Jaja, helt meningslöst inlägg! Ha det bra!

kram
?

Freeeedag!

hejhej :)
sååå underbart skönt med fredag! :) Skolan är helt okej idag. Inte så mkt att säga om det. Efter skola ska jag inte till Madicken eftersom jag red lektion i tisdags istället. Så efter skola cyklar jag hem, chillar lite o sen ska jag kolla när lollo rider på velam :) Dom ska rida uuut så då går jag med :D Sen ikväll blir det att bara chilla o äta tacos :) Hoppas ni har en bra fredag i det här underbart häliga vädret! Ses

åhh längtar <3

?

Madde och Madicken hoppträningsfail



hihihihihi såå sööta <3 Madde, kommentera i vanlig ordning om du vill att jag tar bort!
Puss
?

Madde och Madicken hopptränar


Ni är superduktiga tjejer! :D Madde, kommentera om du vill att jag ska ta bort någon bild!
Kram
?

Madde och Greta


Tycker det ser fint ut :) Om du Madde vill att jag tar bort någon bild så kommentera så gör jag det! :D
kram
?

Utmaningar?

Hejsan!
Eftersom vissa andra bloggare gör utmaningar vill jag ju såklart testa oxå!
Så kommentera roliga, knäppa, konstiga, svåra osv utmaningar nu då!!!
Kan vara nåt med hästar elr i stallet elr något heeelt annat! Allt kommer såklart filmas och tas bilder som kommer komma upp här!

KLARA FÄRDIGA, BÖRJA KOMMENTERA NUUUU! :D
?

Årets första myggbett

Nu när värmen äntligen har kommit så har såklart alla insekter kläckts. Så i tisdags kväll när jag red lektion var det sjuuukt mycket mygg. Så fort man stannar kommer massa mygg o sätter sig på en. Så fick en del myggbett - de första för det här året. Det kliar som f*n!! Även hästarna är bombaderade med insekter nu. Stackarna :/ Igår när jag tog in Madicken var hon helt full med små knölar på hela magen. Tycker så otroligt synd om hästarna i det läget! Även när vi red ut i skogen var det mycket insekter som irriterade hästarna. Hästarna sparkar lite, skakar på huvudet och slänger med svansen. Kan inte vara lätt att hålla bort alla djur från en så stor kropp. :/ Och värre kommer det bli i sommar!

Jaa, det var väl de jag hade och säga för tillfället! Ha det bra!! :) <3
?

Operation Dagsverke

Hejsan på er!
Idag har min skola operation dagsverke vilket betyder att varje elev ska samla ihop minst 150 kr som ska skänkas till något fattigt land. Man ska alltså arbeta ihop pengar. Jag har redan gjort mitt arbete (sågade ner träd i helgen) så jag är helt enkelt ledig idag! :) Så idag gick jag upp vid 9, åt frukost och chillade. Sen har jag pluggat nu på förmiddagen. Geografi. Har prov i de nästa vecka såå. Något mer har inte hänt. Skönt att bara slappa typ 1 dag. Och i eftermiddag ska jag inte heller göra så mkt. Plugga lite till och kanske gå till glasan med några kompisar. Hoppas ni har en bra dag!

KOmmer tidsinställt sen :)
Kram

?

Nattinatti

Godnatt alla söta bloggläsare! Nu ska jag snart börja stänga av datorn och fixa mig för att dejta kudden :) Imorgon är jag ledig från skolan, så räkna med uppdatering och bilder från i måndags som jag inte hunnit lägga upp! :D
Puss & Kram
?

ridning igår och idag!

Hejsan!
Idag red jag som sagt ut hemmestarundan med Alice och Thure, o så jag på Madicken såklart :) Vädret var underbart varmt och soligt. Det va supermysigt att rida uuuut! Vi tog lite galopp i gräskanten av galoppsträckan vilket var underbart <3 Hästarna var taggade och glada, men Madicken bockade bara 2 ggr! haha xD Så denna eftermiddagen var en av dom bästa på länge! Älskar er Madicken, Thure och Alice <333
image descriptionimage description
En trött stor Curre när vi kom tillbax till stallet ;)
Igår red jag ju lektion på Madicken för Åsa. Framridningen var katastrof bokstavligt. Madicken kameldansade fram och gick emot skänklarna. Och jag blir såklart inte alls glad! När lektionen började fick jag en slags inspänning som är bra för hästen. Kommer nt ihå vad den heter haha xD Och då gick det mkt bättre. Hon sljutade tjura och lyssnade på mig. Fick till några riktigt riktigt bra galoppfattningar och halter. Och även skänkelvikningen gick toppen! Fick sjukt mycket beröm av Åsa vilket såklart var superkul! :) Så är jättenöjd med gårdagens lektion trots en hemsk framridning :D <3

<333
?

