På bussen

Hej!
Sämst uppdate, jag vet.
Sitter på bussen nu till stallet. Några plusgrader och småregn, mysigt ^^ idag blir det ett dressyrpass inför morgondagens lektion.

Annars var det en vanlig skoldag. Mår dock inte så bra :/
Ha det bäst så hörs vi nån gång :)

?

Min outfit igår

?

upp och ned

Hejhej!
Mådde piss hela förmiddagen. Hade jättekonstigt ont i hela kroppen och var ledsen. Tryckte i mig 2 tabletter som man igentligen bara får ta en per dygn. Inte för att på något sätt försöka överdosera utan för att jag hade så ont. (lät ju som värsta självmorsförsöket) Pallrade mig iväg på öppet hus på en skola i stan. Skolan var sådär. Åkte hem och sov i någon timme. Vaknade och mådde mycket bättre.
 
Så nu i eftermiddag har jag pluggat en del. Börjat skriva på min inlämning i idrott och pluggat lite spanska. Har massor kvar att plugga men det sparar jag till imorgon.
 
Ska gå och göra mig i ordning nu. Pappa kom hem för ett tag och sa att vi skulle gå på restaurang ikväll. Så det blir mysigt. Händer typ 1 gång om året max i våran familj. Hoppas de har någon god mat.
 
Ha en bra kväll!
?

Dagens planer

God morgon!
Nu har jag precis vaknat efter en skön sovmorgon. Har dock inte sovit så bra.

Planerna idag är att plugga lite nu på förmiddagen och sen ska jag på öppet hus på en skola vid lunchtid. Sen hem igen för att plugga. Så min dag ser väl inte så rolig ut direkt.

För övrigt skriver jag ett till inlägg senare idag :)
Bild på gammeltanten så länge <3
Ha en härlig dag!

?

Tagit över bloggen

?

Allmänt skitsnacka à la Madde

Önskar att jag också hade en öppen vardagsblogg. Just nu har jag bara en hästblogg som är skittråkig och en lösenordsskyddad tankeblogg som ingen kan komma in på. 

Hur som helst ville jag inte säga så mycket. Jossan (Josse - vad ni nu brukar säga) åker till stallet tidigt idag, redan innan två. Dressyr hade hon tänkt rida, och sedan åker hon hem lite tidigare än hon brukar. Då kanske hon kan hitta på något på en fredagkväll, som hon aldrig hinner annars typ. Heh, skuldkänslor. 

Själv slutar jag fyra, how nice liksom? Måste packa inför klassresan också, vi åker på söndag. Blir borta knappt en vecka, för länge egentligen. Man får bara åka två nätter egentligen, men min klass ligger så mycket före alla andra så vi fick åka längre, haha.


            



 
?

Vi går på halvfart i skolan

 Hejhej!
När inte jag kan hålla upptateringen uppe så är det tur att en viss Madde gör det åt mig ;) Taaaack MADDE! :)
 
I alla fall, idag hade vi temadag som Madde skrev. Vi såg på några korta filmer, hade diskoutioner och svarade på frågor. Så det va det vi gjorde idag. Slutade redan klockan 2 vilket var skönt. När jag kom hem tog jag det lugnt en liten stund innan jag satte mig för att plugga. Pluggad lite matte och spanska idag.
 
Om en liten stund ska jag fixa lite mat och sedan byta om för att åka ner till velam och rida. Idag väljer jag häst först så vi får se vem det blir :) Det är antagligen dressyr som gäller idag. Så det blir kul hoppas jag.
 
Ha en bra kväll!
 
?

Hej jag är fin

?

¡Hola tout le monde!

Idag är det ANTdag i skolan! Alltså Alkohol, Narkotika, Tobak såklart.  Ha en underbar dag så hörs vi! Här är dagens outfit!
?

Bästa låten just nu!

