Lååångt


hejhej!
Idag har ja varit i skolan som vanligt. det blev kaos när jag skulle till skolan! jag skulle cykla så for i väg i god tid som vanligt. men det ösregnade så blev blöt efter typ 100 meter. o då menar jag genomblöt! så jag vände hem igen o hämtade torra byxor o så gick jag till skolan istället. kom till skolan lite sent men det jorde inget. mina skor gick att krama ut vattnet ifrån o strumporna oxå! så jag gick utan strumpor o skor hela dan i skolan haha xD blää o hela vägen hem gick jag oxå utan skor så typ alla kolla konstigt på mig ;)
jaja nog om vatten ;)
efter skolan hämtade jag gitarren o så åkte jag på gitarrlektion. sista gången eftersom jag inte hinner splea nu när jag är medryttare :/ lite synd.men hästar är faktiskt bättre! haha ;)
igår va jag oxå i skolan som vanligt. sen så var jag o red på ridskolan. jag hade Jackpot igen o vi hopopade i fårhagen. det gick ganska bra förutom en sak, men pallar inte förklara för ni bryr er inte.
o juste fick en fråga av mickis: Vad min medryttarhäst heter o vart den står? Hon heter Madicken och står i ett litet priviatstall i Hemmesta! :D
nu blev det här ett vääääldigt långt inlägg!
men hare bra!
kram Josefine

Jackpot
?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Hej och värlkommen hit! Jag heter Josefine och är 14 år. Här i min blogg får ni läsa om min vardag med skola, kompisar och hästar bland annat. Hoppas ni stannar kvar och lämna gärna en kommenar! :)
RSS 2.0