Mysdag!

Hejhej!
Idag var det så kallad mysdag i skolan. Man skulle om man ville ha mjukiskläder på sig och så va det inga vanliga lektioner. Som ni såg hade jag onepice på mig, dock inte så länge eftersom det är asvarmt. ;) vi fick glass och dricka av skolan oxå :) o hela eftermiddagen kollade vi på nån film. Så chill dag idag :) nu sitter jag på bussen påväg till stallet. Ska bli askul att rida idag :) uteritt med de bästa står på schemat! <3 uppdaterar er senare ikväll om gårdagens ridlektion :) ha en bra onsdag! :)

?

Onepicegänget

Haha såhär ser jag, Jeanette o Sanna ut idag! :)

?

Stallet

Nu ska jag strax åka mot stallet! Lektion på Masdicken är det som gäller. :) Får hoppas att det går bra och att min förkylning inte förstör. Ha en bra kväll!

Kram
?

Igår var det måndag!

Igår va det en vanlig måndag i skolan. Från 8-16. Gjorde goda vaniljbullar på hemkunskapen. Hihi, åt nåågra stycken igår.. :D Efter skolan mötte jag upp Madde och vi tog bussen till stallet. Jag ville föja med och kolla när madde hoppade. Men först red Madde Greta för nästan första gången. Det såg jättefint ut. :) Och sen hoppade hon Madicken. Tog ca 500 bilder. Så kommer flera inlägg sen nån gång :) Madicken var oxå jäteeduktig igår. Hon hoppade fiint :) Stannade bara nån enstaka gång. Vädret var kanonfint oxå :D Ja det var väl lite kort om gårdagen. Bilder kommer somsagt senare. Kramar

ett litet smakprov :)
?

Sitter hemma och tråkar

Hejsan!
Att va sjuk är väl det tråkigaste som finns! Idag har jag kollat på tv och sovit hela dagen. Kuul? nee. Har kollat på prinsessan Estelles dop. haha xD Jag har iaf ont i halsen och öronen, snorig, hostar men nu har jag ingen feber :) Jag har bestämt mig för att jag ska rida lektion på Madicken idag, men inte rida på velam. Så får det bli. Och jag veet hur det känns att rida när man inte mår bra. Så om jag känner mig risig när jag har suttit upp sitter jag såklart av igen och så. Kommer ett inlägg med text och bilder från igår om ett tag :) Kramar
?

Sjuk

Hejsan! Är hemma och är sjuk idag :( genomförkyld är jag. Vi får se hur det blir med ridningen ikväll, ska ju rida 2 lektioner idag.. Kanske mår bättre sen. Får väl bestämma mig rätt snart. Jaja, uppdaterar mer om en stund!

?

Såhär ser jag ut idag!

:)

?

Veckans planer

Måndag: Skola, kolla när Madde hoppar Madicken
Tisdag: Skola, rida på velam, lektion på Madicken
Onsdag: Skola, uteritt på Madicken med dom bästa <3
Torsdag: Operations dagsverke = Ledig från skolan, inget planerat
Fredag: Skola, annars inget planerat
Lördag: inget planerat än så länge
Söndag: inget planerat än så länge

Jaa, så ser väl mina planer ut. Vissa saker kan ju ändras. Och inte så mkt planerat i slutet av veckan. Men det blir nog bra. :)
Kram
?

morsning

Hejsan!
Nu är det bara 1 dag kvar på den är lite längre ledigheten. Har varit asskönt att vara ledig lite längre än vanligt. Idag ska jag då inte göra så mkt. Om en stund ska jag och pappa åka och orientera lite. Så det ska bli skönt. Sen ska jag hjälpa mamma och pappa att fixa lite i trädgården. Och ikväll kanske min familj ska spela fotbollsgolf med min moster o hennes man. Och så Frasse såklart :) Men vi får se om vi gör det. Jaa så ser väl min dag ut. Har lite att göra iaf. Så ha en bra söndag :) Bloggar kanske mer ikväll typ.

Kramar
?

Detta kanske du inte visste...