 
Heeeelt kär! Zara är verkligen sjukt grym!
Förresten så släpptes massa låtar av Zara igår på spotify, synd att man inte har Spotify längre :/ Någon som kan lyssan åt mig? haha ;)
Jag har lyssnat på den heela julen verkligen! Grym var ordet!
?

Dagen blev som planerad

Hejhej!
Precis som rubriken avslöjar blev dagen som jag hade tänkt mig. Simningen klarade alla galant. Alla fick godkänt på simnngen och livräddningen, så nu är det avklarat.
 
Hos Madicken var det kuuul ;) Blev en härlig uteritt, bara jag och Madicken i den skinande solen och gnistrande snön. Det blev både skirtt, trav och galopp. Som jag längtat att få komma ut i skogen med Ponnyn! Det var rätt hårt på sina ställen så det blev mest skritt och trav. Men där solen låg på gick det att ta några galoppsprång. Pigg ponny som tyckte det var skönt att komma ut och springa :)  Turen kan bara sammanfattas på ett sätt: Underbart!
 
Väl hemma igen hade jag mer tid en planerat vilket var skönt. Hann ta en kort powernap, duscha och plugga 10 minuter matte. Perfekt. Iväg på öppet hus i Sollentuna. Långt att åka. Men skolan verkade rätt så bra. Liten, familjeliknade skola. Tyvärr gillade jag inte upplägget på undervisningen. Men man vet aldrig vart det ska sluta. Idag kom btw inloggningsuppgifter till gymnasieantagningen = kan börja söka NU! Har sån himla ånget. Jag veeeet inte vad jag ska gå!!! Kan ingen bara hjälpa mig? Eller typ bestämma åt mig?
 
Allmänt kvällsjidder. Dax att stoppa näsan i matteboken en stund.
Kram
?

Kort skoldag

Hejhej!
Idag är det en kort skoldag. En hel timme faktiskt. Mellan klockan 10 och 11 ska vi visa att vi kan simma 200 m och livrädda. Så jag ska inte änns till skolan. Såå skönt!
 
Efter simnngen åker jag ut till Madicken för att rida. Är inställd på en uteritt. Här hemma är det -13  så det lär vara minst 10 grader kallare där. Brr. Det blir iaf mysigt att rida i dagsljuset för en gångs skull.
 
När jag kommer hem från stallet får jag skynda mig att duscha, om jag änns hinner det. Jag ska iväg på ett öppet hus i Sollentuna. Jag och mamma åker komunalt så det lär ta ett tag.
 
Fult upp hela dagen helt enkelt. Tur att jag har en snäll mormor som skjutsar mig till stallet ;) Annars skulle jag aldrig hinna.
Ha en jättebra dag så hörs vi, kanske inte idag dock!
Hittade en jätte söt bild på Mixen på Maddes blogg ;)
Kram
?

Veckans planering

Måndag: Helt vanlig skoldag från 9-16:30, plugga på kvällen om det behövs
Tisdag: Simning med klassen. Slutar 11 och då åker jag ut till stallet. Beroende på vädret så får jag se vad jag och Madicken hittar på, förhoppningsvis rider jag ut. På kvällen ska jag på öppet hus.
Onsdag: Naturhistoriska muséet med klassen enbart, kort dag i skolan. På kvällen ska jag på yttligare öppet hus.
Torsdag: Temadag i skolan om narkotika, alkohol och tobak, alltså inga vanliga lektioner. På kvällen rider jag på velam som vanligt.
Fredag: Vanlig skoldag igen. Ridning med Alice efter skolan.
Lördag: Öppet hus, plugga, göra nytta
Söndag: plugga, plugga, plugga
 
Snabb planering för veckan. Inte så jobbig skolvecka ändå. Ska nog överleva! :)
Kram
?

En låååång måndag

 
Hejsan!
Lååång och seg dag i skolan idag. Massor med tråkiga och jobbiga lektioner. Efter skolan ska jag bara hem. Ta det lugnt och plugga det jag måste. Annars inga planer.
Har ärligt talat inget mer att skriva. Och jag vet att jag bara lägger upp gamla uttjatade bilder, men jag hinner aldrig ta några nya!
Hoppas ni har en bra dag!
 
