paus..

man ska blogga för att det är kul och inte för att man måste. Därför tar jag nu en paus. Framtiden får visa hur lång den blir. Kanske inte kommer tillbaka.
Ha det bra!
Kram
?

Godnatt

Med 39,4 graders feber ska jag nu försöka sova. Hoppas ni mår bättre!
Godnatt :)

?

Så underbart med helg!

Hejhej!
Ja, jag lever, nästan iaf. Vädret är jättefint verkligen, så frågan är varför jag sitter inne idag?
 
Nu på förmiddagen har jag iaf pluggat. Tog sovmorgon till 9 ungefär. Annars har jag hjälpt mamma att packa ned alla saker i flyttkartonger och tagit ner soffan och så till nedervåningen. Tror inte jag har sagt det, men på tisdag kommer några killar för att lägga om golvet på övervåningen här hemma. Vi kommer alltså leva 5 personer på ett halft hus i lite mer än 1 vecka ;) Trångt men mysigt. Jag har iaf fått en dator och tv:n till mitt rum nu så ja klagar inte. Förutom att det blev ännu mindre än vad det redan är. Eftersom vi har kök och matbord på ovanvåningen så kommer vi få äta där nere, typ vid soffbordet eller nåt. Tror iaf att det kommer gå att laga mat som vanligt.
 
Nog om det. Nu i eftermiddag ska jag planera något att baka imorgon. Och sen måste jag även plugga biologi och lite annat. Lite senare ska jag till min gudmor (mammas kusin) och fira henne eftersom hon har fyllt år. Alltid lika kul att träffa henne så det blir bra :)
 
Annars inga mer planer. Eller jag har väl rätt fullspäckat med saker att hinna med, som vanligt alltså ;)
Ha en bra dag!
Kram
?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0