♥ Jag suger på att redigera bilder och när jag väl redigerar, regigerar ja inte änns i ett regigeringsprogram
♥ Jag får lätt dåligt samvete för saker och ting
♥ Jag lyssnar ofta på musik
♥ När jag väl har börjat städa kan jag städa i flera timmar och tycka det är kul
♥ Jag mår som allra bäst i stallet <3
♥ Jag saknar min gamla skola och alla underbara kompisar där i från
♥ Jag saknar även gympan väldigt mycket
♥ Jag är en känslomänniska, även om jag inte alltid visar det
♥ Jag är mig själv men vill ibland vara som någon annan
♥ Jag är sjukt beroende av bloggar, kollar vissa typ 20 ggr per dag!
Hoppas ni fick reda på nåt nytt :)

Kram
?

Ny design!

tryck F5!
Tack snälla, underbara, fina, bästa MADDE som har gjort headern + 3 headers till! Gillade alla fyra så nu kan jag bya lite då o då! Hopas ni oxå gillar den :) <3
image description
Bytte även färg i bakrunden, profilbild o lite anndra små saker.
Kram
?

Sommar i luften!

Hejsan!
Det är sjukt varmt ute nu. verkligen sommarvärme. Typ 20 grader! :D Åhh längtar sååå mkt till sommaren. SKa bli såå härligt. Men det absolut sämsta är att fiina Madicken är i skåne hela sommaren :( Men jag har fortfarande planer att åka ner dit haha xD Fast kanske inte änns får de för Madde?! thihi då hemsöker jag dom ;) Nej då skojja ;)
Jaja nu lite om dagen då. Gick upp vid 9, åt frukost, o städade mitt lilla rum lite. Sen har jag varit ute och hjälpt mamma att såga ner nägra träd på tomten o lite annat. Så har inte gjort såå mkt än. Ikväll ska min familj utom jag till ett par familjekompisar på middag. Och jag vill inte följa med så då är jag hemma själv istället :) Så om någon är sugen på att göra något kan ni ju SMSA/RINGA/KOMMENTERA! Jaa, så der väl min dag ut. Inget speciellt som händer. Tänkte kanske fota lite senare om jag har lust! Kramar
?

Torsdag och idag

Hejsan!
vill börja med att säga förlåt för min dåliga uppdatering. Men har inte så mkt blogglust för tillfället :/ Skriver iaf ett inlägg nu :)
Igår var det torsdag och ledigt från skolan. Asskönt jö! Jag gick upp vid halv 7 ändå. Om jag har missat att säga det så tävlade Madde dressyr igår på siggesta :) Så blev hämtad av Madde och hennes mamma vid kvart över 7. Så inte sååå tidigt :) Vi åkte till stallet, fixade Madicken fiin och så. Sen åkte vi till siggesta. Madde startade en LC:2 :) Madicken gnäggade mest hela tiden. haha sööt ju! <3 Men aa, hästen ska ju lixom inte göra det på tävling ;) Men Madde kom iaf runt programmet utan såå mkt problem. Vet ju inte hur det kändes eftersom jag inte red men det såg bra ut :) Bara 1 spark i galoppen iaf :) De slutade på typ 50% tror jag. Det går bättre och bättre på tävlingarna nu tycker jag, långsamt iaf :) Här kommer lite bilder från Maddes blogg som jag tog:

fiinisar <3
Efter Madde hade tävlat lastade vi flickan o körde hem henne. Sen tillbax och va lite halva funktionärer. Elr aa, vi gjorde nt så mkt. Satt mest o kollade på andra ryttare och hästar. Det var en supperdupermegaotroligt sööööt liten b-ponni med. Åhh smälte typ <3 och det bästa var att den vann :D

Idag är det fredag. Utan skola dessutom. Sköönt med lite längre ledighet ;) Jag gick iaf upp vid halv 8. Sen åkte jag till stallet och red mina flickan. Dressyr på volten en stund blev det idag :) Övade på  lite saker som jag kände jag behöve bli bättre på. Bland annat galoppfattningarna och skönkelvikning. Men idag gick det jättebra :)) Madick fick fiiint och var glad o pigg. Sen skrittade jag av en bit mot Nora oxå. Myys <3
På väg hem från stallet stannade jag på Hööks och köpte 2 nya spön. Har tappat bort mina gamla o ett har gått sönder haha xD
Sen så åt jag lunch, bakade chokladbollar o lite så. Och för ett tag sen kom jag hem från Velam. Har hunnit vara där oxå ;) Kollade på när Lollo red. Hon hade Rasken och det såg suoerbra ut :) Raskus va helt sjöblöt av svett efter haha xD

Madick <3
Ikväll händer väl nt så mkt. Ska typ äta middag o sen chilla framför tv:en. Så ha en bra kväll allihoppa. Ska försöka blogga lite nu i helgen. Men som sagt, min blogglust är nt så stor :/
Kramar
image description
?