?

Juste, jag har en blogg!

Hejsan!
Hade glämt bort bloggen lite. Eller snarare så har jag aldrig tid :/
Veckan har rullat på. Skolan som jag var på öppet hus på verkade riktigt bra tycker jag. Så vi får se vad gymnasievalet landar.
För övrigt red jag på Bonus i torsdag på velam. Vi hade lite teknikhoppning, kul! Det tyckte bonus oxå. Jag gick nämligen smaka på gruset en gång. Lilla busen ;) Höll på att bli två gånger haha :D Bra balans va det ja!
I fredags var jag ute och red Madicken en kortis tillsammans med Alice på Thure. Termometern stod på -23. brrr säger jag bara. Men idag är det varmare :) Madicken var då duktig den lilla stunden jag red. Gjorde inget speciellt, bara red lite i båda varven, ställde, böjde, flyttade osv.
Igår var jag på öppet hus på Nacka. Jag var INTE ensam där kan jag säga. Kändes som hela sverige va där. Vet inte vad jag ska tycka om skolan. Ingen favorit iaf. Men som sagt, väldigt velig. Annars tjockade jag mig som Made uppdaterade er om. Fast inte riktigt såå mycket som hon skrev, åt bara lasagne och tårta ;)
 
Vad har dagen att bjuda på då? Massa plugg och andra tråkiga saker här hemma. Som vánligt är söndagar den tråkigaste dagen på hela veckan. Vi hörs kanske ikväll!
Kram
?

¡Hola señoritas!

Okej, jag läser inte ens spanska. Rätta mig om jag skrev helt fel - så att det inte blev som den gången jag skulle skriva ''hur mår du?'' på tyska. Jag skrev ''Ich liebe dich''. Det var inte rätt. 


Jossan har lika mycket att göra som vanligt, plus lite till. Hennes tvilling har namnsdag idag förresten, så grattis till honom! 

Och jag då? Mitt uppe i gymnasievalet, drunknar bland läxböcker, tar hand om ponnyn, uppdaterar en blogg, kikar med Jossis, tar egobilder, fryser, packar för klassresa. Mitt liv ser ut som vanligt, men det hade ni nog kunnat räkna ut på egen hand. Nu ska jag plugga till nästa veckas två prov. Och Jossis ska äta lasagne, tårta, godis, ostbollar och sockerkaka. Vanlig lördag för oss båda, haha. 

/Madde
?

Halvdag i skolan

Hejhej!
Sitter med bra musik i öronen och skriver lite nu. Tog en paus från pluggandet.
Idag gick jag bara halvdag i skolan vilket innebar att jag slutade 11. Blivande sjuor skulle typ va på skolan i eftermiddag. Så vad gör man då en ledig eftermiddag? Jo jag pluggar :/ Har pluggat spanska och Engelska. Kvar är kemi, biologi, matte och musik. Tur att inte allt det här skulle göras ivkäll.
Om några timmar ska jag in till stan och möta mamma. Vi ska på ett öppet hus på ett gymnasium någonstanns. Så vi får se hur det är där. Annars har jag väl inga direkta planer för dagen. Tänkte överraka familjen med en nybakad sockerkaka ikväll om jag hinner ;) bara för att jag är såå sugen på att baka nåt nabbt och enkelt.
 
Ha en bra eftermiddag och kväll!
Kram
 
?

På bussen

Hejhej!
Sitter på bussen mot stallet nu. Snön vräker ned och har gjort det hela dagen. Så ridning på banan är struket. Anders hinner inte ploga bort all snö. Jag ska se om det går att ta en tur ut istället :) blir då på gångvägen om det inte är för mycket snö där. Och att det inte är för halt under snön. Men det borde ju iaf gå att skritta lite. Vi får se helt enkelt :)

Skoldagen var väl helt okej. Inget speciellt hände, bara vanliga lektioner. Imorgon där emot slutar jag runt 11. Mer om det sen :)
Ha en bra kväll!
Kram

?