Lite annorlunda onsdag

Hejsan!
Idag ska vi friluftsdag i skolan. Vi ska ha mästarens mästare. Ni vet de som går på tv? Får hoppas det blir kul. Och att vädret håller sig fint. Så skönt att slippa vanliga lektrioner :) Men efter friluftsdagen måste jag gå på elevtiden och göra klart min necesär. Så kommer inte sluta skolan för en typ 4 :( Men det får gå det oxå :) Så åker till stallet direkt efter skolan. Blir senare än vanligt. Ska rida ut en sväng själv. Vet inte om jag rider hemmestarundan elr till Nora. Är ju liiite rädd att rida vilse på hemmestarundan igen... det va INTE kul senast att irra omkring i en oändlig skog. Men vi får se. Jag gillar ju att utmana ödet lixom ;) haha xD Nu borde jag strax röra mig mot skolan
ses

hade ingen assande bild :/
?

Hockey på tv

Hejsan :)
Sitter nu och kollar på hockey på tv samtidigt som jag bloggar. Är tjej vettu så kan göra 2 saker samtidigt ;) Men efter skolan åkte jag iaf till stallet. Valde näst sist, men dom 2 som fanns att välja mellan va kokos och lilla Mixa. Eftersom Mixa är en liten b-ponny va jag ju tvungen att ta kokos igen :/ Vi red dressyr i ridhuset. Min ridlärare va hård idag vilket är bra. Skritten och traven gick bättre än förra veckan :) Men galoppen va fortfarande lika dålig. Åh blir så sur! :@ Men men. Hoppas verkligen inte att jag får henne nästa vecka! :)

Kokos öga
Efter ridningen åkte jag som sagt och hade utveklicngssamtal. Det gick bra :) Lite mindre bra saker som sas men nästan bara possitiva saker :) Alla har väl något ämne som man inte gillar och suger på?! Det hasr iaf jag :/
Nu ska jag skriva ett tidsinställt tills imorgon samt lägga upp fler bilder från i söndags :)
Pussar <3
?

Madde och Madicken dressyr i Väsby


Fiiina ni är tsm <3 Superbra kämpat tjejer :)
Fler bilder kommer från Runsten :)
Kram
?

Söndag i stallet

Tänkte skriva lite om söndagen.
Dagen började med att jag gick upp 5. Sen vid kvart i 6 kom Madde och hennes mamma och hänmtade mig. Vi åkte ut till stallet och fixade i ordning flickan för tävling. Sen åkte vi vid 7 (tror jag) til väsby. Gjorde allt man ska göra innan start och sen red Madde dressyrprogrammet. Madicken var rätt lugn innan och så, inte så stressad vilket va bra. Skritten och traven såg jättefin ut. Men i galoppen sparkade hon bakut 3 gånger på en volt. haha ;) Men jag tycker Madde ska va nöjd ändå. Det gick mkt bättre än förra tävlingen, madicken gick dit Madde ville och dom kom runt hela programet. De slutade på 59,25 % vilket är bra :)

Sen åkte vi hem till stallet och lastade av flickan och smorde alla saker. När vi va klara där va klockan typ 1. Så då kom vi på att vi kunde åka och kolla på Ulrika när hon red fälttävlan. Så vi åkte till donken och käkade lunch. Och sen vidare till Runsten. Ulrika hade redan tävlat dressyr och banhoppning så vi kollade på terängen. vi trodde hon skulle starta vid 4 men när vi kom dit sa hon 6. Så vi kollade på några andra och hälsade på fiina Greta. Hon är en ängel att ha med på tävling! Bara står helt stilla och kollar runt lite. Helt lugn och bara njuter av livet :) Vid halv sju ca startade Ulrika och Greta. Det gick tyvärr inte så bra. De blev uteslutna på 5:e hindret. Men det viktigaste var att dom hade kul och de hade dom. Och hindrerna va ju inte dirket små om man säger så! Vi sa hejdå och sen åkte vi hem. Så jag kom hem vid halv 8 typ. Så man kan absolut säga att det va en heldag i stallet. Närmare bästämt 13 timmar i stallet! Men det var en sjuukt rolig dag som jag gärna gör om fler gånger :))

Kram






?

Ulrika och Greta - Runsten fälttävlan


Foto: Madde :)
Kommer fler bilder senare på andra ryttare samt på Madde och Madicken
?

Tisdag den femtonde maj

Hejsan :)
Idag har jag sovmorgon i skolan eftersom jag inte ska göra ett prov som man skulle göra första lektionen. Så börjar halv 10 :) Annars helt vanlig skoldag. Svenska, spanska, lunch, so, engelska och sist profil. Sen skyndar jag mig hem och byter om. Och sen tar jag bussen till velam. Väljer näst sist :/ Så får väl nån dålig idag oxå :( Men det får gå ändå. Mamma hämtar mig i stallet och då ska vi direkt till skolan och ha utvecklingssamtal. Är nt så orolig för de. Jag sköter mig i skolan och gör det jag ska så det är bra :) Så ser väl min dag ut. Kanske hinner blogga ikväll oxå. Och så har jag gjort 3 tidsinställda inlägg med bilder och text från söndagen :) Nu ska jag fixa ett till inlägg och sen dra mig mot skolan :)
Ses
?

åhh hinner inte skriva!

Uppdaterar er imorgon om jag hinner! Sorry :(
image description
?

en kommentar


hej :)
Tack för tipset! Någon gång om ett tag/i framtiden kanske jag skaffar det. Men jag fick iaf en idé nu om att jag ska skriva mer om min bakning. Typ lägga ut lite recept/bilder när jag bakar. Jag bakar ju ganska ofta. Nästan varje helg. Skulle ni vilja det? Skulle det va kul med lite bakningsinlägg här i bloggen? Kram

Från google
?

God morgon världen!

God morgon :)
Nu drar jag mig strax mot skolan. det är måndag vilket är den bästa dagen i skolan :) uppdaterar er mer senare. Kram

?

Påväg hem

Hejsan!
Nu är vi påväg hem från tävlingen. Madicken skötte sig helt okej ;) de slutade på 59% skriver mer senare. Efter vi lastat av hästen åker vi till runsten i kollar på Ulrika som tävlar fälttävlan :) ha det bra!

?

Någon som är vaken?

Det är iaf jag! Sitter i bilen Påväg till stallet :) ha en bra dag :)
här har ni en bild på Madde, ni hejar väl på henne idag?!

?

varit i forum

Hejsan ;)
sa ju förut att jag inte skulle göra så mkt idag. Men jag och mamma åkte till forum o va där i 3 timmar typ haha xD Jag köpte en blus, en bikini, en t-shirt och en tubtopp. Och så köpte mamma några saker. Bilder kanske kommer senare ;) Sen har jag och mamma bakat de där 2 tårtorna i eftermiddag oxå. Så har haft ganska mkt att göra idag. Och snart ska jag äta lite middag. Sen bara chilla. Kolla på hockey typ o käka goodis :) ska lägga mig tidigt ikväll eftersom det blir en tidig morgon imorgon. Har nog inte sagt vad jag ska göra till er? Jag ska iaf föja med och hjälpa/heja på Madde som ska tävla dressyr på Madicken imorgon. Ska bli jättekul :) Hoppas verkligen att Madicken sköter sig. Och Madde oxå. haha nej då. Ha en bra kväll så bloggar jag mer imorgon :) <3
image description
?

skajpar

hejhej :)
Sitter just nu och skajpar med Sara. Fast vi är nt så sociala. Ingen säger nåt haha xD Idag ska jag inte göra någonting. Skulle orienterat med pappa igentligen men sträckte benet igår på idrotten så har lite ont. Så bättre att vila lite. Och vädret suger dessutom! regn regn o regn. trååk :( Fast för tillfället skiner solen nästan. :) Så händer inte så mkt idag. I eftermiddag ska jag o mamma kanske baka lite. Eftersom min storebror fyller 18 om mindre än en månad ska vi provbaka några saker. Så bland annat en blåbärsmousstårta och en smörgårstårta. Men det är bara om mamma hinner idag :) Hoppas ni har en bra dag :) Uppdaterar er mer senare :)

från igår :)
Kram
?

åhhh vad skönt med fredag!