Go morron

God morgon!
Tisdag idag då. Efter gårdagen är jag helt slut i huvudet. Jag pluggade seriöst i 14 timmar igår, Heeeelt sjukt!
Nu ska jag pallra mig till skolan som börjar om en halvtimme. Slutar vid 3 och sen bär det av mot stallet. Tror det blir dressyr idag. Om vädret tillåter, de hotar nämligen med mer snö ^^
Ha en bra dag!
Kram

?

Måndag morgon

Godmorgon allla fina!
En hickande Jossis sitter framför datorn och skriver till er. Tröttare än aldrig förr. Liiite för lite att sova typ 6 timmar på en natt.Gick som sagt upp extra tidigt för att hinna plugga nu på morgonen. Tror jag kan en del nu iaf. Bättre än inget alls.
 
Skoldagen är lång idag. Slutar 16:20. Dööö vad segt. Sen hem till berget med läxor, wiiiiiie ^^
Hoppas ni alla får en bra dag! Vi hörs senare om jag har tid och orkar :)
Kram
?

Sova?

Nu ska jag gå och ta en snabb dusch. Klockan är mycket och med tanke på att jag fortfarande är lite sjuk så borde jag sova typ nu.
 
Dagen har varit sådär. Så besviken på mig själv. Hittar verkligen ingen motivation eller ork till att plugga. Imorgon går jag upp kockan 6 för att plugga till läxförhöret som kommer gå åt helvete imorgon.
 
Nej, dax att duscha av sig alla känslor nu. Kram
Skulle behöva en stöttande kram just nu...
?

Skolstart, snö och förkylning

Hejhej!
Det va ett tag sen :/ Kommer nog bli lite sådär, att jag inte har tid att skriva något på några dagar rätt ofta. Sista terminen i nian innebär att all tid går åt skolarbete.
I tisdags var det skolstart. Kul att träffa lite kompisar igen. Dock inte alla... Redan första dagen fick jag läxor. Kuuuul verkligen ^^ Sen var jag i stallet som vanligt på tisdagar. Tog fram lite bommar och red över. Eller rättare sagt försökte rida över ;) Madicken tyckte de var livsfatliga. Efter 10 minuters snurrande framför bommarna satt jag av och ledde över istället. Det gick rätt bra. Sen upp på igen och då gick det efter yttligare några försök. Lilla knäppisen ;)
 
Onsdag gick. Lika så torsdag. I torsdag red jag på velam. Valde lila Bonus. Såå kul att rida ponny igen :) Han var fruktansvärt stel, gick inte änns att ställa åt höger i början. Han lossnade lite mot slutet iaf. Bonus försökte skicka av mig oxå haha ;) Är iaf sådäär nöjd med lektionen.
 
I fredags började jag bli förkyld. På lunchrasten låg jag på en bänk och sov. Mitt huvud snurrade bokstavligen. Men knäpp som jag är var jag kvar i skolan ändå. Och ännu värre, jag var med på idrotten. Jag tänkte "idag ska jag ta det lugnt på idrotten och inte springa så mycket" Men den planen sprack ju. Om jag är med är jag det till 100 %. Envis liten skit som jag är ;)
Sedan bar det av till stallet. Ridbanan var inte ridbar och ute var det så halt så det blev ingen ridning. Lika bra eftersom jag ändå var sjuk. Så jag pysslade en timme med Madicken och åkte hem. Jag gick och la mig tidigt i hopp om att förkylningen skulle vara bora nästa dag.
Igår vaknade jag upp efter 11 timmars sömn. Frisk? nää, tror inte det va. Halsen gjorde ont, näsan var täppt, öronen sa aj och feber hade jag på köpet oxå. Låg mest i soffan och tyckte synd om mig själv igår. Men liite duktig var jag oxå, plugade en liten kortis. Igårkväll mådde jag bättre. Var inte alls lika hängig längre. Så jag och pappa spelade spel och rabblade alla världens länder i bokstavsordning. Något säger att vanligt folk inte sysslar med sånt en lördagskväll?!
 