Hej på er :)
Idag är det äntligen fredag. skönt. Jag är superglad oh faktiskt inte så trött :) haha xD sitter just nu och har biologi. Jag höll på att skriva på min hemtenta om ögat och örat men nu är den helt klar :) Så jag har inget att göra. snart har vi lunch. Sen matte, biologi igen och sist idrott. Slutar som vanligt vid 3. Idag ska jag inte till stallet eftersom jag var där igår istället. Så blir att ta det lungt och kanske hitta på något med någon. Lollo frågade om jag ville hänga med henne till stallet men jag orkar verkligen inte det. :( Det får bli en annan gång.

Igår va jag som sagt i stallet med Alice. Det var full rulle på ploglandet. Alla 5 hästarna skulle ridas av olia personer haha xD Men jag o Alice hoppade lite smått. Lite trångt när vi va så många samtidigt på volten. Men vi hade ett sockerbitskryss o ett räcke samt några bommar. Madicken var jätteduktig :) Satannade bara 1 gång o annars alla gånger utan att tveka. SÅ supernöjd :) även om jag rider som en kratta :/
image description
Nu ska jag gå o äta
ses
?

Härlig torsdag!

Hejhej
Idag är det asvarmt ute. typ 18 grader :) Fast tyvärr ska det regna i eftermiddag :/
Jaja, vanlig dag typ. Musikprov elr va det nu va har jag. Annars inget speciellt. Ska till stallet även idag och rida Madicken. O just det, jag har kommit på ett nytt smeknamn ;) istället för Madicken kallas hon numera för Manicken! hahah såå rolig jag är :) Jag och Alice åker lite senare ut till stallet. Tror vi skulle hoppa lite små sockerbitshinder elr något. Så kommer bli najs :)
Igår red jag som jag sa ut med Alice/Thure o jag på Madicken. Vi red hemmestarundan o trotsade träden som vält över vögen haha xD Ingen lera någonstanns nästan vilket var skönt. Men det dåliga var att det va stenhårt i marken, så vi skrittade mest o lite trav där det gick. MaNicken skötte sig :) Pigg, men inte så busig :) Reste sig 2 ggr men inte högt.
Nu har jag NO, hörs!
?

Hemma

Hemma från stallet nu. Supermysig uteritt med de finaste <3 hästarna skötte sig hyfsat :) bloggar mer imorgon ;)
Kram

?

standard

Hejsan!
Helt vanlig onsdag idag. Har just nu rast o sen biologi o sist klassråd. Sen tar jag bussen till Nacka o möter upp Alice. Vi tar bussen till stallet o så blir det en myyyysig uteritt :) Åhh kommer bli så skönt <3 Hoppas det nt regnar, molnen är mörka nu. Det som va så fint i morse.
image description
dagens. lite mörk bild men men. Blusen köpte jag i helgen.
Igår red jag kokos. Visste att jag skulle få nån dålig! Hon sparkade mig på benet hårt så har ett blåmärke nu. ^^ Hon är sjuuuukt seg o helt skänkelsum. Bryr sig nt ett skit om man skänklar elr lägger på spöt. asjobbig. Hon har dessutom den hemskaste, oskönaste galoppen som finns. åhh vad jag inte gillar den hästen! Men bättre lycka nästa gång :)
Nu ska jag gå in på lektion
ses
?

tisdag den åttonde maj

Hejhej :)
Försökte mobilblogga i morse men appen ville nt sammarbeta ^^
Sitter iaf i skolan nu. Har igentligen spanska men vi har ingen lärare såå vi behöver nt göra nåt. I morse va jag hos tandläkaren. Typ undersökning o sånt. tog 45 minuter. Sen kom jag till skolan, lite sent men det gjorde inget.
Om en stund har jag lunch o sen so,engelska o sist profil. Vår engelskalärare är inte här idag så kanse slipper provet :))) Och efter skolan cyklar jag hem, äter mellis o sen tar jag mig till stallet. Väljer häst sist idag :( Kommer antagligen få en asdålig. Men det får gå endå. bloggar kanske mer ikväll. Ha en bra tisdag!

right now, pallar nt vända bilden ;)
Kram
?

trötter

Hejsan!
Har faktiskt en bra anledning varför jag inte bloggade igår: Vi gick strömavbrott typ när jag skulle blogga o sen försvann nt det! haha xD Men nu har vi någon slags reservström med en stor generator som nån har stält utanför vårt hus som surrar. OCH eftersom den surrar så har jag knappt sovit nånting inatt! :( Så sjukt trött.

Den här bilden får väl stå för strömavbrottet ^^ Fantasifullt
Okej, ska sluta klaga ;) Igår va det iaf en bra söndag för en gångs skull :) Gick upp rätt tidigt. Städade mitt rum lite och sen chillade jag typ. På eftermiddagen gick jag o pappa ut o orienterade i 2 timmar. Asskönt att röra lite på sig. Och det gick faktidkt bra :) Sen åkte vi hem o jag o tvilling min lagade middag tsm. Vi är såååå bra asså ;) Haha kanske låter som en tråkig dag men det va inte de :D
image description
Och bara för att jag inte hasde någon bild på skogen så får det bli den här från en äventyrritt med de finaste <3
Idag är det måndag. Och som jag skrev så är jag sjukt trött. Men det löser sig nog. Skolen va okej. Håller på att sy ihop med necesär på slöjden, den blir faktiskt fin :) Bild kommer när den är klar. Och på hemkunskapen gjorde vi goda chokladkakor. Mumma ;) fast mina blev helt missbildade :/ Nu ska jag ta och plugga lite biologi. Har beslutsångest om jag ska göra hemtenta eller pov i skolan!! Vad skulle NI valt? Snälla hjälp mig! :D Annars händer väl inte så mkt. Hoppas ni har en underbar måndag! Kram
image description
och btw, bilder kommer, så fort jag får dom, från när jag tränade agility med Frasse :)
?

Inget plugg!!

Hejhej!
Idag gick jag upp vid halv 10. Skönt med sovmorgon ;) Sen vid strax innan 11 åkte jag till Sickla med mamma. Jag vaxade armarna på en skönhetssalong. Så nu är dom lena och fina :) Sen gick jag o mamma en kort runda i Sickla. Köpte en rosa blus/top elr vad det heter från Gina. Bild kommer senare kanske. Och mamma köpte oxxå en sak. Sen har jag bara varit hemma. Har inga läxor eller någonting vilket är underbart skönt. Så funderar på att skriva ett riktigt lång inlägg här på bloggen. Men frågan är om vad? Ni kan ju alltid slänga in en kommentar om det är något ni är sugna på att läsa om. Kan va åsiktsinlägg eller fakta elr nåt annat! :)
om någon timme ungifär så ska jag åka till min moster. Tänkte köra lite agillity med Frasse. Har inte gjort det sen förra året. Kameran ska med så kanske blir bilder oxå :) Och annars händer inget idag. Blir en härlig kväll hemma med familjen framför tv:en tror jag. Hoppas ni har en bra Lördag.

Tror ni han kommer ihåg hur man gör?! :) <3
Kram
?

Shiiit ad kallt det är ute!

hejsan igen!
Det är bara någon enstaka grad ute nu. bläää! Jag vill ha sommar!! :)
Jaja, nu till det jag tänkte skriva om ;) Matteprovet gick asbra :) Det var superlätt verkligen. Efter provet hade vi håltimme i 1 och ½ timme. Men vi gick till vår idrottslärare o sa de o då fick vi börja idrotten mkt tidigare. Så istället för att sluta 3 fick vi sluta vid 2 :D Så åkte till stallet o fixade allt. Hästarna va oroliga i hagen, gick omkring mkt, galopperade osv. Inte busa utan oroliga lixom. Jag tog in Madicken i stallet o hon kunde verkligen inte stå still. Stod o trampade o ville först inte att jag skulle röra henne. Hästarna i hagen gnäggade massor och själkvklart svarade madicken ;) JAg gick ut på ridbanan o red. Madicken va allt annat än koncentrerad på mig. Fortfarande orolig o stissig. Tittade på katterna som sprang runt, Gnäggade åt hästarna blev rädd för minsta lilla :@ Sen kom Katta ut och red Curre. Curre och Madicken gnäggade åt varandra på ridbanan haha xD Han va oxå helt orolig. Sen kom värsta rovfågeln precis framför mig med en stor rotta i munnen. uääk va äckligt! 
När jag hade ridit i typ 30 min började Madick slappna av och lyssna lite på mig. Då gick det mycket bättre. Formen blev bra och galoppfattningarna blev fina. Gjorde även lite skänkelvikning som gick sådäär.
Vet inte va det va med hästarna. Måste ha hänt nåt i hagen elr nåt idag. Eller så va dom oroliga eftersom Greta inte är hemma.