Idag gick jag upp vid 9. Har inte gjort så mycket sen dess. Ska plugga nu. Lite engelska, kemi och biologi blir det idag. Annars har jag inga planer förutom att bli helt frisk. Mår helt okej idag. Inte så hängig men fortfarande ont i hals, öron och huvud. Och snorig såklart.
Vi hörs kanske senare!
Kram
Psst, inom kort kommer jag ha en ny header ;) 
?

Världens bästa ponny & ryttare

Uppdateringen står lite stilla, så jag tog mig friheten att bjuda på tre bilder på Jossan och Madicken från jullovet. Visst är de fina? 







/Madde
?

Uppdatering

Hej!
Den här gången fick jag faktiskt låna bloggen, så jag tar väl tillfället i akt tänkte jag. Jossan är sjuk, och ligger hemma och försöker bli bättre, haha. Hon är förkyld och har ont i huvud och hals, stackaren.. Så vi får hoppas att det går över, jag gav henne order att sova mycket i alla fall. 

Fast mig lyssnar hon aldrig på, så hon lär väl studsa upp ur sängen klockan 7 och säkert ringa och väcka mig också ;) Hur som helst var hon i stallet idag, men eftersom hon var sjuk blev det ingen ridning för hennes del. Det var snöstorm också, så det var lika bra. 


Jag och kaosponnyn under ett dressyrpass... 

Påtal om vila så har min ponny stått flera dagar i rad nu igen, om hon kommer vara en virvelvind när hon sätts igång igen? Haha, ingen tvekan om saken. Lilla bitchponnyn ♥ Tur att jag och Jossis har vant oss vid hennes lätta fötter! Ha en bra kväll alla ni, så lovar jag att Jossan är tillbaka när hon är frisk igen, kram! 

/Madde


 
?

Ett fint litet troll

Thure, det lilla charmtrollet ;) <3
?

Om de senaste dagarna

Torsdag:
Jag tog en lugn förmiddag utan att göra speciellt mycket. Vid lunchtid kom Madde och hennes mamma och hämtade upp mig. Vi åkte till hööks för att kolla lite på rean. Madde köpte några saker men jag spara¨de pengarna istället ;) Sen bar det av till stallet för att fixa i ordning Madicken. Vi borstade, tog av broddarna, gav henne mat osv. Sedan lastade vi Mixen och åkte mot Södertörn för mätning. Madicken var jätteduktig trots att de var andra hästar där som stod och gnäggade svarade hon nästan inte :) Annars är Madicken rätt social av sig ;) Enligt de nya reglerna hade tydligen Madicken krymt ;O Resultatet blev 144 cm och nu blir hon inte större. Det där va ju sista mätningen.
När jag kom hem var klockan halv 6 och då tog jag det lugnt ett tag innan jag åkte till velam för att rida. Jag valde Tuva som jag inte har ridigt på lääänge. Så det var kul :) Dressyr stod på schemat och vi gjorde som en liten bana med öppna, galoppfattningar och volter. Tuva var lite stel och så i början men blev efter ungefär halva lektionen jättejukt och fin. Så jag var riktigt nöjd :)
 
Jag och Tuva på ridläger
Fredag:
Tidigt på morgonen mötte jag upp Maddis och vi tog bussen till stallet. Vi fixade i ordning Madicken med en fin outfit och sedan fotade vi lite. Både porträttbilder och ridbilder. Om ni vill se bilder kan ni gå in på Maddes blogg och bläddra ner några inlägg. Madicken kändes rätt så fin när jag red. Tog inte riktigt så mycket stöd i bettet som jag skulle velat men annars var hon fin. Riktigt bra framåtbjudning.
På kvällen kom Sara hit för att sova här. Vi hade massor att snacka om som vanligt. Annars spelade vi spel, såg på tv och tittade på film.
 