Madick <3
Nu sitter jag o kollar på hockey o chattar med folk. Hoppas ni har en bra fredagkväll!

?

R.I.P


Den underbaraste finsaste Noppe galopperar nu på de evigt gröna ängarna. Vila i frid fina Noppe <3 <3 <3 :(
?

Äntligen fredag!

Hejhej!
Så underbart skönt att det redan är fredag. Helst vanlig skoldag. spanska, so, biologi, matteprov, biologi igen o sist idrott. Sen tar jag bussen direkt till stallet. Hoppas på att inna med en buss som går 10 min efter jag slutat med idrott. Får väl se hur det går ;) Annars fpr jag komma senare till stallet. Jag ska iaf rida dressyr med Madicken. Hoppas hon är på bra humör :) Sen ikväll ska jag bara chilla o så. Men bloggar mer senare kanske. Ha det bäst :)
image description
Vädret är helt konstigt! I onsdags va det lixom 20 grader, igår typ 10 o idag är det bara 5 grader. snart börjar det säkert snöa igen -.- Blääääää :(
Kram
?

Torsdag den tredje maj

Hejsan!
Helt vanlig simpel dag idag. Skolan va rätt seg. fick tillbaka mitt so-prov. INTE nöjd med resultatet även fast jag bara hade några fel. :( Besvikelse att få tillbaka provet :/ På lunchrasten gick jag och Jeanette till hemköp o tillbaka. Bara för att vädret va så fint o vi ville röra oss lite. Det va sjukt skönt. När jag kom hem från skolan la jag mig i soffan o sov i typ 1 o ½ timme :) hahaha behövde lite extra sömn. Ska gå o lägga mig tidigt idag oxå. Sen har jag även pluggat lite matte. Har som sagt matteprov imorgon. Fast det här kapitlet var aslätt :) HA det bra så hörs vi imorgon!
image description
Kram
?

Onsdagen igår

Hejhej!
Skriver lite snabbt om gårdagen eftersom jag inte hann skriva igår.
Skolan va som vanligt. För en gångs skull va det lite kul på bilden :) Hade inget klassråd så slutade 14:15. Men satt kvar och väntade på att Alice skulle komma till nacka o Madde skulle sluta. Madd eoch jag åkte nämligen till stallet tillsammans eftersom vi skulle vårbada Madicken. Alice kom senare för att sl inte kan köra buss :@ Men Madicken var iaf jätteduktig. Blev lite rädd o så ibland men stog ändå rätt snällt. Och hon blev reeen och fin oxå :) Sen så red jag barbacka eftersom hon var helt blöt. Madik var inte på humör o höll på att fixxa med bettet o var springig. Hon brukar inte kolla på så. Hadde några bommar o ett litet hinder. Hon hoppade utan att stanna med en ryttare som red som en kratta. Men men. Bättre dagar kommer. SÅ det ridpasset var ganska bortkastat. :/ Imorgon tar vi nya tag. då blir det dressyr :)
försökte ladda upp några bilder men det funkade nt :(

kram
?

Kan det bli bättre?!

Vädret för imorgon

tummen upp för detta! :D <3
?

första Maj

Hejhej!
Hoppas ni har haft en bra valborg och första maj! Det har verkligen jag :) Har haft det superkul med Sara. Igår va vi som sagt i forum. Sen bowlade vi o min familj. Jag vann!!!! för första gången haha xD :)) Och sen på kvällen gjorde jag och Sara förrätt och efterrätt. Tänkte ta kort på maten o lägga upp här. Meen eftersom jag är så gluppsk så "hann" jag inte ta kort. va så hungrig haha xD Och idag har vi hittat på massa saker. Varit ute, pärlat, snackat osv. Myys.

gammal bild på Sara
Sen så eftermiddags va det ridning på velam som vanligt. Trodde jag skulle välja sist men valde först :) Så tog såklart Charlie. Vi red upp till dungen igen och hoppade. Kuuuul :) Charlie va pigg och glad som vanligt. reste sig lite, men inte så högt. Och ingen som rammlade av idag heller. Mamma va med för hon skulle fota men det blev inge bra bilder :/

<3 
Nu ska jag ta och skriva lite på min svenskauppsats. Måste va klar innan imorgon! Och snart kommer morbror och busiga Frasse oxå. Morbror min ska snagga min storebror o frasse och jag kanske ska träna lite agillity. Så har lite att göra ikväll. Men ha det bra så bloggar jag mer imorgon typ :)
?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0