Lördag:
Jag och Sara trasade inte upp fören 11-tiden. Vi käkade god frukost för att sedan baka. Jag hade planerat vad vi skulle baka och den här gången blev det Woopis. Det va typ som Macarons. De blev väl helt okej. Till nästa gång ska jag göra de MINST hälften så stora bara haha xD
Sedan vid 3 åkte Sara hem och jag åkte till mormor och morfar på middag. Vi käkade riktigt god mat och hade trevligt tillsammans. Och sen spelade vi såklart frågespel oxå. Mitt lag förlorade. Fast tur det, i killaget är alla såå dåliga förlorare ^^
Söndag:
Gjorde inte mycket igår. Degade framför tv:n, hade ångest för skolan, nationella, gymnasieval osv bara. Började även bli förkyld. Min hals gjorde (och gör fortfarande) ont :(
/ Kram
 
 
?

Ridläger?

Hejsan!
Tänkte höra mer er om ni vet något bra ridläger?
Jag har planer på att gå på något i sommar. Helst något där åldersgränsen inte är från typ 9 år utan kanske 14. Eftersom jag antagligen kommer åka själv så är det kul med lite folk i min ålder. Hej jag har inga kompisar som vil åka med mig för jag är helt dum i huvudet.
Jag har hittar ett som verkar bra tror jag. Men jag vill gärna ha förslag från er!
Kram
 
?

Lovet lider mot sitt slut

Nu är det då sista timmarna för det här lovet. Allt roligt har ett slut, tyvärr. Ångesten är stor inför gymnasieval, nationella prov och hålla kvar/höja betygen i alla ämnen. Men jag kan inte göra mer än att försöka mitt bästa - och det kommer jag lugnt göra!
 
Så idag har jag fixat lite här hemma bara. Jag har lagt fram en outfit för imorgon, tagit fram väskan och lagt ner saker däri, pluggat engelska en kortis, pluggat genetik, pluggat matte, städat rummet och ränsat i garderoben. Jag har även hunnit med att titta på en film.
 
Jag är allmänt seg idag. Det beror väl mest på att jag inte gör så mycket. Man blir såhär då. Men även på att jag har någon slags förkylning i kroppen. Min hals verker, lika så ena örat. Dessutom har jag ont i huvudet och de dära körtlarna på halsen typ är helt svullna.
 
Dags att rycka upp mig och se om jag kan laga något att äta.
Kraaam
 
  
?

Inte på blogghumör

Hejhej!
Vet inte riktig vad det är, men jag har inte alls lust att blogga :/ Kikar kanske in här imorgon innan allt skit drar igång igen.
Ha det bätte än vad jag har det så länge...
?

Fotodag!

Förlåt för dålig uppdatering :/ blir tyvärr inte så bra imorgon heller. Idag (igår) hade jag och Madde iaf fotodag med madicken. Här nedan ser ni en av bilderna. Kommer fler senare när jag fått dem.
Nu ska jag fortsätta kolla på film med Sara, ha det bra!
Kram

?

Du vet att du är en hästmänniska när...

  • Du drar en 50 000 kronors hästtransport med en 5 000 kronors bil
  • Du allvarligt överväger att byta din två år gamla bil mot en tio år gammal rostig men fyrhjulsdriven bil
  • Dina vänner frågar inte längre om du kan träffa dem på helgerna, för de vet att du kommer att säga — ”Nej, jag kan inte, jag ska rida”
  • Du betraktar en fin golfbana som slöseri med bra betesmark
  • Din häst får nya skor oftare än du
  • När din pojkvän klagar på att du älskar hästen mer än vad du älskar honom och du säger ”…Och?”
  • Du blir hysterisk av människohår i tvättfatet, men bryr dej inte om hästhår i tvättmaskinen, på dina kläder, i din mat osv.
  • Du säger ”whoa” till hunden
  • Din mamma, som inte har några barnbarn, får vykort adresserade till mormor med hälsningar från hästen
  • Din skatteåterbäring är reserverad för en ny sadel, inte för en familjesemester
  • Din hästs man och svans får bättre vård än ditt hår (och det syns)
  • Du har övervägt att flytta till stallet eftersom det är mer välstädat än huset
  • Din häst förefaller vara rätt person att tala med om dina problem
  • Du har fler bilder på dina hästar på kontoret än på din familj
  • Normal middagstid hemma hos dej är kl. 8 på kvällen
  • Du passar hellre din väns sjuka häst än hennes barn
  • Du bantar, inte för att bli snyggare, utan för att rida bättre
  • Varje gång du far till stallet så tar det tre timmar och du fattar inte vart tiden tog vägen
  • Det första vårtecknet är inte att se en fågel, utan att se en fluga
  • Du lever på existensminimum, men får ändå på något konstigt vis ihop pengar till veterinärräkningen på 2 000 kronor

Hittade lite nya sånna här på velams hemsida, klockrena!

?

Varför visa framsidan när baksidan ser bättre ut?

Varför ser jag inte bra ut?


Det där var den sämsta meningen jag någonsin hört, så sjuukt inte sant. Varför ljuger du i dina inlägg? Bilden var superfin i alla fall ♥
 
?

Snart är lovet slut

Hejhej!
Nu har jag äntligen tid att sitta en stund vid datorn.
Idag gick jag upp klockan 10 för att jag skulle fixa lite saker innan Luise kom. Jag fastnade dock framför Petson och Findus framför tv:n haha xD Nejnej, inte alls barnsligt att kolla på det :) Men det va iaf kul.
 
Klockan 1 kom Louise hit. Hon var här hela eftermiddagen och vi hade kul. Snackade om allt mellan himel och jord och spelade lite kort. Det var verkligen på tiden vi träffades så nu ska det bli oftare :) Louise är såå snäll och en bra kompis :) <3
 
Nu ikväll har jag varit med familjen och så. Inget speciellt direkt. Ska anmäla mig till några springlopp nu så jag har något mål för min träning som ska börja i vår.
Kram och ha det bra :)
 
?

Planer för de närmsta dagarna

Onsdag: Träffa Louise, vet inte vad vi hittar på
Torsdag: Föja med när Madicken ska mätas, rida på velam på kvällen
Fredag: Fotodag med Madde och Madicken. Sedan träffa Sara
Lördag: Sara har sovit över så är med henne
Söndag: Ta det lugnt! Plugga...
Måndag: Inga planer än
Tisdag: Skolan igen :/ Riida
 
En snabb planering på slutet av lovet. Har en del att hinna med. Men det blir nog bra :)
?

Då var försa dagen på det här året avklarat

Hejhej!
Haft en bra dag? Jag gick upp vid 11 idag efter att ha sovit för lite. Fastnade framför tv:n i natt haha xD Men nyår var iaf jättetrevligt.
 
Klockan 1 var jag i stallet. Det blev ett kort pass på volten på Mixen. Inget speciellt krävande. Gjorde lite volter och förflyttningar undan skänkeln. Madickenvar duktig och skötte sig bra. Så jag är helt nöjd :)
 
Annars har jag bara varit hemma och tagit det lungt nu på eftermiddagen/kvällen. Degade i soffan ett bra dag. Skönt och behövligt.
 
Skriver något till inlägg som kommer om en stund.
 
Bjussar på bilder från tolvslaget:
Sämst bilder men jaja, bättre än inget kanske!
Kram
?

GOTT NYTT ÅR!

Bild tagen för ganska precis ett år sedan
Nu taggar vi 2013! Hoppas det här året blir bra :D
Kram
?

Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0